Krumov
Well-Known Member
От: Какво мислите за казармата?
Като чета как жалиш тея 12-15 месеца казарма 100% някоя кака ти е сложила рога като на благороден елен и те оставила на ножки целата служба. Кажи, честно заряза ли те гаджето да блееш като овца на прозореца в канцелариката. А тя някъде да драска с ноктенца по тапетите на някой комшия :lol:
Ясно, някой ден ще оценя подобаващо отпадъците, с които се опитваха да ни захранват. ОК, разбрах! Може и вегетарианска диета, няма лошо, ама все пак се води войска, не ми се възва някак. Войска и вегетарианска диета! Хем те държат в плен, хем отиваш да си дояждаш на лафката... само модерният далавераджийски гений в униформа може да роди това! Който няма кинти отвън - заприличва на клошар. Имах няколко такива другарчета.
п.с. Ако изгарях от нездравословно желание да изпълнявам прищевките на баща ти - няма да съм Сулю, нали така? Понеже имам достойнство и капка мисъл в главата - съм ви черен. Щото съкращенията срещу заплатицата, ранните пенсийки, 20 заплати накуп... не е за пренебрегване! Нали? Цялата работа, само и само да ми утрепете години с простотии!
Като чета как жалиш тея 12-15 месеца казарма 100% някоя кака ти е сложила рога като на благороден елен и те оставила на ножки целата служба. Кажи, честно заряза ли те гаджето да блееш като овца на прозореца в канцелариката. А тя някъде да драска с ноктенца по тапетите на някой комшия :lol: