Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хмм аз рекох че ще ми кажете по бански да са зарадвам и аз че ши ма земете с Лилето на море

Ти откъде си, Ноке?
От обширния мекащ регион.

Имаме - по прашки - кеф ти тигрови, кеф ти леопардови, кат на Лилето костумчЕто. И да - имам фетиш. Възбуждат ме мъже с ушанки, като видя снимка на Хрушчов и се подмокрям. Нокето има фетиш към йога пантс, ама не го подигравате...
Ами той вече поизбледня тоя фетиш да ти кажа...

От обширния мекащ регион.

Ами той вече поизбледня тоя фетиш да ти кажа...

Щото и аз съм от мекащ регион, ама явно не щете да кажете нито ти, нито бластер :( Как е поизбледнял фетишът, аз тъкмо реших да инвестирам в йога пантс :(

Не бе, Лиленце.. Загледай се в ръкописния надпис под главния :)

Аааааааа, вярно, чак сега го видях - значи, вече съм убедена, че ми трябват лупи.

За 1000-евра все ще се съберем, че и на Митето обещахме..абе ще си вземем ей това, кво ще кажете ?http://hawaiihideaways.com/img/properties/prev/285_luxury_hawaii_home_01.jpg
Много хубаво изглежда, но хиляда евро сигурно ще ни стигнат на тримата-четиримата за около един ден.

Ох.. нямам търпение.. след 20 дни отивам да я опъна отново на плажа.. Преди това ще се наливам 1 седмица на планина..
Да ви се похваля.. Днес ме направиха началник.. Не ме питайте на какво.. Каквото и да е, е по-добре от преди :beer:

Много хубаво изглежда, но хиляда евро сигурно ще ни стигнат на тримата-четиримата за около един ден.

Aма изкаран в лукс !
Бластер, може и без бански - и аз съм нудист.

Ох.. нямам търпение.. след 20 дни отивам да я опъна отново на плажа.. Преди това ще се наливам 1 седмица на планина..
Да ви се похваля.. Днес ме направиха началник.. Не ме питайте на какво.. Каквото и да е, е по-добре от преди :beer:

Завиждам ти за планината и плажа. Честито :) Сърби ме да те питам на какво си началник, ама :)))

Щото и аз съм от мекащ регион, ама явно не щете да кажете нито ти, нито бластер :( Как е поизбледнял фетишът, аз тъкмо реших да инвестирам в йога пантс :(
Туй са интимни работи - не са за широката публика.

Има опасност да получа фетишен пристъп дори само ако кажеш че имаш такива пантс.

Оооо, честито началство ! Ще черпиш, аз се стоплих с някакво уиски и се напих от 30 грама... разредени с безалкохолно:lol:

Честито за повишението :) Поливаш го добре, надявам се :)

Aма изкаран в лукс !
Бластер, може и без бански - и аз съм нудист.

Аз пък не се чувствам комфортно сред нудисти. Даже не ми е приятно да гледам сестра ми по прашки вкъщи. Топло й било - колкото и да е жега, не е приятно човек да се събуди и още преди да е пил кафе да види някакъв задник по прашки да мие чинии.

Благодаря Ви.. Поливам го полека засега, има време за всичко.. :)
Честито за повишението :) Поливаш го добре, надявам се :)

Аз малко повече, но съм му привикнал и по-трудно ме хваща :)
Оооо, честито началство ! Ще черпиш, аз се стоплих с някакво уиски и се напих от 30 грама... разредени с безалкохолно:lol:

Горе