Крейзи направи физзарядката заедно с бразилските моми със спортни титкойни и вече бачка, та пушек се вдига. И аз отивам да вдигна малко пушилка с една цигарка, а който е сънувал извратени сънища - бързо да ги разказва, докато не ги е забравил.
Аз след малко лягам и почвам да сънувам, но реших първо да Ви видя кво си правите, а добро утро
Мите, кви са тия нощни смени, бе душа ? Знаеш ли колко е нездравословно да се лишаваш от нощен сън ?
Знам, още малко остана, то хубавото че през повечето време спа - имам много малко каране като цяло.
А, добре - да не те мисля, че страдаш от липса на мелатонин и клетките ти са застаряващи или на път да мутират. Виж колко е спокойничко днес - народа е забегнал за уикенда. А Лилето сигурно изтрезнява от Бейлиса.
Не за пръв път се подлагам на стрес, свикнал съм.
Вярно е спокойно, народа разпуска на открито сигурно
Ти как си днес, какви ги вършиш съботно.
Лилето най-много да е наболява главата от тоя сладък Бейлис
Аз, съботно пиша статии и вече се изчерпах откъм идеи по темата и направо се чудя от кой пръст какво да изсмуча..
Ако са пили ''пернишки Бейлис'' - ракия с боза, махмурлука ще е още по-тежък.
Той пернишкия бейлис може винкела да разцепи, кво остава за една дамска главица.
Ако мога с нещо да помагам относно статиите казвай! Чат пат ми ражда главата някоя мисъл, подходяща за доразвиване
На студентска бригада,
По програма Еразъм (мисля че така се казваше)
Сезонна работа с настаняване в семейства
Онлайн
Курсове с преподавател
Под формата на игри
Listen radio or podcasts
Watch movies and TV shows
Read book, newspaper or magazine
Keep a diary in German
Train yourself to think in German
Make friends with German speakers
Аз едно време на морето си хванах едно руско маци и като си тръгна си пишехме писма, нямаше скайп още, това 47-ма някъде.
И така с един голям речник от на майка ми завършването и научих езика за година
Нооо. тук трябва да се отбележи напредъка на технологиите, тогава едно писмо пътуваше 2 седмици натам и после за отговора две седмици...
Та сега с тия онлайн речници и гугле транса, и скайп може да се ускори темпото десетократно.