Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

От известно време да. Благодаря, че се интересуваш.

Що така отговаряш? Ако нещо съм те обидила, извинявай! Аз много обичам да се извинявам.
И вероятно ... за поздравления, ако е това да си "легитимен", Поздравления и на двама ви с Нокича 8)

Хич, не се давам, тормозя се цял ден с едни кодове тука, ама изпуших вече и спирам , минавам на веселата част. :D
Кажи си и ти де? Що се даваш без бой служебно ;)

Той и "Еймона" се води обвързан, но с крокодил е малко по-особен случай.
Да му съчувстваш ли, да го научиш как се опитомява или просто да се фукаш, че познаваш виртуално човек близък с ... нещо със скъпа и ценна кожа.

До нас съседката пържи кИФтацИ:beer: отивам с една филия хляб в тях

Като се замисля може и така: brakuvani.predpriemach.com :D

Мммм, душа и до мен има :-o , ама не мога ти пратя щото още блинки и кула не са завършили системата за трансфер на одушевени предмети :p
До нас съседката пържи кИФтацИ:beer: отивам с една филия хляб в тях

Що така отговаряш? Ако нещо съм те обидила, извинявай! Аз много обичам да се извинявам.
И вероятно ... за поздравления, ако е това да си "легитимен", Поздравления и на двама ви с Нокича 8)

Как ши си ме обидила - информирах те просто, щото явно се интересуваш от моята легитимност. Поздравленията са ти малко неуместни - човекът просто е дружелюбен, не съм го замъкнала към олтара.

Какво става с нета, бе хора ? Тоя сайт се бъгва, маймундите ги няма и двете цял ден... атакуват ни от космоса, или братчеда е размахал гегата.

Как ши си ме обидила - информирах те просто, щото явно се интересуваш от моята легитимност. Поздравленията са ти малко неуместни - човекът просто е дружелюбен, не съм го замъкнала към олтара.

А! Ми ето. Такива неща трябва да ми се казват, за да не се излагам... Нищо де, като дойде време за поздравленията ти ще ми кажеш. Много обичам и да поздравявам :)

И едно уточнение, по принцип обичам да съм информирана, но специално в случая не аз първа се заинтересувах ... само се опитах да увелича бройката на призналите си.

Мммм, душа и до мен има :-o , ама не мога ти пратя щото още блинки и кула не са завършили системата за трансфер на одушевени предмети :p

Щом и до теб има съм спокойна. Съседката е добра, ще ми даде, освен ако не се появи мъжа и, който винаги изглежда така все едно го държат гладен:mrgreen:

А! Ми ето. Такива неща трябва да ми се казват, за да не се излагам... Нищо де, като дойде време за поздравленията ти ще ми кажеш. Много обичам и да поздравявам :)

Задължително - ако се стигне до интимности, ще те викна да светиш с фенера, като един модерен Диоген, и да ме насочваш, ако трябва.

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, ти не успя да се добереш до кибапчитата на Пищова и затова сега у съседката :)

Не му искам кебапчетата, кой знае къде бърка с тези дебели ръце и после да вземам нещо от него - ЪПСУРТ:mrgreen:

Щом и до теб има съм спокойна. Съседката е добра, ще ми даде, освен ако не се появи мъжа и, който винаги изглежда така все едно го държат гладен:mrgreen:

Ми то от нахални комшийки, може и гладен да остава човека ?:wink:

Задължително - ако се стигне до интимности, ще те викна да светиш с фенера, като един модерен Диоген, и да ме насочваш, ако трябва.

Гледай сега. Чак пък да "светя". Само да поднеса поздравления. Спирам, да не те раздразня повече, че то човек с хубаво настроение се отнесе, а после стане мазало.
Лека вечер от мен, аз се наразпусках :) Да слушате. И, ако ходите някъде, където са ви поканили си носете ... чадър, ако завали. :|

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не му искам кебапчетата, кой знае къде бърка с тези дебели ръце и после да вземам нещо от него - ЪПСУРТ:mrgreen:

Те хората си мечтаят за тези негови сексапилни ръце, а пък ти се дърпаш. Будала!

Какво става с нета, бе хора ? Тоя сайт се бъгва, маймундите ги няма и двете цял ден... атакуват ни от космоса, или братчеда е размахал гегата.

И моя нет нешо се ебава, ти да не си ми комшийка освен брачедка

Как няма да се бъгва!!! Темата наближава 300 страници :mrgreen:

И моя нет нешо се ебава, ти да не си ми комшийка освен брачедка

Вальо, ти ли си бря ?

Аз не ям много. Каквото ми остане си го слагам в джоба:lol:

Аааа, освен , че подяждаш човека и крадеш, а ? Сещам се как един съученик в първи клас си вадеше разтопен шоколад от джоба и си облизваше пръстите, докато ние останалите повръщахме ... шоколад.:lol: Бяхме на екскурзия във фабриката в Своге и лелките - работнички почерпиха яко децата.:lol:

Горе