Предприемачеко разпускане!

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Нямаш грижи, само блинки и кул да пуснат система за онлайн трансфер на мекички :D
Трябва ни още да се гролне технологията. Сега може само пари. :) И файлове.

От: Предприемачеко разпускане!

Ми аз както почти винаги не помня да съм сънувала нещо. Май само кошмари помня. Ама нямаше да е лошо нещо цветно да сънувам, пък даже и Джони Деп.

Аз щях да питам какво правите - ти и останалите, но се притесних, че ще ми отговорите "нищо".

Ако намекваш за рекламата на Биоз - не правим това ''нищо'' - аз поне. А сънищата се регистрират и помнят, тогава когато разумът е буден и ги наблюдава - когато си много уморен не помниш сънища, пак по тая причина. Кошмарите се помнят, щото въздействат най-силно на психиката. На мен ми беше писнало да сънувам, че падам от висока сграда и да се будя с подскоци, ама се пооправих, като прочетох някои полезни книжки. Мале, отплеснах се, като Касито.

Ако намекваш за рекламата на Биоз - не правим това ''нищо'' - аз поне. А сънищата се регистрират и помнят, тогава когато разумът е буден и ги наблюдава - когато си много уморен не помниш сънища, пак по тая причина. Кошмарите се помнят, щото въздействат най-силно на психиката. На мен ми беше писнало да сънувам, че падам от висока сграда и да се будя с подскоци, ама се пооправих, като прочетох някои полезни книжки. Мале, отплеснах се, като Касито.

Значи моят разум почти постоянно спи. Това с повтарящите се кошмари наистина е гадно.
Ама за биоз не бързай да гарантираш - кой го знае къде се е усамотил.

Трябва ни още да се гролне технологията. Сега може само пари. :) И файлове.

Няма проблеми - ние и дарения събираме :D

Значи моят разум почти постоянно спи. Това с повтарящите се кошмари наистина е гадно.
Ама за биоз не бързай да гарантираш - кой го знае къде се е усамотил.

А, аз само за себе си казвах, за биоз не мога да гарантирам. За момченцата е необходимост да погледат ''нищо'' от време на време.

Вие сте наред сега, мъжете селфита не правят.. :)

Да бе, не правели - ако знаеш Гого с кво Емо-селфи ни зарадва ? Още ми се насълзяват очите, като се сетя кви крачета имаше, завалишкото.

Не е вярно - сега мъжете са еманципирани. Всеки самоуважаващ се метросексуален мъж има поне две албумчета със снимки пред огледалото в банята.
Ние нали показахме - не ме ли видя в леопардовото ми костюмче?

Да бе, не правели - ако знаеш Гого с кво Емо-селфи ни зарадва ? Още ми се насълзяват очите, като се сетя кви крачета имаше, завалишкото.

Аз му завидях за краченцата - много стройни бяха.

Айде, метросексуалните да постват.
Останалите сме извинени.

Останалите сме извинени.

Не сте извинени ! Митето си е истински мъжкар, ама пусна - ти кво се правиш на потаен ? Сигурни сме, че си хубав, не се срамувай толкова.

Останалите сме извинени.

Ноке, не се крий - и хетеросексуалните имат - е, вярно, не чак по 2 албума, но поне някоя самотна снимка там...

аз ся като се замисля имам едно селфи като си спуках главата :)

аз ся като се замисля имам едно селфи като си спуках главата :)

Ти па, се зор да ни показваш главата - нали вчера я видяхме... ама, ако е по-реалистично изглеждаща от рентгеновата снимка - давай я.

1 единствено селфи съм си правил от немай-къде - като се правиш на бизнесмен па дори и пишман, все трябва там да си покажеш мутрата онлайн, колкот и да нти са ще.

Ибаси спамерите :twisted:

Какво искате да ви сготвя ??? Бива ме доста в кухнята 8)

Я, имаме си готвач вече ? Той Уни готви, ама давай и ти. Ние сме много и сме гладни. Аз искам ориз със зеленчуци.

Ибаси спамерите :twisted:

Какво искате да ви сготвя ??? Бива ме доста в кухнята 8)

Ами, добре, ама снимка на яденето ли ще ни постнеш, та само да се облизваме нещастно, или мислиш лично, тет-а-тет, да ни сготвиш? За да знам какво да искам :)

Горе