Какво мислите за казармата?

От: От: Какво мислите за казармата?

Първо честит празник,
Кво празнуваш днеска бе пиле шарено? Обесването на Апостола ли? Ти да си от ония с резаните двуцефки?

От: Какво мислите за казармата?

141 години безсмъртен ЛЕВСКИ това чествам един велик човек, чието дело няма да бъде забравено!

Празник на свободата над тиранията сладур :)

P.S.

между другото радетел за ДЕМОКРАЦИЯ!

И к'во българската армия ще спре Ал Кайда така ли? :) моля те пич стига толко, спори с другите националисти тука мене ме мани :)

Значи собствената армия си пази държавата и територията, а като приемаме и други обязаности като натовци, ходим да се бием за друг келепир, пък накрая ний ще оберем парсата, ако пак не ти е ясно и си мислиш, че НАТО може да ни помогне, да ти припомня конфликта за Кипър, където две натовски държави си мереха оръжията

Значи собствената армия си пази държавата и територията, а като приемаме и други обязаности като натовци, ходим да се бием за друг келепир, пък накрая ний ще оберем парсата, ако пак не ти е ясно и си мислиш, че НАТО може да ни помогне, да ти припомня конфликта за Кипър, където две натовски държави си мереха оръжията

И като върнеш казармата в България какво ще направиш боеспособна армия ли?

Първо виж преброяването на населението и тогава си мечтай да станем военна сила, това не е приложимо у нас поради обективни обстоятелства. Това, че ти не приемаш тези факти е друг въпрос.

Какви националисти, какви пет лева???

bgtifo казарма трябва да има и не защото Бареков бил казал.... Нито съм гласувал някога, нито ще го направя. Никой не иска 2 годишна казарма и караул през ден. В цял свят хората служещи на страната си в армията, полицията или службите за сигурност се гордеят с това. Само тук в страна на сбърканите е срамно и губене на време.... и от всякъде ми се плещят глупости за ЕС и НАТО. И без да съм привърженик на политическа сила като държава от сърпа и чука имаме по-голяма полза от колкото от звездичките

Последно редактирано:

Какви националисит, какви пет лева???

bgtifo казарма трябва да има и не защото Бареков бил казал.... Нито съм гласувал някога, нито ще го направя. Никой не иска 2 годишна казарма и караул през ден. В цял свят хората служещи на страната си в армията, полицията или службите за сигурност се гордеят с това. Само тук в страна на сбърканите е срамно и губене на време.... и от всякъде ми се плещят глупости за ЕС и НАТО. И без да съм привърженик на политическа сила като държава от сърпа и чука имаме по-голяма полза от колкото от звездичките

Къде е това по цял свят при положение, че задължителната казарма в Европа се свежда до няколко държави и то несериозни такива, изключая Швейцария, където пак не е наборна служба. Кой се гордее с полицията не знам (освен Веселин Маринов), това са някакви твои предположения.

И пак апелирам към математика. Сметни колко мъже има в България - БЪЛГАРИ (възрастта е от значение), извади етническите групи, сметни жените и децата и ми кажи каква армия ще правиш ти :) :) :) :) OMG

Къде е това по цял свят при положение, че задължителната казарма в Европа се свежда до няколко държави и то несериозни такива, изключая Швейцария, където пак не е наборна служба. Кой се гордее с полицията не знам (освен Веселин Маринов), това са някакви твои предположения.

И пак апелирам към математика. Сметни колко мъже има в България - БЪЛГАРИ (възрастта е от значение), извади етническите групи, сметни жените и децата и ми кажи каква армия ще правиш ти :) :) :) :) OMG

Няма достататъчно келеши на възраст 18-26 години ли...... да се валят надрусани по площади и градинки явно е по-належащо...

141 години безсмъртен ЛЕВСКИ това чествам един велик човек, чието дело няма да бъде забравено!

Празник на свободата над тиранията сладур :)

P.S.

между другото радетел за ДЕМОКРАЦИЯ!
A така, поправи се, че иначе си смешен. А това, че Апостолът е бил радетел за демокрация - така е, но не забравяй кога е живял. Ако беше жив днес, нямаше да е такъв със сигурност.

И пак апелирам към математика. Сметни колко мъже има в България - БЪЛГАРИ (възрастта е от значение), извади етническите групи, сметни жените и децата и ми кажи каква армия ще правиш ти OMG
Много забавно, нали? ОМГ, ВТФ!! Да вземем да саморазпуснем държавата, а?

Не на мен не ми е забавно, а ми е гадно, но как да го променя.

Иначе ние нямаме държава много много отдавна, което не е трудно да се забележи.

Редрум нито ти, нито аз сме били живи, когато е имало истински бойци в България, така че е излишно да си чешеме езиците по форумите MY FRIEND :)

Сега обаче имаме натовски изтребители, бази, мази, ракети и каквото ти душа сака, така че няма смисъл от казарми, наборни служби, въшкарници и тем подобни щуротии.

Бяхме и в казармата, видяхме пияниците, пропихме се и ние и това е цялата история. Но не е необходимо младите хора да вървят по тези стъпки, НЯМА СМИ!

Има наемна армия, записвайте се ще ви дадат и АК гарантирам. Малко е кофти, докато се научите да го разглобявате и сглобявате, но не е болка за умиране. Е може и да откажете :)

Аз бих казал, че някои трябва да имат по-голям респект към държавата, в която живеят
и по малко привързаности и слугинаж към други държави, съюзи и формирования
Не разбрах Тифозния защо мрази националистите и е сложил чуждо знаме за профила си,
сигурно се има за европеец, но не и за българин, така ли е
За чужда кауза ли се готов да си дадеш живота или само на думи за тебе всичко е ЕС и НАТО
Когато пишете защо не вникнете в думите, а пишете някакви лозунги ми се струва
Като мразите казармата се мислите за някакви борци за свобода ли? смешници

Аз бих казал, че някои трябва да имат по-голям респект към държавата, в която живеят
и по малко привързаности и слугинаж към други държави, съюзи и формирования
Не разбрах Тифозния защо мрази националистите и е сложил чуждо знаме за профила си,
сигурно се има за европеец, но не и за българин, така ли е
За чужда кауза ли се готов да си дадеш живота или само на думи за тебе всичко е ЕС и НАТО
Когато пишете защо не вникнете в думите, а пишете някакви лозунги ми се струва

Европеец и БЪЛГАРИН е едно и също бе господине, Вие живеете на континента Европа и от това следва да бъдете европеец :)

Мразя хората, които окупират свободни политически ниши, а не мразя националистите попринцип.

Много ми е интересно как изведнъж се пръкнаха толкова много националисти. Като си отговориш на този въпрос, всичко ще ти стане ясно.

Ако НАТО те привика на военна служба, пак ли ще мрънкаш толкова
или там вече те влече и няма да ревеш за майка си а ?

Прочети пет пъти въпроса си и ще си отговориш сам :)

П.С. И като сме в европата, си нямаме няционален флаг ли, а Тифозен?
или предпочеташ да не си българин, а европуец

П.С. И като сме в европата, си нямаме няционален флаг ли, а Тифозен?
или предпочеташ да не си българин, а европуец

Предпочитам да не отговарям на провокации, не че не мога ама... айде нема :)

То и за спор се искат топки
нз дали ма разбираш

Разбирам те, но няма особена тръпка в онлайн споровете, още по-малко в интернет национализма.

Пак ти казвам пич ходи в казарма да браниш родината, такива като тебе му трябват на народа и всичко ще е ОК.

И кво си го развял това европуйско знаме
и ще ми даваш мнение за българската казарма
Пречат ти нацианалитите, така ли
ти АНТИнационалист ли си, а?

...
Цитирах как се тъпче Устава - мълчание!
Цитирах колко пъти повече аскер имаме на калпак в момента - пак мълчание.

Кво се правите на ударени, какво да и обичам на казармата по-конкретно? Ни хранят, ни човешки условия имаш. Това не те прави боец, а клошар! Коя силна армия храни войниците си с отпадъци? Лично съм виждал отцепки как ги оставят хептен и без хлебец, ама айде, да речем изключение някакво.

И кво си го развял това европуйско знаме
и ще ми даваш мнение за българската казарма
Пречат ти нацианалитите, така ли
ти АНТИнационалист ли си, а?

Чакай малко бе пичага недей така, ти още малко ще ме биеш бе?

Аз съм свободен човек и мога да съм какъвто си искам РАЗБРА ЛИ МЕ?

Дали съм АНТИнационалист, дали съм комунист, дали съм демократ или някакъв друг си е моя работа.

Искаш да ти се извиня за нещо или?

Споделям си мнението, което 100% анти казармата и никой не е в състояние да ме убеди, че е по-добре да се върне една пълна простотия, която загуби младините и животите на огромен брой БЪЛГАРИ!

Седнал си нашият на компютъра и си трака. Той може би е бил в казармата и сега вика, дай да прецакаме и келешите, как може аз да съм бил, пък те не. Е няма да бъдат MATE няма да има казарма обещавам ти.

Горе