Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Той се бъзикаше, бе Лиле. Не се стряскай така лесно. Не напускай форумната кръчма - тя е за раздумки и отмора, спаменето е основното й предназначение.

Ще се опитам да напиша нещо умно, но нищо не ми идва на акъла в момента.

Има, има, но какъвто и плод да вземеш вкуса горе долу един и същ, а си предпочитам домашно сладко, меда на дядо и зеленчук - градински.

От време влезе някой в темата и убие инерцията.

Ама, наистина чудни хора. Отиваш някъде, където хората се забавляват, без да пречат на никой и ги нахокваш, че спамят. Ми кой те вика, бе? Да сме дошли у вас ? Трябва да направим кръчмата - клуб и тук да се влиза само срещу стабилно доказателство, че имаш намерение да се веселиш.

Ще се опитам да напиша нещо умно, но нищо не ми идва на акъла в момента.

То, без акъл се пишат най-забавните неща, затова давай без да го умуваш.
Кажи сега кво пишеше за Жизелката - кви кокошки гледа ? Носачки, квачки, декоративни...

Не съм казвал Кюстендил ама нещо такова впечатление ми е останало не знам що. Македонка на незнамсиколко км от София съм си го превел така.

И аз съм по плодовите работи във всякаква форма. Не съм голям фен на шоколади, сметани и прочие.

ReminD е ок, не се стряскайте. Дори не е хейтнал.

Момичета, случайно да се занимавате с писане на статии на английски?

Ами, сега може да се каже, че си рефрешвам знанията по английски, че всичко съм забравила. Ако искаш, може нещо безплатно да ти напиша, а пък ти да си го оправиш след това.

Не съм казвал Кюстендил ама нещо такова впечатление ми е останало не знам що. Македонка на незнамсиколко км от София съм си го превел така.

И аз съм по плодовите работи във всякаква форма. Не съм голям фен на шоколади, сметани и прочие.

ReminD е ок, не се стряскайте. Дори не е хейтнал.
Казах, че съм с македонско потекло-баща ми е от тоя край, но като характер съм 100% македонско девойче..
Аз обичам и плодови и шоколадови сладкиши. От тия съм, дето д-р Емилова им вика ''вафлени вегетарианци''

То, без акъл се пишат най-забавните неща, затова давай без да го умуваш.
Кажи сега кво пишеше за Жизелката - кви кокошки гледа ? Носачки, квачки, декоративни...

Жизел се оказа, че си гледа в двора на къщата си в Лос Анджелис кокошки и благодарение на тях оползотворява всички растителни остатъци, като в същото време използва отпадъците от кокошките за наторяване на градинката си. Освен това правела много хубава домашна лимонада.

Момичета, случайно да се занимавате с писане на статии на английски?

Аз съм пас. От английски на бг - да, но обратното не се наемам... Дано Лилето ти свърши работа.

Ами, сега може да се каже, че си рефрешвам знанията по английски, че всичко съм забравила. Ако искаш, може нещо безплатно да ти напиша, а пък ти да си го оправиш след това.

Лили, безплатно няма! Ако ти се занимава, напиши една статия - нещо на тема дамски бански костюми или за някое екзотично место за почивка ( по твой избор ) да се надяваме че имаш ПейПал, че това ми е единственият начин за плащане. Пък живот и здраве може да поработим - зависи как върви сайта!

Лили, безплатно няма! Ако ти се занимава, напиши една статия - нещо на тема дамски бански костюми или за някое екзотично место за почивка ( по твой избор ) да се надяваме че имаш ПейПал, че това ми е единственият начин за плащане. Пък живот и здраве може да поработим - зависи как върви сайта!

Не, то ще си е от полза и за мен - да се поупражнявам, но в никакъв случай не владея езика дотам, че да взимам пари :)

Аз съм пас. От английски на бг - да, но обратното не се наемам... Дано Лилето ти свърши работа.

Благодаря, за бързият отговор! Знаех си че е по-добре да питам вас, а не да отварям друга тема - поне се вижда че имате талант!

Трагвам, хубава и забавна вечер Ви пожелавам.

Лиле, ако си съгласна напиши нещо 350 - 400 думи

Не, то ще си е от полза и за мен - да се поупражнявам, но в никакъв случай не владея езика дотам, че да взимам пари :)

За парите ще се разберем - това не го мисли сега.

Лека вечер, ще пробвам, но ще е просто упражнение - ако можеш да го използваш за нещо, добре :)

Благодаря, за бързият отговор! Знаех си че е по-добре да питам вас, а не да отварям друга тема - поне се вижда че имате талант!

Трагвам, хубава и забавна вечер Ви пожелавам.

Лиле, ако си съгласна напиши нещо 350 - 400 думи
Ма къде побегнА, бе човек ? Тамън бизнес разговор, като никога заформихме в кръчмата и ...айде чао. Сигурно работи момчето. Сега остава да дочакаме мосю Мусайбе да се върне от работа, че да го посрещнем с потна мастичка и салатка.

Ма къде побегнА, бе човек ? Тамън бизнес разговор, като никога заформихме в кръчмата и ...айде чао. Сигурно работи момчето. Сега остава да дочакаме мосю Мусайбе да се върне от работа, че да го посрещнем с потна мастичка и салатка.

Аха, ще трябва да го оттбележим някъде - на стр. 110 говорихме за бизнес :)

И кво ? Кръчма ''при Уни'' няма ли да работи тая вечер ?

Да сте ми сипали нещо, чакай да видя назаде пак дали сте дъфкали някой шпек

Да сте ми сипали нещо, чакай да видя назаде пак дали сте дъфкали някой шпек

Само твоя, както винаги. И уни се включи...:lol:
Сипали сме ти мастичка... салатката е готова, нещо друго?

Горе