Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тука е !!! Муни, имам предвид - сега мисли къде ще ме водиш на море и ще вземем ли бластера с нас

Мога да ви препоръчам мястото и ако може да се съберете поне 10 -20 човека, като поръчваме кебапчета да фаним цените на едро?

Казах ли ви че на Дондуков има една сергия за кебапчета поносимо гадни са и без пари ги дават почти, даже и питки има?

Щом и Амон е тук ще ще стане 3k мнения темата, то вече руснаците ги минахме по спам и немаме стигане скоро и Блинки май ши черпи

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако знаеш как ми лип$ваше :)

Аз не ти ли оставих 100 евра на нощното шкафче да имаш за седмицата ма?

Аз не ти ли оставих 100 евра на нощното шкафче да имаш за седмицата ма?

Изхарчила съм ги май. То сто евро само за ядини не ми стигат - да си поддържам мощното телосложение.

Да , да да си попеча биреното коремче :p
Ами, разбира се, че ще почерпя - с кибапчита. Сега остава Муни да ни намери някоя тънка оферта за море.

Ами викаш ма на кюфтенца от оня ден и мираж с ягоди таз вечер ще има ли нещо прясно сготвено
Теб ако едното еденье те интересува, напрао мъ слагай в игнор листа и мъ забравяй !

Язе и без това не ям, ама биричката ми открадна плочките :(
Знам една диета дето не е с ядене ами само с близане

Знам една диета дето не е с ядене ами само с близане

А спазваш ли я ? Щото и аз изписах 100 статии за диети, ама не спазвам нито една от тях..

Да, ама котето ти прави йога :p
А спазваш ли я ? Щото и аз изписах 100 статии за диети, ама не спазвам нито една от тях..

Аз съм пас - още страдам по изгубения наскоро... Но имам едни такива блянове (фантазирам си, без намерение да реализирам нищо) за някое бук кафе. Нещо, като кефене в което се продават или отдават книги и хората си обсъждат или четат, докато си пят кафенцето..

Това с бук кафето го мисля отдавна, ама колко ли клиентела ще имам в БГ? Ще трябва да сложа за четене обложките на дисковете на адаша от Пайнера

Да, ама котето ти прави йога :p

Ми то и аз правя, бе. И диета спазвам, ама моя си - лична, а не от тия, дето ги знам..

Аз , под зърна за друго се сещам, ама нали съм си мръсник 8)
Аз съм на зърнената диета - ям каквото зърна.

Това с бук кафето го мисля отдавна, ама колко ли клиентела ще имам в БГ? Ще трябва да сложа за четене обложките на дисковете на адаша от Пайнера

Ооооо, пирате мой... отпочина ли си ? Идеята съм я виждала във филми и си мисля, че тук ще има клиентела ако приложим другата ми идея, иначе - едва ли.

Най-добрата диета е три пъти на ден секс. Няма какво да устои на нея :p
Ми то и аз правя, бе. И диета спазвам, ама моя си - лична, а не от тия, дето ги знам..

Горе