Ineed - да се хванем ли на бас, че преди няколко години, когатго левскарите бяха в Шампионска лига си бил ТЕХЕН ВЕРЕН ФЕН и си ги защитавал така, както в момента Лудогорец? Или когато ние бихме Ливърпул и Левекурзен си бил за нас... честно спри да се излагаш и не коментирай неща, които крайно не разбираш и си нямаш на представа какво говориш. Прочети тази статия и определено ще намери себе си в нея... http://www.novsport.com/news946091_1009.html
Навярно знаеш, че миналата седмица играха националите? Къде беше ти? Защо не беше на стадиона? Да гледаш футбол? Или четеше с охота платените статии в спортал за това как Безяк щял да ходи в Юнайтед и Реал МАдрид, ама и двата отбора се бият за него и викат "вземи го ти" ??? Гледайте си "онзи, красивият" футбол английският, лудогореци това-онва.. ама в четвъртък, ако Валенсия "разгроми" "гордостта на България" какво правим - ще псуваш ли фирмата Домусчиев, ще кажеш ли, че никога пвоече няма да ходиш на мач?
EDIT: Без да прочитам мнението ти, съм познал/научкал (или просто знам какви фенове сте тези, които ни се чудят защо ходим да викаме за отбора си, когато той не играе добре, пада, губи, или пък вали дъж и т.н.), че си ПОДКРЕПЯЛ Левски в ШЛ..
Братле, що се хабиш да обясняваш ? Няма да те разберат!
Нека си подкрепят лудокорец и да се кефат.
Другата седмица пак
Дай да дам на човека четиво за цяла нощ, ето и една статия от мен http://chronicle.bg/zashho-nyama-da-podkrepya-ludogorets-dnes/
Искам да направя уговорката, че не съм я писал аз, но тя изразява и моето мнение. Това е хората, които ходят да "гледат" футбол ей така да си запълват свободното време, но после влизат смело в интернет и почват ти кой си бе, чакай да ти кажа за Лудите, за национализъм и как еди кво си било.
ZzzZzzzZzzz спя вече...
ДА Й ОБЕЩАЕШ НЕЩО И ДА ГО ИЗПЪЛНИШ, БЕЗЦЕННО - ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО ИМА МАСТЪР КАРД
Тифо, какво значение имат някоко опънати чаршафа? Смисъл, хубаво, красиви са. Хореографията в чест на летците защитавали София беше чук, красота. Ама какво от това, чисто и просто фетишизъм.
Говедо си бате. Оди взем билети от Валенсия да викаш от там. А този сайт дето си ми го пуснал. Вземи кажи на собсвеника, поне една нормална тема да си купи. И без това съдържанието му мирише. Поне темата му да става.
В момента Лодогорец радва народа факт. Другите потъват. Факт. Какво не сващате?
Браво бе господин националист, а защо не каза нещо за тези хореографии или така ти изнася:
Ами какво е? Някакъв ярък политически акт може би? Политическите актове имат цел, правят нещо, сещаш ли се. Хореографиите по мачовета, красиви или грозни, са чисто и просто един безсмислен фетишизъм.
Тифо, това не е сериозно. Това са псевдополитически актове, на хора които в повечето случаи нямат елементарна обща култура. Понякога правят и добри неща и е факт, че не им дреме да излязат на улицата. Ама само с това не става, като липсва мисълта.
А 97-ма футболните хулигани бяха използвани, точно както бяха използвани да свалят Бойко. Точно както 2009 направиха безредици на жълтите павета. Сещаш ли се. Точно както в Киев, хулиганите на Динамо Киев свършиха черната работа. Не виждам как това може да е повод за гордост, да бъдеш използван.
Бате честно ти казвам, че не познавам собственика на сайта. Статията ми хареса, то май я има и в други сайтове.
Иначе това "Оди" дето го пишеш е доста селско и тъпо. Ти да не мислиш, че ще ти пусна статия за Лудогорец и то пряко по темата за да рекламирам гнусния сайт на некой си бъркаш ме с некой...
Както и сами можете да се убедите, заради дебелите железа не се вижда почти нищо от терена, включително и близката врата, а мрежата отгоре и единичния вход може да ти докара клаустрофобия и внушение, че всъщност се намираш в затвора.
Беше ли на протеста? И голямата разлика. Като гледам Костов колко добре се справи, олеле малеле.