От: От: Мистериозната технология HAARP
Без обиди,МОЛЯ.Всеки си има свое собствено мнение,освен това темата се нарича :"Мистериозната технология HAARP",и си говорим по нея.Освен това,през средновековието хора като теб са наричали "шемети" и "идиоти" хора като мен,които са смятали,че земята е кръгла
Малко бъркаш нещата. Аз не наричам конкретни хора "шемети и идиоти" за това, че вярват в HAARP. Аз наричам "шемети и идиоти" само тези, които си мислят, че дъждовете в България от последната седмица са причинени от HAARP. Не ограничавам никого, всеки може да се разпознае в думите ми.
Това са две различни неща, правиш ли разлика?
Иначе що се отнася до HAARP - има нещо вярно, но толкова. Правят се опити, експерименти за създаване на технологии за влияние на климата на Земята, но знам със сигурност, че тези дъждове не са породени от HAARP. По същия начин доста неграмотни идиоти спекулираха, че видите ли, земетресенията в Перник били причинени от HAARP, щото се наблюдавали светлини и звуци. Пълни смешки, на тези хора им липсва началното образование и уроците по физика.
Забелязал съм, че точно такива малограмотни хора, които обикновено наричам "идиоти" твърдят нещо, но не привеждат доказателства, не подкрепят думите си с факти, а казват: "Това е така, защото аз така искам." С такива хора не можеш да спориш, трябва да ги подминаваш, да ги заобикаляш отдалеч.
За това макар и да знам доста за тази тематика рядко се включвам, защото няма смисъл. Харесвам да споря с разумни хора, които подкрепят думите си с доводи, а не с разни вярвания или със статии от жълти сайтове, хора, които като видят, че опонента им има по-добри доводи, които оборват техните, могат да си признаят грешката. Останалото е загуба на време и енергия.