Теорията не е моя, така че не знам точно какъв е сценарият. Допускам, че масовата психоза ще обхване населението и там, но е факт, че се занимаваме с една изкуствено създадена ситуация. Ситуация, която подреди света в една редица, уплаши хората, направи ги послушни и изключително агресивни и мнителни един към друг. Темата е живата илюстрация на казаното.
Нямам идея каква е целта - един ден ще научим, или поне тези от нас, които търсят истината, а не се водят сляпо по приказки на "авторитети" със съмнителен морал и цели.
Едно ми е чудно, обаче - какви хора сте вие, бе? Вие сте рекордьори, шампиони, уникати. Нормалният човек има много по-нисък предел на стрес. Дори при реална заплаха (а не мнима, каквато имаме в момента), след няколко дни хората се връщат към нормално състояние или стават апатични. Вие ще направите месец в това състояние. Ще умрете от стреса, а не от вирус, който не сме сигурни дали го има, защото PCR тестовете не ловят COVID-19, а реагират на всички корона вируси, каквито повечето от нас имат.
п.с. Преди да сте ми ревнали с тъпите въпроси, изгледайте клипа, постнат от Калоян Христов. Дава тема за размисъл, поради което се съмнявам, че ще си направите труда. Вие не гледате нищо, което може да ви успокои.