Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кът идваш към плд. може да скокнеш и до Първомай, ша ударим по една ракия с салата :D
Първо Пловдив, след това София и на двете места по 3-4 дена за да няма сърдити, ако има някой в тези населени места или наоколо и прояви желание за 2 бучки лед с уиски или пък чаша вино да драсне едно ЛС ще съм радостен да се запознаем на живо.

Първо Пловдив, след това София и на двете места по 3-4 дена за да няма сърдити, ако има някой в тези населени места или наоколо и прояви желание за 2 бучки лед с уиски или пък чаша вино да драсне едно ЛС ще съм радостен да се запознаем на живо.

Ще кажеш кога точно ще си в сф и как ще се разпознаем на явката: карамфили ли ще носим, вестник "Лична драма" под мишница ли...

Добро утро на всички, а на Уни наздраве!!!

Нанди вземи се в ръце - нема такова нещо "уцелване неволно" - има искаш или не искаш
Ааа, има има... Понякога не става само с еднолично желание - няма да тръгнем да изнасилваме хората, я ! Една Касиопея е достатъчна.

Мене дерт ме хвана бластера дали си е закарал шпека да пусне глас :-o

Ааа, има има... Понякога не става само с еднолично желание - няма да тръгнем да изнасилваме хората, я ! Една Касиопея е достатъчна.

Аз обаче се притесних - толкова усилие хвърлихме да навием бластера за фотосесия, а накрая сигурно ще стане, както казва Нокето - ще дойде Касиопеята и ще обере плодовете на нашия труд наготово.

Аз обаче се притесних - толкова усилие хвърлихме да навием бластера за фотосесия, а накрая сигурно ще стане, както казва Нокето - ще дойде Касиопеята и ще обере плодовете на нашия труд наготово.

И мен тая мисла ме измъчва... Тя квато е стръвница, ще го изтощи, като три магарета, барабар с каруцата и маестрото ще трябва да се възстановява цяло лято... Нищо, тъкмо няма да го водим на море с нас.

То така се берат плодове, вярвам че Бластера няма да кръшне толкова лесно, ще ви снима както е обещал

Мене дерт ме хвана бластера дали си е закарал шпека да пусне глас :-o

Бластера е като болшинството мъже - от клас членестоноги - накъдето посочи членът, натам поемат нозете. Така че въпроса е: къде шпека е завел Бластера?

Еййййй за един шпек ша са избиете да го ева :lol:
И мен тая мисла ме измъчва... Тя квато е стръвница, ще го изтощи, като три магарета, барабар с каруцата и маестрото ще трябва да се възстановява цяло лято... Нищо, тъкмо няма да го водим на море с нас.

Борбата е, както винаги - ''за кокала'' !:wink:

Бластера е като болшинството мъже - от клас членестоноги - накъдето посочи членът, натам поемат нозете. Така че въпроса е: къде шпека е завел Бластера?

леле, леле ти ни сипа с големия чирпак само в едно изречение - браво

Е, ама човекът цяла легенда си изгради около тоя шпек - даже не шпек, а шпечище! Не си играе на дребно с разни шпекчета и саламчета.

Аз викам да научим някакви бойни техники за разправяне с ентусиазирани и нахални прередителки. Има си опашка все пак.

Е, ама човекът цяла легенда си изгради около тоя шпек - даже не шпек, а шпечище! Не си играе на дребно с разни шпекчета и саламчета.
Е, все пак тва е шпек ''Народен'' - за цял народ да има...
Аз викам да научим някакви бойни техники за разправяне с ентусиазирани и нахални прередителки. Има си опашка все пак.
Хм, тя кат ти плюне отрова в очите ходи се прави на Джеки Чан - трябва да си носим рейбанките постоянно, и без тва шпека също може да ни ослепи.

леле, леле ти ни сипа с големия чирпак само в едно изречение - браво
Нямах намерение да принизявам мъжете, разбира се. Просто така пише ... в учебниците по биология.:p

По тая логика усилията на жените са насочени към привличане и евентуално задържане на шпеците.
Един вид стационарни биологични единици се явяват.

Успехът им зависи от предварителна подготовка (на капана), правилно позициониране (засада), както и симулация на пасивност и уязвимост (беззащитна жертва - хем достъпна, хем нуждаеща се).

ПС: Тряа напиша някой академичен труд баси...

От: От: Предприемачеко разпускане!

По тая логика усилията на жените са насочени към привличане и евентуално задържане на шпеците.
Един вид стационарни биологични единици се явяват.

Успехът им зависи от предварителна подготовка (на капана), правилно позициониране (засада), както и симулация на пасивност и уязвимост (беззащитна жертва - хем достъпна, хем нуждаеща се).

ПС: Тряа напиша някой академичен труд баси...
Има как да го напишеш, явно добре си наблюдавал или си ставал жертва на капан. С радост ще го прочетем, за да разберем как по-добре да прикриваме мрачните си козни, а ти бъди по-снизходителен в излагането на теорията - все пак и тук има биологична обусловеност.

Няма нужда да се променя тактиката - тая си е утвърдена и доказана, че работи. :) Иновациите най-вероятно са рисковани.

Значи сме на прав път донякъде - доказахме, че сме нуждаещи се (от вибриращи артикули). Но трябва да поработим върху уязвимостта и предварителната подготовка.

А между другото, зарибих се да участвам в едно предаване и онзи ден попълвам анкетната карта, а там едни интимни въпроси от сорта на "Обичате ли да флиртувате?", "Колко пари харчите и печелите?"...

Горе