Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тц ! Човека явно се беше наиграл мислено и самостоятелно...
Е примерно втори дубъл не може ли да замаже фалстарта? :rolleyes: За въстановяване на точките един вид.

Мхм, така си е - да се захващаме, че явно скоро няма да видим илядото евро на Кася.

Ма, ти още ли ги чакаш ? Че тя Кася ако има илядо евро, няма да се мазни на Муньо, понеже го мисли за надарител...

Е примерно втори дубъл не може ли да замаже фалстарта? :rolleyes: За въстановяване на точките един вид.

Историята е толкова смешна, че по-добре да ви я спестя....:lol:

Ма, ти още ли ги чакаш ? Че тя Кася ако има илядо евро, няма да се мазни на Муньо, понеже го мисли за надарител...

Хахаха, той Амун не сингъл струва ми се, така че кака да се не нада много.

Историята е толкова смешна, че по-добре да ви я спестя....:lol:

А, ти хвърляш въдицата, ама без захранка - разказвай бързо, че съм си боядисала косата и трябва да ходя да се мия след малко.

Хахаха, той Амун не сингъл струва ми се, така че кака да се не нада много.

Не е сингъл, но на сичкото предприемачки обеща, че ще ги дрънне, ако е порядъчно напушен и напоен с алкохол.

А, ти хвърляш въдицата, ама без захранка - разказвай бързо, че съм си боядисала косата и трябва да ходя да се мия след малко.

Какъв цвят?

Значе момчето раздава радост наляво и на дясно, ще почна да взимам пример от него.

Изучи се и тя покрай шпека на бластера.
Душа какъв цвят си се направила, някое огнено червено страстно :rolleyes:

Какъв цвят?

Значе момчето раздава радост наляво и на дясно, ще почна да взимам пример от него.

Тъмно виолетово :)

Раздава радост, да - за по-слабичките даже обещава да е сравнително трезвен.

Изучи се и тя покрай шпека на бластера.
Душа какъв цвят си се направила, някое огнено червено страстно :rolleyes:

Уни, нали знае всеки си има предпочитания и му се върти нещо в главицата - сигурен съм че и при теб така

Давай обвинявай на воля, от компа не боли - иначе имам идея да завъртим един бизнес проект с вас двете, имате талант - личи си
И на мен ми минаха разни идеи из главата, ама съм натоварен с други неща.
Тъй че колега, ако заформите и решите да продадете малко акции или нещо от рода - свиркайте.

Тъмно виолетово :)

Раздава радост, да - за по-слабичките даже обещава да е сравнително трезвен.

Хахах, за цвета не може да ме заблудиш, а Амун направо е избил рибата

Първия път много се притесних, че съм го наранила нещо, щото както си се целивахме и изучавахме с ръце и хайванчето изведнъж се преви на две и така стисна очите, че помислих, че му се е пукнал апендикса.... Викам му: ''ииии, обих ли те нещо?'' - не че има как, щот съм много нежна по принцип, ама знае ли човек... и той: ''не, не...-аз ще тръгвам...'' и избегА ! Втория път вече беше опасано и щеше да изяде шамарите, а на третия вече беше с дъждобран, за всеки случай !

И на мен ми минаха разни идеи из главата, ама съм натоварен с други неща.
Тъй че колега, ако заформите и решите да продадете малко акции или нещо от рода - свиркайте.

Като се избистри идеята ще споделя, ако се съберем екип вярвам, че ще бъде добър проекта

Първия път много се притесних, че съм го наранила нещо, щото както си се целивахме и изучавахме с ръце и хайванчето изведнъж се преви на две и така стисна очите, че помислих, че му се е пукнал апендикса.... Викам му: ''ииии, обих ли те нещо?'' - не че има как, щот съм много нежна по принцип, ама знае ли човек... и той: ''не, не...-аз ще тръгвам...'' и избегА ! Втория път вече беше опасано и щеше да изяде шамарите, а на третия вече беше с дъждобран, за всеки случай !

Ахаха, стига бее - че и три пъти :lol: Ако имаше и четвърти, сигурно ореол щеше да заслужиш :)

Айде, чао засега :) Да отлежат и да се избистрят малко бизнес-идеите :)

[video=youtube;4pXfHLUlZf4]https://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4[/video]

Леле Нанди, егати късмета, в крайна сметка се надявам да си останала доволна!

А, язе всичко аресвам само да не е естествено русо, че там много цица малко акъл, пък само за лашкане не съм навит :D
Уни, нали знае всеки си има предпочитания и му се върти нещо в главицата - сигурен съм че и при теб така

А, язе всичко аресвам само да не е естествено русо, че там много цица малко акъл, пък само за лашкане не съм навит :D

Аз пък се не мога да случа на русо, търся търся и се брюнетка или чернокоса ме вземе

Леле Нанди, егати късмета, в крайна сметка се надявам да си останала доволна!

В крайна сметка - да, ама си трябваше време и латексови покрития... Права е Лилето за ореола, ама душа не ми даде да го нараня още повече и да го отрежа, преди да се е отсрамил. Тва щеше да го осакати психически за цял живот...

Горе