Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Статус
Not open for further replies.
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

@ReminD, ОК! А за американските бази какво ще кажеш? :D

Ще кажа, че е грешка и точка по въпроса. Аз БСП за това ги укорявам.

Ще кажа, че е грешка и точка по въпроса. Аз БСП за това ги укорявам.

Eбахти грешката!!! :shock: Според мен е една от най-големите грешки в последните години
Питай ги какво ще направят по този въпрос

(между другото трябваше да ти задам този въпрос десет пъти докато ми отговориш...стегни се! остава малко :D)

Първо да си оправим и стабилизираме икономиката, пък хамериканците ще ги мислим после. Приоритет са 5 точки други много по-важни.

Първо да си оправим и стабилизираме икономиката, пък хамериканците ще ги мислим после. Приоритет са 5 точки други много по-важни.

Но тук не става въпрос за някакви сгради...хаха, карай.

виж сега следващото
bsp.bg/lib/scripts/downloadFile.php?filename=bsp_programa_prezentacia .ppt&path=resources/documents/2dad8e370e2939788dfe351cef8f6a0b

изтегли тази презентация и виж трети слайд

кажи ми с какво право пише за това след:

[video=youtube;Xu4y3VFzsFs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xu4y3VFzsFs[/video]

Протестите тогава са били през януари, сега бяха през февруари
и двете с една цел - не искат повече партията на власт
едната не подаде оставка, другата подаде

нормално е след толкова голям протест да подадеш оставка - най-малкото от уважение към хората излезли на улицата

сега едните които имаха дебелоочието да не подадат оставка искат още един мандат
а другите които подадоха оставка - същото

.....нормално е след толкова голям протест да подадеш оставка - най-малкото от уважение към хората излезли на улицата

Също така е нормално ръководството на дадената партия да излезе от политическият живот.Независимо за коя партия става въпрос.
Това е един вид поемане на политическа отговорност.Но при нас не се случва така.Търкалят се едни и същи лица в политиката през всичките години.

и още нещо:
Само Сидеров има волята да говори за това.
Другите дори не говорят - камо ли пък да направят нещо.

Много по-трудно ще е да се справим с този проблем
станишката ще промени няколко български закона и голямо чудо ще направи

Според мен трудно ще махнем американските бази, но само Волен говори за това и ПОНЕ ще направи опит.

Много важно за мен е това - и простотии от типа "има по-важни неща" не приемам
и това е много важно - на 99% съм сиг, че в програмата на бсп няма подобна точка
все едно един човек ще работи о всички точки, WTF, OMG

Реакцията на ГЕРБ при протестите беше най-отвратителното нещо от цялото им управление и ще обясня защо. Първото, което е грозно, че не изпълниха нито едно от исканията на хората. Смешното намаление на тока, което ще ни излезе през носа след два месеца като го вдигнат пак не се брои. На важните неща не беше обърнато никакво внимание. Просто беше потресаващо надменното поведение на ГЕРБ и такова нещо не е имало в новата българска история. Второто, което е много отвратително е че използваха протестите като повод да си подадат оставката. Повтарям, това беше повод, а не причина. Бойко Борисов месеци наред разправяше, че щяло да бъде добре за рейтинга му ако има предсрочни избори и заплашваше, че ще подаде оставка. Така и направи като си намери удобен повод. Да, но рейтингът на ГЕРБ се вдигна за сметка на всички обикновени хора. Да няма работещ парламент в такъв момент е много лошо по ред причини. ГЕРБ през последните месеци доказаха, че не са нито лява, нито дясна партия, а някаква гротескна мутация, която е взела всичко най-лошо като маниери и принципи от старото БКП.

Е добре де, нали всички искаха да си подаде оставка и той го направи.
Пък сега било отвратително.

@Test, не разбирам какъв ти е проблема
Мисля, че усещам завист (доста от "вас" го осъзнават, но никога не биха си го признали)

Герб сме го избрали ние - ще го траем докато е на власт

гласувай за Пръмова като искаш по-ниска цена на тока (ако го предлага това разбира се)

много отвратително им било поведението - дори да е така - КАКВО ОТ ТОВА? Могат да си го позволят. Преценили са си риска и явно го поемат.

ти си се радвай на Пръмова

Последно редактирано:

Аз за когото си искам, за него ще гласувам. Дреме ми на да не казвам кое за мнението на другите по повод на избора ми, камо ли пък да тръгна да се обяснявам защо, как и т.н. Факт е че оставката на едно правителство два месеца преди редовните избори е подигравка с целия народ и помага на партията, но вреди на държавата. Когато някой толкова открито поставя интереса на дадена партия пред този на хората, това говори много лошо и доколкото знам е патент на комунистите от преди 89-та. И сега какво? Изборите ще ги спечели видният член на БКП, фен на Тодор Живков и тоталитарен диктатор Бойко Борисов, а на второ място ще е малко по-малко видният Станишев. На това ли се радвате вие двамата?

Нищо не каза за мнението ми?
Нали всички крещаха оставка?

Аз за когото си искам, за него ще гласувам. Дреме ми на да не казвам кое за мнението на другите по повод на избора ми, камо ли пък да тръгна да се обяснявам защо, как и т.н. Факт е че оставката на едно правителство два месеца преди редовните избори е подигравка с целия народ и помага на партията, но вреди на държавата. Когато някой толкова открито поставя интереса на дадена партия пред този на хората, това говори много лошо и доколкото знам е патент на комунистите от преди 89-та. И сега какво? Изборите ще ги спечели видният член на БКП, фен на Тодор Живков и тоталитарен диктатор Бойко Борисов, а на второ място ще е малко по-малко видният Станишев. На това ли се радвате вие двамата?

не съм казал, че избора който си направил е лош
нито съм те питал защо ще гласуваш за Пръмова
или нещо подобно

Нищо не каза за мнението ми?
Нали всички крещаха оставка?

:D
да подаде оставка - подава я - ама защо я подаде :D
май не знаем какво искаме
и поговорката - всеки народ заслужава управниците си - е вярна :lol:

@g0g0
Не са крещели всички оставка и това не е било никога сред исканията на комитета, организирал протестите. Отделни хора са викали всякакви неща, но не видях нищо от това да е изпълнено... освен за оставката. :lol: Нали се сещаш, че на въпрос, който съдържа откровена лъжа в основата си, като това, че "всички" са викали оставка няма как да се отговори. Няма и смисъл.

Отвратителното е, че пак иска да управлява

Движение "България на гражданите" счита, че правителството не може да излезе от политическата криза и най-логичният ход е да се отиде към служебен кабинет, обяви пред журналисти във вторник лидерът на партията Меглена Кунева. Тя посочи, че премиерът Бойко Борисов трябва да подаде оставка.

http://www.mediapool.bg/меглена-кун...ов-и-за-служебно-правителство-news203066.html

:lol:

oп, оп

Meglena-Kuneva(1).jpg

:p

дай да 'та цуна
026.gif

original.JPG

За него е, а за другите не е.
Интересно мислене.

Кунева, сини, червени и т.н. не са представители на протестиращите. Опозиционните партии искат оставка на правителството от първия ден когато заработи, до последния. На тях това им е работата.

Герб сме го избрали ние - ще го траем докато е на власт

С това изобщо не съм съгласен.Избрали сме ги защото са обещали нещо.След като не го правят следва да си отидат от власта.
Все едно като се ожениш и в последствие се получат различия между вас да не се развеждате защото така и така сте се оженили.
Всъщност мнението ми е валидно за всички партии които дойдат в един момент на власт.Истината е обаче, че нещата ще се повтарят докато нямаме реално разделение на властите.Само един пример.За какво разделение между законодателната и изпълнителната власт говорим когато спечелилата партия съставя правителство и същевремено в парламента минават само техните предложения.Замисляли ли сте се защо в много страни има двукамерен парламент.Това е един от механизмите за РЕАЛНО разделяне на властите.Друг огромен проблем е и съдебната система.При сегашната ситуация всеки си прави каквото си иска и знае, че не носи никаква отговорност.Докато не се променят тези неща ние тук ще си "чешем"езиците, а те ще си завъртат системата през 4 години и абсолютно нищо няма да се промени.

Статус
Not open for further replies.

Горе