Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Разговор на бъдещия ни премиер
[video=youtube;sde6f4vq24A]https://www.youtube.com/watch?v=sde6f4vq24A#t=49[/video]
Колко си прост. Даниел Вълчев е от опозицията в момента :lol:

[video=youtube;eSILzjBpQvs]http://www.youtube.com/watch?v=eSILzjBpQvs[/video]

Колко си прост. Даниел Вълчев е от опозицията в момента :lol:

Е той в случая осмива основно Пламен Орешарски, който разваля седЕнката! :lol:

Ти гледай Ореха какво говори. За това дали съм прост или умен , не си ти човека да ми даваш оценки.

От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Е той в случая осмива основно Пламен Орешарски, който разваля седЕнката! :lol:
Двамата развалят седЕнката и кроят планове. Единият сега управлява, другият е опозиция. Нагледен пример за моята теза, че алтернатива сред тия нЕма.

България е малка и има нужда от обединение, а не от разединение
Ако ще се променя нещо, нека да е радикална промяна, да се търси българска политика, а не папагали да ми повтарят решенията на ЕК в Брюксел, а на местно ниво пълни феодали и дерибеи.
Студентите, ако наистина са будни ще теглят един шут на европуйските мастии и ще направят Българска Революция, не европейска или хамериканска

България е малка и има нужда от обединение, а не от разединение
Ако ще се променя нещо, нека да е радикална промяна, да се търси българска политика, а не папагали да ми повтарят решенията на ЕК в Брюксел, а на местно ниво пълни феодали и дерибеи.
Студентите, ако наистина са будни ще теглят един шут на европуйските мастии и ще направят Българска Революция, не европейска или хамериканска

Как ще е обединена? Искаш обединение с ромите ли? Заради тях влизат едни и същи партии

@ Гогич, кво та влече тебе, ве?
Или към чалгата дърпаш или към мангалите
Ти си млад меринджей, нали тъй? :lol:

Обединение на база български интереси?

@ Гогич, кво та влече тебе, ве?
Или към чалгата дърпаш или към мангалите
Ти си млад меринджей, нали тъй? :lol:

Обединение на база български интереси?

Струва ми се, че пак си пил процока? Мунче, вземи се в ръце и изкарай някой лев да си купиш литър пещерска, поне 2 дни да си добре!
Селчо, хайде обясни ми как ще има обединение на база български интереси, след като бск и дпс има/купува ромски гласове?
А твоя гуру ги подкрепя и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал!?

Не ве, втора вечер изневерявам на грозданката с една хамериканка, ма нали съм националист, пия и са мръщя кат войвода:mrgreen:
Ама колкото и да съм пил, не мога да ти обясня квай играта, щото то не е за европейски тамагочита :lol: :lol:

Важното е да имаш позиция, която да защитаваш с всички сили...
Няма ли да коментираш или пак ще отместиш вниманието с какво се напиваш?

Ами, аз имам позиция и постоянно с позицията си пиша
Не знам, какво не си разбрал в мойта позиция
Искам независима българска държава, която сама определя вътрешната и външната си политика и работи със самостоятелна икономическа политика и национална валута
Това е общо казано, пълна независимост и ненамеса на чужди държави и големи финансови играчи

Има малки държави, които са извън диктовката на ЕС и УСА
Искам България да е точно такава, независима държава, един етнографски оазис в големия еднообразен либерастки свят на глобализъм и пазарен фундаментализъм
Много ли искам:-o, никой не ме пита

На хитрец са прайш, нали
Всеки си казва мнението, само ти ни в клин ни в ръкав се обаждаш с твоя шлагер 'Уставка'
Ако има някой платен, то това си ти
На коя хранилка си, ве оФца?

Аз мнението съм си го казал , обаче не виждам смисъл да се обеснявам на някакъв овчар от село до Странджа! Ходи паси овце , прекопай градината и не се занимавай с политика.
Лека нощ моито момче , утре пак ще се правиш на забавен - днеска не ти се получи.

Охо, пак просташко проявяване
Аз го хапя за интелекта, пък той обижда на родно място
Много интелигентно и духовито, бравос за туй ли учиш в университет, бе оФца

Горе