Едно ми е чудно, обаче - какви хора сте вие, бе? Вие сте рекордьори, шампиони, уникати. Нормалният човек има много по-нисък предел на стрес. Дори при реална заплаха (а не мнима, каквато имаме в момента), след няколко дни хората се връщат към нормално състояние или стават апатични. Вие ще направите месец в това състояние. Ще умрете от стреса, а не от вирус, който не сме сигурни дали го има, защото PCR тестовете не ловят COVID-19, а реагират на всички корона вируси, каквито повечето от нас имат.
На първото изречение ти отговарям, да, уникални све, както и ти си уникална, както всеки един човек на планетата Земя. Да бе, ще ни промият мозъците, после ще ни пуснат друг вирус, после ще ни вземат вещите от метал, после ще ни вземат колите, преди това свободата, накрая ще ни взимат и децата. И най накрая, най-страшното ваксинацията. Дамммм, разбирам.
Всъщност какво искаш да обсъждаме в тази тема? Бизнеса по време на криза? Ами няма как да стане, попитах преди доста доста страници, двамата трима отговориха, а ти и включително други членове продължиха с теориите. Нещата които ги казвам аз също са просто теории, но в случая аз вярвам на това, което ми се струва рационално, а не като ти задам въпрос да ми кажеш ще видим.
Да приемем, че твоята теория е правилна. Нали все пак хората ще осъзнаят в един момент за какво става въпрос? Как ще реагират, просто ще стоят и ще си бичат вкъщи изулирани и излъгани? Да, точно това ще направят със сигурност. И всъщност каква е ползавата от това? Илюминати или както искаш ги наричай, нямат изгода от това, но явно и това не разбираш.
Повярвай ми не се напрягам с короната, все пак не харесвам хората и предпочитам да не общувам с такива в реалния свят. Да, не общувам защото не ми е приятно да говоря с хора, които са страшно неадекватни. Най-яркият пример за това е онзи скрийншот който споделиха преди около 5-6-7 страници, с 2000 лева. Пичове/пички, помислете малко и вие. Какво ще стане ако излезне той и още като него? Нищо. Просто нищо няма да стане, защото няма да излезнат като цяло. Просто си спамят фейса и хейтват държавата. Аз също не я харесвам, но в случая според мен действа правилно спрямо ограничаването. Ако всеки заделя по 50 кинта на месец, по 50 не по 100-200-1000. Определено тия нямаше да ги има на 14-15 ден от карантината.
Ако дори някои в бъдеще ме обеди и докаже, разбира се, че вирусът е пуснат, аз по скоро бих повярвал, че е с някаква икономическа цел, а не да "промият мозъка на хората". Те като цяло вече са с промити мозъци. Да, и смятам, че появата на covid-19 познат като коронавирус, е обикновенна природна мутация. Това може би ще е последното нещо което ще публикувам в тази тема. Просто тя е безполезна. От 70 и кусур страници едно и също. Аз и още няколко човека се опитахме да повдигнем темата за бизнеса, но това доведе до няколко мнения и безполезни коментари като този и като всичките твои, нанди. И да, тези статистики не са реални, няма как да се тества цялото население. А всъщност забравих нанди, какво казва доктор мандъров ли кой беше? А Пасков, който сравнява два различни вируса при животни и хора? Не си ги споменавала в последните няколко страници. Смъртността вероятно е по-малка от обявената поради това, че заразените са много повече, това няма значение. Ако все още не си разбрала, вирусът не е опасен защото масово убива хора, но какво да ти кажа, за 70+ страници щом не осъзна това..
Чао от мен, аз изоставям тази тема, просто е безполезна. Един и същ спор, кой пусна вируса и каква цел има???? И дори и да разбереш, какво ще направиш? Каквото и да кажеш на последният въпрос, отговорът е един и същ, дори и да напишеш нещо, ти си безсилна, както и аз, и всеки един от този форум. Чао и приятен спор. Все пак ако някои иска да ми докаже, че греша може да ме тагне в темата.