Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мислех че сте изписали маса материал за няколко часа пък то 1-2 странички само... Някаква стачка ли има обявена?

Ми аз ся идвам сигурно им свърщило мезето ама и аз не съм напраял още салатата

Оо йе фънтастиш, а шпекензи дойч :rolleyes:

Дас ис вундаба ! И ние шпекен зу дойч... ''зу'' мисля, че трябва да значи ''ти''

Мислех че сте изписали маса материал за няколко часа пък то 1-2 странички само... Някаква стачка ли има обявена?

А, стачка - работа има, пък и ако няма нищо интересно, няма смисъл да се пише :)

Имам една краставица и два домата и една шопкиня ми требе да напрайм шопската салата

Имам една краставица и два домата и една шопкиня ми требе да напрайм шопската салата

Ще ни дойде много далече чак до мекащия регион да се разкарваме за една краставица и два домата :) Дигни малко мизата. Как са ушаците днес? Направи ли им селфи?

Ако за мен говориш - идвам !

Ще ни дойде много далече чак до мекащия регион да се разкарваме за една краставица и два домата :) Дигни малко мизата. Как са ушаците днес? Направи ли им селфи?

И аз питам?

Да то май две шопкини ши ми требат щот продукта ми е извън европейския стандт.арт с неколко санта

Да то май две шопкини ши ми требат щот продукта ми е извън европейския стандт.арт с неколко санта

Няма страшно, ние ще поокастрим излишното, за да стане по стандарта :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Как я правите да видим дали ши ми фанете окото, аз мога да кажа как ям орео, първо отлепям след туй облизвам и после топвам

И ти ли не четеш?

За всичко. Нали все пак е разпускане.
Аз подхванах за сериалите, щото съм разочарована, но това нищо не значи.
Кажи ти, последният сериал, който ти е харесал, за да има база да се предлага :)

Не бях чел скоро, да. Ти от какво си се разочаровала? От сериалите? Или съм изпуснал нещо по задните страници...

Как я правите да видим дали ши ми фанете окото, аз мога да кажа как ям орео, първо отлепям след туй облизвам и после топвам

Уауууу, за пръв път тая реклама да ми хареса. Къде да дойдем за салатката ?

Режем всичко на много тънко :)

Горе