Лили Гагарин
New Member
От: От: Предприемачеко разпускане!
ахахаах, select larger paper tray
Май съм щраекнал два пъти от вълнение
ахахаах, select larger paper tray
То си е вълнуващо.. Ако искаш направо да ти пратим по една колоноскопия и по една цитонамазка - по-автентично ще е от това.
Чи защо аз мога дави го предложа същото с моя уред
Работиш ли със здравната каса ? Да знаем дали да си вземем направление от джи пи-то..
Няма нужда щото съм нещо като спешен център
Ako случайно спешно се нуждаем от колоноскопия ли?
Не точно процедурата се казва циклопоспия, на името на уреда с едно око, който използвамAko случайно спешно се нуждаем от колоноскопия ли?
Не точно процедурата се казва циклопоспия, на името на уреда с едно око, който използвам
А тва ''поспия'' какво представлява, като процедура ? Нещо с приспиване ли ще е ?
Означава че ще имате здрав сън и ще спите кат след голям кекс, ама що се задълбахте толкоз за спешното като мога да ви прегледам на домашно
Щом и Амон е тук ще ще стане 3k мнения темата, то вече руснаците ги минахме по спам и немаме стигане скоро и Блинки май ши черпи
Аз от тая процедура ще се възползвам само ако ме блъсне кола и съм в безсънание, а тва си е спешно.
Докопах се до снимка от снощните въздишки на Ноке-то по селфи-то ти, искаш ли да видиш ?
С тази тема яко расте к@нтента. За притеснение е. Ще ни разори. Но има още на къде.
Поне доказваме, че има нещо бг мама в нас. Няма такова генерирне на съдържание в минута.
Да, ама на домашно искаш и ранъ, а аз и лещени кюфтенца нямам вече... едни бискувитки останаха, ама ги пазя за Митето, щот са му любими.
Не точно процедурата се казва циклопоспия, на името на уреда с едно око, който използвам
Искам, ама я дай като снимка, а не като линк, ако е от онзи сайт, че не ги виждам там.
Сега какво - не трябва да пишем повече, за да не разорим Блинки ли, а?
Щ е опитам, някои не могат да се качат, като снимка, затова ги давам като линк. Подозирам, че такава беше и реакцията на Митето, след шизофреничното селфи днес.
Виж файлът 10030
Не ща вече да ми готвиш аз ши та черпя с друсан кебап