Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А, поотделно не :) . Просто обобщавах.

А, обобщаваш. Един ако яде зеле, а друг - свинско, не прави общо свинско със зеле.

Уф, ужасна спамърка съм - сега забелязах, че последните три поста са мои. Не се сетих да ги ръгна в един.

Извинявам се, ако пропусна да отговоря на някоя на лс :(

Ок, конкретно ти кое от тия двете предпочиташ? :)

Аз забравих вече как точно беше конфигурацията, а не ми се търси, но конкретно май груповите удоволствия не са ми по вкуса. дори и с нанди.

Айде, че по-възрастните трябва да си лягаме.

Номера да ги изплашим е, като им кажем ''хайде да си лягаме'' ! Лека и от мен пичове и на теб, Гога !:wink:

Аз забравих вече как точно беше конфигурацията, а не ми се търси, но конкретно май груповите удоволствия не са ми по вкуса. дори и с нанди.

Няма тогава, ще изгоним Гогата.

Номера да ги изплашим е, като им кажем ''хайде да си лягаме'' ! Лека и от мен пичове и на теб, Гога !:wink:

Хаха, ще се изпразни веднага чатът :) Ще отидат веднага под леглата.

Ама аз за зелето и свинското питах. Реших че ги разделяш у чинията като ти сервират свинско със зели и ми стана интиресно :)

Хаха, ще се изпразни веднага чатът :) Ще отидат веднага под леглата.

Ако е Бластера ще каже: ''страх ме е че ще ми пипаш ушитееее''. Избяга той, страхливеца..

Ама аз за зелето и свинското питах. Реших че ги разделяш в чинията като ти сервират свинско със зели и ми стана интиресно :)

Не, не съм чак толкова специална. Заедно си ги ям, в една чиния.

Ако е Бластера ще каже: ''страх ме е че ще ми пипаш ушитееее''. Избяга той, страхливеца..

А според мен ще каже: аз съм мъжът, където си искам, там ще стоя - дори и под леглото :)

Няма ли да си лягате вече, че имам работа, пък Гагарин ми привлече вниманието и не мога са съсредоточа от притеснения да ни изтърва нещо....

Няма ли да си лягате вече, че имам работа, пък Гагарин ми привлече вниманието и не мога са съсредоточа от притеснения да ни изтърва нещо....
Ами щом така любезно ме гониш, как да откажа.

Чат пат май успях да го уйдурдисам да е любезно :)

Лека нощ :)

Как ше е топло - вятър духа, леко ладинка даже.

Честит празник на всички деца и вдетинени предприемачи ! Не се напивайте много, все пак е празник на детето.

Горе