Нов заем от 8 милиарда евро!!!

От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Хора, какво се ядосвате? Те и едните и другите са за бесилото. Аре кажете ми едно правителство което е направило нещо хубаво за вас?

Сегашния все едно няма 12-ти клас завършен.
Орешака - типична фурнаджийска лопата. Как от демократичен кадър стана социален?
Преди него пак физкултурника.
Още по-рано пък една коалиция от Руснак, Турчин и Испанец който даже не можеше да говори на нормален Български.

Аз виждам нещо положително през последния месец. Говори се за промени при детските - дано само направят нещо а не си останат празни приказки. Днес слушах и министъра на образованието има добри идеи човека - дано и тм се случи нещо.

Но като теглим чертата, до сега не е имало правителство през последните 80 години което да е мислило за благото на народа.

Нали БСП щяха да им отнемат лицензите? Защо не го направиха , една година малко ли беше? Или на приказки лесно ама на действия...
Ами хубаво бе, ясно е че БСП няма да им ги отнемат. Къде съм говорил за БСП. Питам защо Бойко не им ги отне, а абдикира в полза на комуно-турците? И защо сега нищо не прави? Това ми е въпроса, ако обичаш отговори на него.

Бърни,отговори ми и на мен,защо вдигнаха и пак ще вдигат тока за ОБИКНОВЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ,като междувременно са продали цялата енергия за 2015г. на много занижена цена?

Защо всички въпроси са към мен? Аз да не съм дясната ръка на Борисов , че да знам. За ЕРПтата договорите са така подписани, че ако ги разкараме ще плащаме неустойки до край света.

Питам те, защото ти подкрепяш ГЕРБ. А колкото до това как били подписани договорите, не ми се вярва да няма юридически врътки, че да се разтрогнат. Дори и да си прав, моля те, да ми линк към изявление на Борисов, който обяснява проблема.

Нямам линк към изявление на Борисов. Проблема в България не е високата цена на ток. Проблема са ниските заплати. Те ако се вдигнат и достигнат нормалните европейски , никои няма да му дреме толкова тока.

Протестите бяха породени от това. Между другото, сега пак имаше подобен опит и ЕРП-тата бяха направили такава врътка, че излязоха 2 фактури на веднъж. Сега ГЕРБ реагира адектватно и накара ЕРП-тата да увеличат сроковете за плащане. Защо не реагира така предния път? Защо не се коментираха въобще тези неща? Ако беше координирана атака, защо не се каза? Държавните мъже така ли абдикират, като стане напечено?

Моето обяснение е, че просто са комбина ГЕРБ и ДПС, противопоставянето е за такива като теб ;) Това е все едно да вярвам на Волен, че щял да "смажа червея Меди Доганов" :-o

А иначе, много ясно, че ще ни дреме на всички за тока. Зимата плащам по 200+ лв., защото се топля на ток. Мога да си го позволя, но нямам нищо против да почна да плащам по 100 лв. ;)

От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Протестите бяха породени от това. Между другото, сега пак имаше подобен опит и ЕРП-тата бяха направили такава врътка, че излязоха 2 фактури на веднъж. Сега ГЕРБ реагира адектватно и накара ЕРП-тата да увеличат сроковете за плащане. Защо не реагира така предния път? Защо не се коментираха въобще тези неща? Ако беше координирана атака, защо не се каза? Държавните мъже така ли абдикират, като стане напечено?

Моето обяснение е, че просто са комбина ГЕРБ и ДПС, противопоставянето е за такива като теб ;) Това е все едно да вярвам на Волен, че щял да "смажа червея Меди Доганов" :-o

А иначе, много ясно, че ще ни дреме на всички за тока. Зимата плащам по 200+ лв., защото се топля на ток. Мога да си го позволя, но нямам нищо против да почна да плащам по 100 лв. ;)

Аз съм в 3стаен апартамент с 3 климатика нон стоп пуснати, пералня , печка , миялна + джакузи и тока ми 140 лева и декември и януари. Парното е махнато на целия блок та и аз се топля само на ток. Продължавам да твърдя , че не тока е скъп , а доходите ниски на болшинството на българите. Не е нормално в чужбина да взимат по високи помощи от нашите заплати.

Бърн, хората искаха да се променят нещата с ЕРП-тата и другите, на които сме харизани. Твоят лидер обаче, не му стигнаха топките или просто се беше договорил с другите нещо, коеот ние не знаем. На такъв човек, каква вярва можеш да имаш?

90% от хората не знаят какво искат.

Ако ги попиташ - "Трябва ли ако си построиш къща, ЕРП-то да те включи безплатно" - хората ще кажат ДА.

Ако ги попиташ - "Бихте ли платили изграждането на 20 км електропровод, за да се включи в него ей оня къща" - хората ще кажат "б@л съм го да си го плати той, нема ние му плащаме".

:lol: :lol: :lol: :lol:

Математика не се прави на луд - ЕРП-тата и ВиК -тата - Създават проблеми на хората в урбанизираната част на града - Не съм чул някой да реве че не са му включили вилата на някой чукар но е живо приключение да си включиш новопостроена къща в градски условия.

А на мен ми отговорете защо ГРОБ продадоха златните акции в ЕРП-тата - ЗАЩО за жълти стотинки предадоха контрола изцяло в ръцете на МОНОПОЛИСТИТЕ

Отговорете ми защо педала Президент с който сте горди българи - Отиде на крак в Австрия на едно от ЕРП-тата ???

Защо недоносчето дето е Президент наложи вето върху данъците на ВЕЙ сектора ????

Защо още не е стартирана процедура за преразглеждане на скъпият ток от американските централи ????

Колко души от ГРОБ са милионери от ВЕЙ сектора ????????

Бърни,отговори ми и на мен,защо вдигнаха и пак ще вдигат тока за ОБИКНОВЕНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ,като междувременно са продали цялата енергия за 2015г. на много занижена цена?

Къде го пише това? Излизат нещата от питанията на Кадиев към енергийният министър и какво излиза? Ами много интересно жена му кулутрно се облага, а това което казва министъра е че става дума за минлата годината продажба. Интересното е че веднага се самосезират така да се каже и текат проверки. А това, което излиза, е че НЕК е продала тази енергия преди Ноември т.е. подписала е тогава договорите, кадрите на на НЕК УС, кой го назначи? Веднага трябва прокуратурата да се самосезира има ли няма ли нарушения ...

Виждам, че няма да ми отвориш на въпросите. Показваш, че ти липсва обективност и дано се замислиш поне малко. Не си глупав, обаче си яко зомбиран.

Математика не се прави на луд - ЕРП-тата и ВиК -тата - Създават проблеми на хората в урбанизираната част на града - Не съм чул някой да реве че не са му включили вилата на някой чукар но е живо приключение да си включиш новопостроена къща в градски условия.

А на мен ми отговорете защо ГРОБ продадоха златните акции в ЕРП-тата - ЗАЩО за жълти стотинки предадоха контрола изцяло в ръцете на МОНОПОЛИСТИТЕ

Отговорете ми защо педала Президент с който сте горди българи - Отиде на крак в Австрия на едно от ЕРП-тата ???

Защо недоносчето дето е Президент наложи вето върху данъците на ВЕЙ сектора ????

Защо още не е стартирана процедура за преразглеждане на скъпият ток от американските централи ????

Лично аз съм много по-доволен отколкото преди.

Преди си спираха тока и водата, кой кога му хрумне. Да не говорим, че поради претоварване на местния трансформатор доста често изключваше в пик часовете.

Сега последните 5-6 години няма такива проблеми. Като спират тока - културка - слагат си надписче - еди си коя дата от колко до колко часа ще се прави профилактика - спираме тока. Няма претоварвания - токът не е спирал с месеци.

Преди месечно 1-2 пъти имаше я авария, я претоварване.

Да не говорим за кражбите на ток и загубите по мрежата. Сега електромерите са изнесени, кражби и загуби по мрежата намаляха. Преди единия реактор на АЕЦ е работил само за кражби и загуби. Така че и тука има напредък.

ЕРП-тата не могат да решат проблема с магическа пръчка навсякъде - трябва време да решат проблемите и на другите хора. Но за тази цел им трябват гаранции, приходи, печалби.

Манта,всъщност в историята на България има един единствен "държавен глава" по-зле от пастирката,ама той е бил свинар и е управлявал само 2г. :lol:
Ако съдебната ни власт беше като румънската,сега всички тия подписали тези разоряващи ни договори за тока,както и тези определили безбожни цени от 500-700 лв. за мегават от ВЕИ-тата( при цена от АЕЦ-а около 50-55 лв.за мегават) щяха да са в ареста/затвора,а не в парламента.

Манта,всъщност в историята на България има един единствен "държавен глава" по-зле от пастирката,ама той е бил свинар и е управлявал само 2г. :lol:
Ако съдебната ни власт беше като румънската,сега всички тия подписали тези разоряващи ни договори за тока,както и тези определили безбожни цени от 500-700 лв. за мегават от ВЕИ-тата( при цена от АЕЦ-а около 50-55 лв.за мегават) щяха да са в ареста/затвора,а не в парламента.

Единствените дето говорят за реформа в съдебната система са РБ - ама ти не си им фен.

Преди бяхте фенове на Орбан - сега на Румъния - има напредък.

Единствените дето говорят за реформа в съдебната система са РБ - ама ти не си им фен.

Преди бяхте фенове на Орбан - сега на Румъния - има напредък.

РБ са:
Костов,който разпродаде заводи и предприятия за по 1$.
Пръмова,която затвори 2 блока на АЕЦ Козлодуй.

Тия са по-зле и от Боко и предполагам е тяхна идеята за тези милиарди заем най-вече.

От говорене до действия разликата е голяма. От действия до полезни действия - още по-голяма.

Математика питам те 5 конкретни неща ти ми говориш за ланшният сняг - Айде пробвай пак

Математика питам те 5 конкретни неща ти ми говориш за ланшният сняг - Айде пробвай пак

1. Не съм сигурен, че е така - би ли посочил източник?

2. Питай президента - имаш право да пишеш до президента, да си формулираш въпроса и най-вероятно ще ти отговорят.

3. Заради конституцията - не може да третираш по-различен начин едни и същи участници. След ветото на президента, парламента го прегласува, но след това Конституционния съд го отмени като противоречащо на конституцията, точно със същия мотив.

4. Питай министерството, в който ресор е енергетиката - пишеш, формулираш въпрос и ти отговарят.

5. Нямам си на идея.

Питам форумните герберасти защото ако те си нямат идея то явно всичко опира до любовта към вожда

Горе