От: От: Предприемачеко разпускане!
... за теб го правя, да знаеш! Да не ти е чак толкова самотно в дразнещо затоплящите се пролетни вечери
Но имам едно условие. Освен, че нямам против да ти отговарям в безобидни теми, докато се въздържаш да не обиждаш и нагрубяваш, искам (не, Моля!) при всеки появил се недоволен, дори и от теми, които са за спам, ти да заемаш твърда позиция, че не го правим с лошо чувство?
защо се примиряваш? по-скоро ме иронизираш с:
аз не искам да се примиряваш, а да изясним нещо (защото може да не съм прав!), @уни ако иска може да се включи
Иронизирам те, защото това е един стар безобиден метод измислен от дядо Сократ, човек сам да достига до някои отговори, а не непременно опонентите му, да се окажат на неговата позиция и просто да се съгласят. Примирението е привидно, за да разбереш, че аз не държа на всяка цена да погледнеш през моите очи (понеже е и невъзможно), а само да ме приемеш като част от картинката. Лоша-добра, такава съм. И съм тук на този свят, в този форум. Дишам въздуха на тази планета и имам право, колкото всеки друг да съм тук. Капиш?
как да не твърдиш, че темата е за спорт
нека ти припомня:
Аз до край ще отричам, че не твърдя подобно нещо.
Аз предполагам, че в една тема разпускане, спортът, в пряко или преносно значение е начин за разпускане. По-горе споменаха и секса като вид спорт, нищо че не е олимпийска дисциплина. За това основно ме интересуваше (не го вменявам на автора) освен чрез спамене, по какъв друг начин разпускаме физически?
Ако за теб спортуването е само за тонус и здраво тяло,приемам, че може и да не се разпуска. Но аз няколкото пъти, когато съм се натоварвала физически спортувайки, съм се чувствала странно разпуснала. Пак да отбележим, че зависи от вида спорт. Може и дърва да цепиш или лицеви опори да правиш, защо не да се катериш по дърветата, но все някак тялото ти се освобождава от напрежението, ерго разпуска.
Да не споменавам отново, че темата въобще не е с цел споделяне на това кой как разпуска (НАЙ-МАЛКОТО защото вече 10 страници никой не го е правил)
а трябва ли спортуването да е начин за разпускане на всеки? така както го написа искаш да ме изкараш ненормален
ако спортуването е твоя начин за разпускане, защо 10 страници не сподели нищо за това (нали за това според теб е темата)
да обобщим:
1 - според теб настоящата тема е - "как разпускат предприемачите"
2 - за теб спорта е начин за разпускане (а не е ли?) Защо не сподели нищо вече 10 страници?
E, защо никой да не е разпуснал? Ако 10 страници сме успели да спамим =разпускаме, значи сме много добри разпускачи 8)
Не съм искала да те изкарам ненормален, а само да схвана твоя начин на разпускане. Ако не е чрез спорт, да споделиш, ако ти се струва прекалено лично си спами като всички останали.
Обобщението е добре формулирано в т.1. С уточнението, че само ако искат тогава споделят и разпускат. Ако не искат, държат крака на педала и не губят концентрацията си!
Хайде едно Наздраве! :beer: