Паметника на Съветската Армия!

Ми значи другите не подкрепят никой,
Тоест, другите не подкрепят шайката, която взема антибългарски решения. Визирам конкретно националния празник, позицията по отношение на американската война в наци-ланд, политиката спрямо Македония и други подобни либерални диарии.
 
Ми значи другите не подкрепят никой, явно не виждат свой представител, ма ти в твоите фантазии ги тури при русофилите и соц-носталгиците. Кат не ти харесва, вади палатката...

Или знамето...

Виж файлът 30206
Те за това го ползват. Идеални гей паради стават там, бирени фестове, чупене на плочи от скейтове и колела, чупене на бирени бутилки, на се нагърмиш с марихуана. Абе страхотно местенце е. Какво ще правим без него. :D
 
Те за това го ползват. Идеални гей паради стават там, бирени фестове, чупене на плочи от скейтове и колела, чупене на бирени бутилки, на се нагърмиш с марихуана. Абе страхотно местенце е. Какво ще правим без него. :D
Викаш, като го махнат и глей кво става - тръгват родните култур-трегери да си правят поетични вечеринки там. Производителите на тъпомери спират производството им - много се чупели при тестове върху твоите постове. ;)
 
ЩО бе, нека си седи, че и без това нямаме градски кенеф. Последно време е точно това, ако случайно някой се е качвал по стълбите нагоре - да усети уханието. Най-красивите му моменти бяха в периода като боядисан в геройте на Марвел, по-красив не съм го виждал този шит. Написах ти вече, като дойдат камионите, отиваш и лягаш под тях гола. ;)
 
Гледам тук багажниците на велосипедите по западен маниер. Нямат пружина.
Кой помни онези с пружина? По български или съветски маниер.

Едните го оставили без пружина, кой както реши да го префасонира, другите пък с пружина - готов багажник, ама практичен само в някои случаи.

Не можеше ли да има пружина, която ако искаш да я сваляш, ако искаш да не я сваляш.

И така и с този паметник.

Не може ли да си направят в съседство един паметник на комик кон със всичките му там американски супергерои.

ИЛИ ПЪК ДА ГИ НАПРАВЯТ МОБИЛНИ, ДА ГИ МЕСТЯТ НАСАМ НАТАМ, ДОРИ В ДРУГИ ГРАДОВЕ А ЗАЩО НЕ И В ЧУЖБИНА. ИМА 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО МОГАТ ДА ГИ ТЕГЛЯТ С ВЪЖЕТА.

И така е и в ГОЛЯМАТА ТЕМА.

Иначе въобще нямам идея архетектурно как стои този паметник, щото не съм го разглеждал подробно дори на снимки. За мен София е супер кич така или иначе, така че моето мнение е:

ТВЪРДО ЗА ОСТАВАНЕ НА МОЧА И ТВЪРДО ЗА ИЗДИГАНЕТО В СЪСЕДСТВО, РАВЕН ПО ВИСОЧИНА И РАЗМЕРИ ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА.

А? СУПЕРСКО МИ СЕ ВИЖДА. ЧЕ И ДОРИ СТОЛИЦАТА ЩЕ СЕ ПРОЧУЕ НАДЛЪЖ И НАШИР ОТ КАМЧАТКА ПАК ДО КАМЧАТКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО.
 
CJ1P1ok.png
 
Много дебилни последните постове. Такава немощ личи от подобни лумпенски действия. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо.
 
Много дебилни последните постове. Такава немощ личи от подобни лумпенски действия. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо.
Амиии, може би трябва малко ироничен хумор. Тъй и тъй хората са полудели. А пък сега като гледам август че може и да се е засилило.
Така ли е?
Аз ли го казах? - аз ли казах че ако преди палеха от едно сега палят от половин. Обаче нямам предвид нито чашка, нито копче. Образно сравнение, Та ако не е и към 1/4 вече.

Виж сега тука ти пише един от доайените на форумните пространства. Който още е в отпуска. Но това не е отпуска, защото пък не става въпрос за професия. Нито за работа.

Кажи ми Нанди, може да излезеш в отпуска, ако не работиш?

Виж сега, има неща които съм ги измислил лично аз, аз съм професор по разпознаване на тролове. Е разбира се, може и други да са ги измислили, но те не знаят, че аз съм измислил нещо, а аз не зная че те са измислили същото нещо.

Дори може да е било по едно и също време. Има една доста несериозна теория за това, че цивилизациите по цял свят са се развивали паралелно но без контакт едни със други. Всъщност има дори и книга. А теорията си има име, но не мога да се сетя какво беше то. Някой може ли? Разбира се тази теория не е нелепа, тя е повече атеистична. И почти всеки строг атеист, която я знае я поддържа. Ти поддържаш ли я?

Иначе има много и най-различни теорийки, правилца, догмички по които човек уж трябвало да разпознае кои е трол, дали е платен трол или е трол по призвание.

Е, аз съм измислил една теория по която е почти невъзможно да не разпознаеш кой е трол.
Тази теория няма име, но има няколко логически кръга.

Единият от тях е - последователно, едностранчиво и неотстъпно повтаряне на определена позиция.
Това разбира се не означава че някой е трол.
Но има още няколко кръга и ако се окаже, че всищки те се преплетат помежду се приплитат получаваш категоричен отговор дали някой е трол.
Ако дори само един от тях е извън композицията нямаш категоричен отговор.

Забравих да кажа, че @етерИум все още не знае какво би могло да измести войната, както войната измести ковид. Но и не е попитал. И как да ти кажат нещо, след като не си попитал?
 
Разнопосочните мнения за отношенията ни с Русия са не от днес, както си мисли редовия русифил:
Така е, ама то едва ли има мислещ човек, който да отрича интересите на Русия в тази... специална военна операция, или война. Как да я определим?
Защо Русия е навлязла в тази територия навремето. Себе си ли е освобождавала?
 
Вместо да ръсите тук глупости по цял ден, грабвайте палатките и към Моча, защото тези в четвъртък имат мач и може да ви посетят.

IMG_20230819_135748.jpg


Нарушават закона, а са с рев до небесата за законност. То иначе как ще си направят пиар Маджо вика Румен, Маяма и.т.н русофили...


 

Горе