Нов заем от 8 милиарда евро!!!

От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

то само циганите и тея по селата работят от 16 годишни, сигурно си нискоинтелигентен фатмак или зомбирано от пенсионери недоносче
Значи смяташ за срамно човек с труд да изкарва прехраната си? Мързелът и в капитализма не го толерират.
А BurnX вероятно е от тези, които си въобразяват, че ако са гласували за който е спечелил, и те са спечелили. Замисли се, BurnX, какво всъщност си спечелил ти или твоите близки от това упрваление. Облекчен ли е бизнесът и личните данъци, за да имаш по-голяма заплата? Има ли по-справедлив съд (най-вече граждански, но и наказателен - да можеш да се защитиш ефективно ако те поръчат)? Вместо това имаме нови дългове. И аз мога да тегля кредити и особено ако някой друг ще трябва да ги плаща.

От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

то само циганите и тея по селата работят от 16 годишни, сигурно си нискоинтелигентен фатмак или зомбирано от пенсионери недоносче

Минков,радвай се,че си прост,той Господ явно достатъчно те е наказал,сигурно носиш името на майка си Минка,щото Шишо Бакшишо не те е припознал. :lol: Трагичното в случая е,че се въдят все повече такива типични представители на "Матр'ял"-а като теб,и затова е на тоя хал тази държава.

От: От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Значи смяташ за срамно човек с труд да изкарва прехраната си? Мързелът и в капитализма не го толерират.
А BurnX вероятно е от тези, които си въобразяват, че ако са гласували за който е спечелил, и те са спечелили. Замисли се, BurnX, какво всъщност си спечелил ти или твоите близки от това упрваление. Облекчен ли е бизнесът и личните данъци, за да имаш по-голяма заплата? Има ли по-справедлив съд (най-вече граждански, но и наказателен - да можеш да се защитиш ефективно ако те поръчат)? Вместо това имаме нови дългове. И аз мога да тегля кредити и особено ако някой друг ще трябва да ги плаща.

Спечелил съм да не фалират банки и да не спират парите по европейските програми! Това ми е предостатъчна награда.

Баки които фалирахте имаш в предвид, иначе колкото до парите нали точно за това говорим, нали виждаш как летят към нас ей вчера 8.1, след няколко месеца може още толкова. :lol:
Спечелил съм да не фалират банки и да не спират парите по европейските програми! Това ми е предостатъчна награда.

Баки които фалирахте имаш в предвид, иначе колкото до парите нали точно за това говорим, нали виждаш как летят към нас ей вчера 8.1, след няколко месеца може още толкова. :lol:

Аз не съм виждал друга партия , освен БСП , винаги когато дойде да банкрутира банка/банки и да им спират парите по евро програмите. Освен това винаги да ги гонят с камъни хората и да не изкарват мандата си :D

Стига с тея евро фондове бе човек. Аз не виждам от 25 години насам която да е направила толкова колкото нея. Говоря за управлявали партии!
Аз не съм виждал друга партия , освен БСП , винаги когато дойде да банкрутира банка/банки и да им спират парите по евро програмите. Освен това винаги да ги гонят с камъни хората и да не изкарват мандата си :D

Приятно е да живееш в такава илюзия. Преди да фалира КТБ собственикът на тази банка беше награден с банкер на годината и всички си мислеха, че това е най-стабилната банка в България. Сега ти препоръчвам да потърсиш информация за кипъреца Георгиус Георгиу. А еврофондовете могат да ни огреят само ако посочиш някакво тяхно конкретно прилагане за важен проект, от който ти, твоите близки и тези от населеното ти място имат полза. Другото си е усвояване в нечии джобове.

Еврофондовете са просто инструмент за груба намеса във вътрешните работи на малките държави от ЕС. Така Великите сили, които дърпат конците, си избират коя партия да управлява в България. Навремето в Съветския съюз държавите са били държани в подчинение с военна сила. Сега вече нещата еволюираха и се измислиха по-модерни методи за отнемане на независимостта на по-слабите. Откакто сме влезли в ЕС нямаме нито собствена вътрешна, нито външна политика. Всичко се командва от Брюксел. Няма нито един случай, в който да сме се възползвали от уж равните ни права с другите държави в ЕС, за да защитим интересите си. Нашите политици са толкова уплашени от това, че могат да спрат фондовете, че казват ДА на всичко още преди от Брюксел да са задали въпроса. В Европа харесват много Борисов, защото е мазна подлога, която е готова на всичко само и само, за да спечели потупване по рамото от Меркел и другите силни политици. Човекът е с тежка форма на нарцистично личностно разстройство и има толкова голяма нужда от одобрение и признание, че е готов да предаде родината си, ставайки подлога на Брюксел. По същата причина се готви да изхарчи няколко милиарда за безумното саниране. Защото после ще може да си прави снимки пред блоковете и да реже по 10 ленти на ден. Ако вложи парите в нещо важно, като икономиката на държавата, няма да има толкова бърз PR ефект и затова подобно нещо не представлява интерес за него. Но щом има толкова много глупаци, които гласуват като овце за ГЕРБ, значи България си заслужава да е затънала в такива лайна. Който е умен ще се оправи. Някои от по-простите също ще се оправят като станат гастарбайтери. Това е положението.

А относно външния дълг, ето една графика на Евростат:

Гробоформаторите продали чрез НЕК авансово цялата електроенергия за 2015г. и то на ЗАНИЖЕНИ цени,а увеличиха тока с 10% И ЩЕ ГО УВЕЛИЧАВАТ С ОЩЕ 10%. Тия по щети на икономика и население издухаха даже Костов...
http://banks.dir.bg/2015/02/13/news18487562.html

Стига с тея евро фондове бе човек. Аз не виждам от 25 години насам която да е направила толкова колкото нея. Говоря за управлявали партии!
Прав си БСП имат най-много управленски дни от всички партии досега след 89. Нека отчетем къде сме :
-Последно място по заплати в Европа
-последно място по пенсии
-едно от първите места по застаряване и намаляване на населението (Всяка година намаляваме като брой)
-най-нисък стандарт на живот в Европа
-драстично увеличение на циганското население

Благодарим ти БСП , дано занапред пак теб си те избираме! За да продължаваш с тези страхотни резултати!

Не си наясно нито с историята нито с нищо, ама прощавам ти нали си от грабарите и седерасите. ;)
Прав си БСП имат най-много управленски дни от всички партии досега след 89. Нека отчетем къде сме :
-Последно място по заплати в Европа
-последно място по пенсии
-едно от първите места по застаряване и намаляване на населението (Всяка година намаляваме като брой)
-най-нисък стандарт на живот в Европа
-драстично увеличение на циганското население

Благодарим ти БСП , дано занапред пак теб си те избираме! За да продължаваш с тези страхотни резултати!

Не си наясно нито с историята нито с нищо, ама прощавам ти нали си от грабарите и седерасите. ;)

За кое не съм прав ? Коя от точките ? Всички са факти , а другия факт е че БСП има най-много управленски дни (самостоятелно или в коалиция) , което я прави най виновна за сегашната ситуация. Не че другите са невинни , ама тя е най-виновна , а има заблудени зомбита дето продължават да гласуват и да искат каквото е било по тошово време.....

Те ще излетят много скоро братле споко, просто излитат тея не стават и за маса, пък камоли за управление. ;)
Гробоформаторите продали чрез НЕК авансово цялата електроенергия за 2015г. и то на ЗАНИЖЕНИ цени,а увеличиха тока с 10% И ЩЕ ГО УВЕЛИЧАВАТ С ОЩЕ 10%. Тия по щети на икономика и население издухаха даже Костов...
http://banks.dir.bg/2015/02/13/news18487562.html

С нито една, но не ми се спори мисля да си лягам, че утре все-пак си е празник.
За кое не съм прав ? Коя от точките ? Всички са факти , а другия факт е че БСП има най-много управленски дни (самостоятелно или в коалиция) , което я прави най виновна за сегашната ситуация. Не че другите са невинни , ама тя е най-виновна , а има заблудени зомбита дето продължават да гласуват и да искат каквото е било по тошово време.....

Само глупав човек може да оправдава своята некадърност с чужда некадърност. BurnX, за да убедиш някого колко читави са ГЕРБ ще трябва да изброяваш реалните ползи за България от тях, а не да обясняваш колко по-некадърни биха били марсианците ако бяха на тяхно място. В лицето на ГЕРБ аз виждам само простащина в изказванията и действията, публичен лов на вещици по МВР Пикчърс, източване/усвояване на бюджет, еврофондове и кредити и послушно изпълняване на нарежданията на САЩ и ЕС. Полза за народа никаква. Нека някой гербер посочи едно реално полезно нещо за България направено от това правителство от началото на мандата им.

Той бърна не е виновен така са му спуснали точките така пише

БСП нямали изкаран мандат и ги гонели с камъни - Ако имаше поне елементарна частица памет щеше да се усети че всъщност говори за ГРОБ

Защото БСП има един цял мандат - ГРОБ нямат - Изгониха ги с КАМЪНИ - Сега пробват пак - Пак ще приключат с камъни

Относно другите му писания - те са също толкова смехотворни

Нека провери как се е движела раждаемостта по времето на БСП и как по времето на ГРОБ и ще получи най пълна представа за ефекта от тяхното управление - Защото най верният индикатор за положението в дадена страна е именно раждаемостта - ГРОБ унищожиха България по този показател повече от това няма какво да се каже

Той бърна не е виновен така са му спуснали точките така пише

БСП нямали изкаран мандат и ги гонели с камъни - Ако имаше поне елементарна частица памет щеше да се усети че всъщност говори за ГРОБ

Защото БСП има един цял мандат - ГРОБ нямат - Изгониха ги с КАМЪНИ - Сега пробват пак - Пак ще приключат с камъни

Относно другите му писания - те са също толкова смехотворни

Нека провери как се е движела раждаемостта по времето на БСП и как по времето на ГРОБ и ще получи най пълна представа за ефекта от тяхното управление - Защото най верният индикатор за положението в дадена страна е именно раждаемостта - ГРОБ унищожиха България по този показател повече от това няма какво да се каже

аххах Само дето Бойко сам си подаде оставката , протестите бяха за високия ток. А една година на Ореха му вика явно ОСтавка. БСП помага за раждаемостта на циганите. Затова наскоро дигна махйчинските , за да ги подкрепят основните им гласоподаватели - циганите. Пак ви казвам , по времето на Герб банки не са банкрутирали и фондове не са спирани. При БСП да. Когато фактите говорят и троловете мълчат.

БОКО БЕШЕ ИЗГОНЕН С КАМЪНИ - явно си късопаметен

БИЛ СИ ПОДАЛ ОСТАВКА - Предният ден преди това заяви че в никакъв случай няма да подава оставка

КТБ фалира по неясни подбуди и не се знае още кой стои зад това - Много е вероятно това да са кръгове зад ГРОБ

Вие сте на власт от половин година и до момента не сте вкарали никой в затвора - Което потвърждава тезата

Един от основните виновници там е Искров - Назначен от ГРОБ - Един от главните активисти за обявяване на дифолт на банковият бизнес беше БОКО от ГРОБ

Партията която имаше изгода от такъв сценарии е ГРОБ - Сигурен съм че всички тези неща не са случайни и времето ще го покаже

БОКО БЕШЕ ИЗГОНЕН С КАМЪНИ - явно си късопаметен

БИЛ СИ ПОДАЛ ОСТАВКА - Предният ден преди това заяви че в никакъв случай няма да подава оставка

КТБ фалира по неясни подбуди и не се знае още кой стои зад това - Много е вероятно това да са кръгове зад ГРОБ

Вие сте на власт от половин година и до момента не сте вкарали никой в затвора - Което потвърждава тезата

Един от основните виновници там е Искров - Назначен от ГРОБ - Един от главните активисти за обявяване на дифолт на банковият бизнес беше БОКО от ГРОБ

Партията която имаше изгода от такъв сценарии е ГРОБ - Сигурен съм че всички тези неща не са случайни и времето ще го покаже

Ти си късопаметен. Протестите бяха зсрещу високите цени на тока. Никой не искаше оставката на Бойко , защото така или иначе имаше след няколко месеца избори. Бойко си даде оставката за да успокои масите. За КТБ банката си падна по план. Скараха се свиня Пеевска и Василев и банката потъна в нечий джоб - под ведрия поглед на БСПто...
Плъхчо видя , че партията потъва и хвана билета за Брюксел. Колко избори трябва да побеждават Герб , че да разберете , че множеството иска Герб да управлява, а не БСП или ДПС ? Колкото и да лаете - това са резултатите от изборите, а те говорят много . Бойко е първият премиер в новата история на страната с 2ри мандат.

Късопаметен си ти - Пусни си клиповете от преди 2 години да видиш какво скандират хората - ГРОБ оставка - А не - Нмалете ни тока

Станишев ако искаше можеше да е бил два пъти премиер ама явно не е болен от звездна болест - За сметка на това Буда ще остане в историята като премиерът който два пъти е гонен с камъни и като човекът заробил България с повече дългове от Комунистите

Това с кредитите ще го направи до края на годината - Това с камъните до 2 години

Също така ще остане в историята като БЪЛГАРОУБИЕЦ - Премиерът през чието управление раждаемостта е паднала почти на половина и населението на държвата се е стопило с най бързи темпове - Ето с това ще остане Боко в историята а вие ще бъдете горди че сте го подкрепяли

Горе