От: От: Пак ли аз съм виновен?!
А бе мачкатор, я се осъзнай малко. За разлика от теб за 10 кинта някои хора даже няма да си мръднат пръста.
Виж файлът 14063
Всеки почва по някакъв начин, бот! Тема от 2013 година ли ще намесваме, гъбе? И ти ли се опитваш да вадиш от 9 кладенеца вода, само и само, за да ме очерниш?
Знаеш ли колко си жалък и нужно ли е въобще да ти обеснявам?! Готино е като не се познаваме лично, да плюеш по хората, а мишка? 'Щото скрити зад големия монитор всички сте герои. Безсмъртни бизнесмени - мутри с огромни портфейли. Ама на живо нещата не стоят точно така ...
Ехей, я малко по-спокойно. :lol:
Човека е мултифункционален - фитнес инструктор, математик, машинопис, дизайнер, Къци, такси и ИТК по компютърни въпроси. Подхождай с малко респект!
4moki - предлагам доста услуги. Дали ги изпълнявам аз, това е друг въпрос. Сещаш ли се? 'Щото на този свят има едно нещо, наречено подизпълнители. И не е нужно да си мултифункционален. Просто е нужно да познаваш много и различнихора. Е, аз познавам такива. Познавам хора, готови за 5 лв да раздават няколко часа флаери. Познавам хора, занимаващи се и със строителство. Да не изброявам всички сфери. А относно другите неща - вероятно, когато аз съм бил в залата и съм се занимавал активно с фитнес режими, ти си се чудил какво е това дъмпел. И да - работил съм много и различен на вид професии и познавам доста неща. Работил съм в копирен център (Мога да направя дизайн за флайери, визитки, баджове и т.н. Мога да работя и с широформатни принтери, с такива със ситопечат и др. Мога да зареждам и тонеркасети). Работя от над 4 години като ИТ съпорт във финансови институции, като последната над година и половина съм в една от водещите банки на пазара. А преди това - работил съм в хотел, на строеж, в магазин, в цех за преработка на дърво, в бар и къде ли още не. 'Щото за разлика от много готованци, аз се самоиздържам от 7ми клас. И не защото майка ми и баща ми не могат да ме издържат, а защото не искам те да ме издържат. Справям се сам с живота, пич. Така, че само мога да съжалявам мамините синчета, които не знаят от коя страна се държи брадвата. 'Щото мама и тати са до време. И когато тях вече ги няма, гражданчета, знам какво става с такива като вас "БИЗНЕСМЕНИ".
Относно темата - само недейте ме изкарвайте измамник, защото никой никога не съм завлякъл. И в случая макар, че съм написал, че "Не нося отговорност", излязох човек и върнах парите или греша? От тук нататък няма какво повече да кажа по темата. Затвърдихте ми мнението, че справедливостта, пречупена през призмата на много хора, става доста разтегливо понятие в този форум. За мен аз съм си прав. И вашето мнение няма да промени моето.
Хайде със здраве!