Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ако знаеш само колко ме зарадва. че няма да ми обръщаш внимание :D Надявам се и че ще намалиш километричните си словоизлияния, че доста скролване ми отнема докато ги прескоча:lol::lol:
Това не оправдава злобната ти инсинуация за другия форум, колкото и да се правиш на развеселена.
Следващия път мисли какво пишеш, Моля!

Касиопея, ако четеш какво пиша:

Ти си от тези за които казват - Ни на живо се радва, ни на умряло плаче. Как може да си такъв дървен философ? Само забележки на другите правиш, а себе си не виждаш. Хубаво се беше завряла в темата за терасата

Вари ли се компота или да дам малко огин да путгрея

Давай огИн, ама четиристранно като за четири свещи :lol:

Ти си от тези за които казват - Ни на живо се радва, ни на умряло плаче. Как може да си такъв дървен философ? Само забележки на другите правиш, а себе си не виждаш. Хубаво се беше завряла в темата за терасата

Що я закачаш, сега ще видиш как няма да ти обръща повече внимание с 354766768 реда отговор.

Чета. И ТИ не си тази, която да определя каква съм и какво казват за мен!
Мога да ти събера с анкета мнения, ако искаш, докато за себе си не знам дали ще събереш достатъчно, за да влезеш и в селско кметство.
Как успя за скромното ми участие днес, толкова злоба да събереш?
Яд те е че живея в София, а ти във Велико Търново? Ако искаш да се менкаме :lol:
Но никога няма да стигна изказът ти! Учителката ти по литература да не е била местната краварка? Или някоя от гаджетата на Митьо?

Що я закачаш, сега ще видиш как няма да ти обръща повече внимание с 354766768 реда отговор.

Очаквам всеки момент водопад от глупости да изпише. А, не пет изречения изписа :D Прочетох ги набързо за нейно съжаление

Очаквам всеки момент водопад от глупости да изпише

Офффф, къде сбъркахме ? Защоооооо ?

А, нищо специално не предлагам.
Само се притесних че никой не реагира на глупостите ми :)

Притеснил си се ти ... Аз ли да ти казвам, че стресът не е хубаво нещо ;)
Дори и никой да не реагира, важно е че са ... във Вселената :lol: тя все някога ще ти отвърне :p (сори, малко съм подвластна от едни други теми :) )

хахаха Не ние, тя е объркала форума

И тва жената с ангажименти, куче, дете... Оплю ни колко страници сме оспамили, а за 10 минути тук омаза всичко.

8) Ама те излових :p
Никога не бих ви игнорирала така ! Някой го е взел от тук, като го постнах вчера (докато ти пак хапваше) и го е пуснал в тубата.

Хехехе не ма разбра казах че тсъм се разгорещил кът Митю, за селфито не съм казал

И тва жената с ангажименти, куче, дете... Оплю ни колко страници сме оспамили, а за 10 минути тук омаза всичко.

Като темата и за бойкота :D

8) Ама те излових :p

фАна ме. Сега вече можеш да си хапваш спокойно - всичко отива директно в тубата, можеш да си го гледаш после.

Горе