coolice
Owner
Re: От: Какво мислите за казармата?
е 3-4 пъти по 10 патрона е от последните години на казармата след 2000 най мекото което може да се каже взимаха посредсвени хора (всякакви), обучаваха ги посредствено (евтино), и резлултата нямаше как да не е посредствен - само ангария с мотиката
а тарикатите въобще бяха отеб**и в София от трима повикани един се явявил в последните набори
Абе аз съм ходил и и медузи не съм ял, ни ме облъчваха с нещо. За 1.5 години единственото упойващо вещество дето видяхме беше алкохола който си внасяхме. Нито съм стрелял по 3 патрона, а по 3 пълнителя. Стрелял съм със всичко възможно офицерските пистолети, АК - 47, карабина Манлихер, Драгунов, РПГ, СПГ, ЗУ. Мога да обслужвам 3те вида минохвъргачки в БГ армията до като съм накипрен с 40 кг желязо + 3 снаряда за РПГ на гърба.
Мога да карам МТЛБ. Да органирам тактика на взвод за атака или защита в градски или полеви условия. Да поставям мини и да обезвреждам някой модели. И тук хора дето достъпа до казрама им е пияния старшина от съседния блок ще ми обясняват, че нямало нужда от нея.....
е 3-4 пъти по 10 патрона е от последните години на казармата след 2000 най мекото което може да се каже взимаха посредсвени хора (всякакви), обучаваха ги посредствено (евтино), и резлултата нямаше как да не е посредствен - само ангария с мотиката
а тарикатите въобще бяха отеб**и в София от трима повикани един се явявил в последните набори