Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Още е рано, бе брат. :) Май си е нужно едно след 5 часа да стане, или дори 6. ;)

Как рано бе братле, на места вече бият жените си за втори път :beer:

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

А, на бластера му видях бластера - ако този балсам за устни му е отливка на естествения размер, жив да го ожалиш :)

Гого, кво правиш - ще даваш ли селфи? :)

Гогата от снощи е приготвил селфито, ама искам и аз да го видя, иначе няма да получи чехълчетата.
Колкото до Бластера - новото му име е зайко-байко !:lol:

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

С кожен камшик по дупето нали :lol:

От: Предприемачеко разпускане!

Снощи малко засече пищака :(

Кво засякъл, той направо намаза гащите - не по хубавия начин.

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Хахаха, все някъде е 6 часа следобед. :) Нали? :)

Няма да се предаваме от рано. Иначе една бира бих мушнал сега, а по-късно едно уиски. :)

Никога не съм си представял, че в яху и бинг ще имам по-добри позиции от колкото в гошко :lol:

Аз почвам от днес здравословен начин на живот. Ше се стягам.

Как точно ще се стягаш ? Нали не с въже за врата ?:-o

Духовно, бре, човек - обявявам бойкот на нездрасловните неща. Поне до другата седмица.

Сетих се, ама се правя... И що ? Кво има другата седмица ? Нокето най-после ще се престраши да те покани на вечеря ?

Сетих се, ама се правя... И що ? Кво има другата седмица ? Нокето най-после ще се престраши да те покани на вечеря ?

Просто да се усъвършенствам духовно. Даже първата стъпка към усъвършенстването ми ще е да спра да се сближавам с Нокето :)

Дупето предполагам.

Не предполгай вече ! От днес е съвършена и не търси близост с теб. Ти се оказа порок, от който трябва да се откаже..

Не предполгай вече ! От днес е съвършена и не търси близост с теб. Ти се оказа порок, от който трябва да се откаже..
Да се надяваме че барабар с мене ше откаже и цигарите :)

Да се надяваме че барабар с мене ше откаже и цигарите :)

Ноке, ти вегетарианец ли си ? Имам чувството, че те познавам. Ама кажи честно!

Позна всъщност. Дробчетата имат нужда от прочистване.

И аз трябва да ги откажа, но не мога. А и като знам как се дебелее при спиране... не мерси. По-лесно е да откажеш някой, като Ноке-то, отколкото вкусните цигарки.

Според мен вегетарианството е вредно за животните. 99.99(9)% от всичкото месо, което се яде е от домашни животни. ако хората масово спрат да ядат месо, ще се наложи всичкият добитък да бъде убит. Ще загинат цели породи, които са станали направо отделни видове животни, които не могат да справят на свобода, а никой няма да харчи пари да ги храни и да ги отглежда.

Вегетарианството го приемам само от чревоугоднически подбуди - ако наистина човек не обича месо, например аз праз не обичам, но от псевдохуманистични не мога.

п.п. И за алкохола имам мнение, ама ще ме линчуват повечето, ако го кажа :D

Последно редактирано:

Според мен вегетарианството е вредно за животните. 99.99(9)% от всичкото месо, което се яде е от домашни животни. ако хората масово спрат да ядат месо, ще се наложи всичкият добитък да бъде убит. Ще загинат цели породи, които са станали направо отделни видове животни, които не могат да справят на свобода, а никой няма да харчи пари да ги храни и да ги отглежда.

Вегетарианството го приемам само от чревоугоднически подбуди - ако наистина човек не обича месо, например аз праз не обичам, но от псевдохуманистични не мога.
Аз, всъщност бях голям мършояд, но реших да опитам вегетарианството, като диета и така вече 22 години. При мен не е толкова от хуманни подбуди, въпреки че около гергьовден и велик ден побеснявам, заради агънцата, а предимно защото е здравословно да не се яде месо.

Аз, всъщност бях голям мършояд, но реших да опитам вегетарианството, като диета и така вече 22 години. При мен не е толкова от хуманни подбуди, въпреки че около гергьовден и велик ден побеснявам, заради агънцата, а предимно защото е здравословно да не се яде месо.

Ако наистина се чувстваш по-добре като не ядеш месо, ок, ама то пък вече не остана здравословна храна тъй или иначе.

Горе