така еАко поне отвреме-навреме получавах по някой и друг комплимент, можеше да понатрупам активи по тоя параграф, ама...
Е ъпдейт има вече, ама няма да го пускам тук, по-скоро да пусна данните (dataset) някъде другаде публично (евентуално анонимизирано, че тука има много нежни и тънкообидни личности), та да могат хората да упражняват data mining на българскиАко си сменя юзърнейма на ''Каруцар'', дали ще се изманипулира лошия списък, поне докато Кацаров не пусне ъпдейт на скрипта си.
Ма стига си спекулирал, бре! Никой не се е обидил. Просто изтъкнах, че системата ти е неефективен метод за анализиране на каквото и да е. Пускай да видим как сме се ранкнали по новите параметри.Е ъпдейт има вече, ама няма да го пускам тук, по-скоро да пусна данните (dataset) някъде другаде публично (евентуално анонимизирано, че тука има много нежни и тънкообидни личности), та да могат хората да упражняват data mining на български
че кой пък се обидил? Просто ти се смеем на глупостите ама ти не стопляш. То и след темата за вп-то как дъмпвало данни не мисля и че някога ще приемеш чуждо мнение или че си сгрешил.Е ъпдейт има вече, ама няма да го пускам тук, по-скоро да пусна данните (dataset) някъде другаде публично (евентуално анонимизирано, че тука има много нежни и тънкообидни личности), та да могат хората да упражняват data mining на български
тука няма как да не са съглася, ония ден пак ма поряза с 2-3 поста :/Между другото, @Blinky ти е саботирал изследването с тъпата си модерация - скоро не съм му сипвала. Ако знаеш колко сочни постове само на uphero/sky е изтрил. Направо му открадна златния медал като съдийка по художествена гимнастика.
50 лева и си в топа, вече ти казахПускай да видим как сме се ранкнали по новите параметри.
Просто ти се смеем на глупостите ама ти не стопляш
Просто изтъкнах, че системата ти е неефективен метод за анализиране на каквото и да е.
Разбрах, че ако кажа на потребител "Не съм идиот да ти искам пари за помощта!", а той ми каже "Благодаря!" Аз ще съм каруцар, а потребителят ангел. Ей затова не правя нищо за благодаря!
Странно защо си изненадан, след като собственият ти анал-из показа, че съм изключително любезна? Вече 15 пъти съм казала "мерси".@nandibandi доста некаруцарско изказване от твоя страна, поразен съм.
Странно защо си изненадан, след като собственият ти анал-из показа, че съм изключително любезна? Вече 15 пъти съм казала "мерси".
Мерси за полезния съвет.Едва ли, рейт от 1% не е много "значителен", но давай нагоре, за нула време ще стигнеш рейт от 10% или 50%
МоляМерси за полезния съвет.
Супер, радвам се ако те дразня. Да поспамя и аз малко, че гледам я карате на отфопик и си "маате" ей така из форумаbtw за толкоз години май само неромаре бие по дразнителност кацаров?
Когато темата е несериозна, се възползваме, да.Да поспамя и аз малко, че гледам я карате на отфопик и си "маате" ей така из форума