Ами хайде де - всички това чакаме
Да, интимните въпроси за парите, които изкарваш са ми любими - много мразя някой да ми държи сметка...Значи сме на прав път донякъде - доказахме, че сме нуждаещи се (от вибриращи артикули). Но трябва да поработим върху уязвимостта и предварителната подготовка.
А между другото, зарибих се да участвам в едно предаване и онзи ден попълвам анкетната карта, а там едни интимни въпроси от сорта на "Обичате ли да флиртувате?", "Колко пари харчите и печелите?"...
Не, да направите шоу като демонстрирате женския аналог на размахването на шпеци. Какъвто и да е тоя аналог . Любопитно ни е да видим
Да, интимните въпроси за парите, които изкарваш са ми любими - много мразя някой да ми държи сметка...
В кое предаване ще участваш, та да гледам, че аз ги мразя всичките и ги пропускам с радост, но заради теб.... ъфкорс!
Не, да направите шоу като демонстрирате женския аналог на размахването на шпеци. Какъвто и да е тоя аналог . Любопитно ни е да видим
Това можем и сами да си го гледаме....
Освен с Лилето и на това унижение да се подложим, ама много скъпо олиото за такова разхищение, дали да не ползваме свинска мас?Това можем и сами да си го гледаме.
Искаме ваш авторски контент.
Може и борба в кал или нещо от сорта. Но не ми допада моментът с викането на полицията. Ако е без полиция, може и да демонстрирам някое дольо чаги. Като левичар имам и известно предимство в индивидуалните схватки.
Освен с Лилето и на това унижение да се подложим, ама много скъпо олиото за такова разхищение, дали да не ползваме свинска мас?
Мен малко ме е гнус от калта... виж ако е лечебна... Дали има някой от Поморие тук, да прати 2-3 кофи кал?Един надуваем басейн, пълен с кал ни трябва. Калта е без пари, а аз може да открадна басейнчето на племенниците ми.
live streaming :shock:Един надуваем басейн, пълен с кал ни трябва. Калта е без пари, а аз може да открадна басейнчето на племенниците ми.
Мен малко ме е гнус от калта... виж ако е лечебна... Дали има някой от Поморие тук, да прати 2-3 кофи кал?
live streaming :shock:
с онлайн залагания! :-o
пс: + консултация с адвокат
Защо те е гнус - всичко е био в калта. А бебешкото олио се прави от разни петролоподобни вещества.
Нямаш шанс срещу нея ! Тва е Медуза Горгона, само с един поглед ще те превърне в камък.Ще трябва и Кася да се включи в борбата, иначе няма да има достатъчно интерес. Представям си го нещо от сорта: Касиопея VS неизвестна ниска и набита българка с анадолски корени.
Знам, обаче имам някаква психологическа непоносимост към пръстта и калта. Даже настръхвам, като държа небелени картофи ако са калнички... Хлопа си ми дъската - признавам.