Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аа то ши и мине до септември но май ще наваксаме и ще ядем кибапи на морето август

Ставайте спамери ! В Китай вече по две надници вързаха, а вие спите...

Крейзи направи физзарядката заедно с бразилските моми със спортни титкойни и вече бачка, та пушек се вдига. И аз отивам да вдигна малко пушилка с една цигарка, а който е сънувал извратени сънища - бързо да ги разказва, докато не ги е забравил.

Крейзи направи физзарядката заедно с бразилските моми със спортни титкойни и вече бачка, та пушек се вдига. И аз отивам да вдигна малко пушилка с една цигарка, а който е сънувал извратени сънища - бързо да ги разказва, докато не ги е забравил.

Аз след малко лягам и почвам да сънувам, но реших първо да Ви видя кво си правите, а добро утро

Аз след малко лягам и почвам да сънувам, но реших първо да Ви видя кво си правите, а добро утро

Мите, кви са тия нощни смени, бе душа ? Знаеш ли колко е нездравословно да се лишаваш от нощен сън ?

Мите, кви са тия нощни смени, бе душа ? Знаеш ли колко е нездравословно да се лишаваш от нощен сън ?

Знам, още малко остана, то хубавото че през повечето време спа - имам много малко каране като цяло.

Знам, още малко остана, то хубавото че през повечето време спа - имам много малко каране като цяло.

А, добре - да не те мисля, че страдаш от липса на мелатонин и клетките ти са застаряващи или на път да мутират. Виж колко е спокойничко днес - народа е забегнал за уикенда. А Лилето сигурно изтрезнява от Бейлиса.

А, добре - да не те мисля, че страдаш от липса на мелатонин и клетките ти са застаряващи или на път да мутират. Виж колко е спокойничко днес - народа е забегнал за уикенда. А Лилето сигурно изтрезнява от Бейлиса.

Не за пръв път се подлагам на стрес, свикнал съм.

Вярно е спокойно, народа разпуска на открито сигурно

Не за пръв път се подлагам на стрес, свикнал съм.

Вярно е спокойно, народа разпуска на открито сигурно

Стресът не подминава никой и тук при нас, важното е да не вреди на здравето. Попоявили са се, гледам някои екземпляри вече - надничат и подслушват.:lol:

Ти как си днес, какви ги вършиш съботно.

Лилето най-много да е наболява главата от тоя сладък Бейлис

Аз, съботно пиша статии и вече се изчерпах откъм идеи по темата и направо се чудя от кой пръст какво да изсмуча..
Ако са пили ''пернишки Бейлис'' - ракия с боза, махмурлука ще е още по-тежък.

Аз, съботно пиша статии и вече се изчерпах откъм идеи по темата и направо се чудя от кой пръст какво да изсмуча..
Ако са пили ''пернишки Бейлис'' - ракия с боза, махмурлука ще е още по-тежък.

Той пернишкия бейлис може винкела да разцепи, кво остава за една дамска главица.

Ако мога с нещо да помагам относно статиите казвай! Чат пат ми ражда главата някоя мисъл, подходяща за доразвиване

Той пернишкия бейлис може винкела да разцепи, кво остава за една дамска главица.

Ако мога с нещо да помагам относно статиите казвай! Чат пат ми ражда главата някоя мисъл, подходяща за доразвиване

Давай идеи за изучаване на немски език, тогава.

На студентска бригада,
По програма Еразъм (мисля че така се казваше)
Сезонна работа с настаняване в семейства
Онлайн
Курсове с преподавател
Под формата на игри
Listen radio or podcasts
Watch movies and TV shows
Read book, newspaper or magazine
Keep a diary in German
Train yourself to think in German
Make friends with German speakers

На студентска бригада,
По програма Еразъм (мисля че така се казваше)
Сезонна работа с настаняване в семейства
Онлайн
Курсове с преподавател
Под формата на игри
Listen radio or podcasts
Watch movies and TV shows
Read book, newspaper or magazine
Keep a diary in German
Train yourself to think in German
Make friends with German speakers

Оооо мерси, Мите ! Някои неща ще свършат работа !:| Изкара за още едно поздравче..

Аз едно време на морето си хванах едно руско маци и като си тръгна си пишехме писма, нямаше скайп още, това 47-ма някъде.
И така с един голям речник от на майка ми завършването

/ мисля че беше ръкописен, те тогава са нямали още печатни машини и само разни монаси са ги пишели по пещерите/
и научих езика за година.
Нооо. тук трябва да се отбележи напредъка на технологиите, тогава едно писмо пътуваше 2 седмици натам и после за отговора две седмици...
Та сега с тия онлайн речници и гугле транса, и скайп може да се ускори темпото десетократно.

Има ли доктор във форума?

---

Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено
За да се намали спама,форума изисква да изчакате 30 секунди ,след като сте изпратили мнение,за да можете да го направите отново.Моля опитайте след 17 секунди.
---
п.п. смятай какъв съм капацитет, колко бързо мисля и взимам решения и идеи, че чак форума не може да ми насмогне :)
това ако го види колегата с предложението за предприемачески консорциум, веднага ще ми връчи почетен ключ и мажоритарен дял...
Минимум!!!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз едно време на морето си хванах едно руско маци и като си тръгна си пишехме писма, нямаше скайп още, това 47-ма някъде.
И така с един голям речник от на майка ми завършването и научих езика за година :)
Нооо. тук трябва да се отбележи напредъка на технологиите, тогава едно писмо пътуваше 2 седмици натам и после за отговора две седмици...
Та сега с тия онлайн речници и гугле транса, и скайп може да се ускори темпото десетократно.

Мерси за идеята, Муни ! Никога не подценяваме какъв стимул за самоусъвършенстване е либуфтъ, обаче тоя начин го подхвърлих в една от статиите мимоходом и не знам дали в него има хлаяб за цяла статия. Изисква се да пиша за начините, по които се извършва обучението и не виждам как в 250 думи да опиша как точно изучават езика влюбените двойки.

Горе