Ще кажа, че е грешка и точка по въпроса. Аз БСП за това ги укорявам.
Първо да си оправим и стабилизираме икономиката, пък хамериканците ще ги мислим после. Приоритет са 5 точки други много по-важни.
.....нормално е след толкова голям протест да подадеш оставка - най-малкото от уважение към хората излезли на улицата
Първо да си оправим и стабилизираме икономиката, пък хамериканците ще ги мислим после. Приоритет са 5 точки други много по-важни.
Е добре де, нали всички искаха да си подаде оставка и той го направи.
Пък сега било отвратително.
Аз за когото си искам, за него ще гласувам. Дреме ми на да не казвам кое за мнението на другите по повод на избора ми, камо ли пък да тръгна да се обяснявам защо, как и т.н. Факт е че оставката на едно правителство два месеца преди редовните избори е подигравка с целия народ и помага на партията, но вреди на държавата. Когато някой толкова открито поставя интереса на дадена партия пред този на хората, това говори много лошо и доколкото знам е патент на комунистите от преди 89-та. И сега какво? Изборите ще ги спечели видният член на БКП, фен на Тодор Живков и тоталитарен диктатор Бойко Борисов, а на второ място ще е малко по-малко видният Станишев. На това ли се радвате вие двамата?
Нищо не каза за мнението ми?
Нали всички крещаха оставка?
Е добре де, нали всички искаха да си подаде оставка и той го направи.
Пък сега било отвратително.
Герб сме го избрали ние - ще го траем докато е на власт