Според мен са повече. Може би 5-цифрена сума, но в малките числа. За жалост само гадаем.Склонен съм да мисля, че може и да имат месеци в които печелят 4 цифрена сума.
Горе-долу това е историята. Само не съм наясно за това с финансовите неразбирателства. Но си печелят добре, според мен. Да, не са стотици хиляди, но може би някои други десетки хиляди на месец може и да им се връзва. Аз лично много рядко минавам натам, да не кажа въобще.Историята им беше по спомен следната - бяха повече от един собствениците. Единият бил повече алчен и искал възможно най-много реклами да се показват. Другият пък искал умерено количество реклами. И са се скарали за пари. Единият от които се махнал, но преди това направил копие на сайта и така са се появили две еднакви замунди..![]()
Ще се учудиш какви бюджети набиват големите фирми за такъв тип "брандинг" реклама.Е добре де, кой луд плаща за реклама като потребителя стои в сайта 10 секунди?
Всъщност не е такъв. Просто гледа без много труд и повечко късмет да удари кьоравото, та за това върви това толкова.Е отворете замунда и вижте как е брандирана в efbet. Българинът е тъп комарджия, затова в момента просперират всякакви affiliate хазартни сайтове.
И аз не знам, но ако има определено е с някоя афф. платформа.А няма ли още афилиейт на бързи кредити?![]()
То тази реклама е за масовка и сериозна бранд кампания. Все пак говорим за трафик, който си тегли филми фри. Някои от тях не им се дават пари (за филми, музика софтове и прочие), други - са го изпуснали (филма или сериала), трети - просто го правят на някой друг. Във всеки един случай от споменатите, трафика трудно ще го причислиш към много качествен.Аз на скоро се чудих дали да искам оферта точно от замунда, но не знам какъв ефект ще има над моя бизнес.
Тук дали има някой, който е плащал и има лични наблюдения за ползата от тази реклама?
Значи година 2005 говорим си с мой приятел относно някои сайтове.И той- защо ги правят, като не печелят.Зачудих се.А кефа от направата, кефа от хобито - знаеш ли колко много ентусиасти има - му казвам.Аз бях такъв - сърбят те ръцете да направиш нещо твое.А той не вярвам да е без пари.Никой няма да седне да го направи.Ама сакаш някой крак за дадена програма, точно такива ентусиасти го правят.Викам си значи има 2 типа едни дето се раздават за собствено удоволствие-така си живеят Раздавайки се.И други, който им се свиди .айното да си го дадат в канализацията, защото е техен продукт.Така е и с преводачите дават им малки суми или без пари.Казва се удовлетворение.Как печелят е ясно, но аз не се чудя как има толкова много хора, които качват торенти и превеждат субтитри за слава. За та знам, че ако си някакъв ''висш'' потребител е много престижно. Има страшно много хора, които се борят за ранг, а реално парите отиват в един джоб. Прилича ми на Северна Корея...
Базата им доколкото прочетох в един от "големите" бг технологични сайтове вече е обявена за продажба.