Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И не съм ял още, по-скоро как го каза онази на играта на троновете: Чеша камъните на обелиска :lol:

Последно редактирано:

И не съм ял още, по-скоро как го каза онази на играта на троновете: Чеша камъните на обелиска :lol:

А, значи пиеш, та щеше да се задавиш ? Хайде почеши камъните, че хората вече взеха и да закусват, докато ти смогнеш да вечеряш.

А, значи пиеш, та щеше да се задавиш ? Хайде почеши камъните, че хората вече взеха и да закусват, докато ти смогнеш да вечеряш.

Той ся няма да смее да иде да яде от страх да не пуснеш селфи през това време :D

Той ся няма да смее да иде да яде от страх да не пуснеш селфи през това време :D

Ами, той каза, че яде на компа вече. Подготвил се е. Уни, реши ли проблема ? Сори, че не помогнахме, ама ние помагаме в други области - понякога дори медицински съвети даваме. Муни обеща да не ме кара да шия пердета, заради уместната консултация.

Ами, той каза, че яде на компа вече. Подготвил се е. Уни, реши ли проблема ? Сори, че не помогнахме, ама ние помагаме в други области - понякога дори медицински съвети даваме. Муни обеща да не ме кара да шия пердета, заради уместната консултация.

Въх, ще получи гастрит Унито от толкова незадоволено воайорство. Време е някоя кандидатка за слава да пусне селфи :)

Въх, ще получи гастрит Унито от толкова незадоволено воайорство. Време е някоя кандидатка за слава да пусне селфи :)

Ей, сега се сетих Аничка защо не стои дълго - ми пази се да не и поискат селфи.:-o Другия път няма да я пускаме да излезе от тук без да покаже.

Да не е лъжа, цял ден не съм ял смо на айрянче карам :cry:

Как я карате цял ден на 1 напитка, не знам. Аз ям по доста пъти и все съм гладен :)

На 70% да, остана ми да го оправя когато пуснеш играта на цял екран, но не е фатално.
Повече ме притеснява, че като гледам от тоя фейсбук трафик, няма май си играх за тоя дето духа само, ама нищо пак си е стъпка. :)

Да не е лъжа, цял ден не съм ял смо на айрянче карам :cry:

Ако се опитваш да ми насадиш чувство за вина - тц, не палучатся. На компа можеш и чифтета да мааш и мекици да пържиш, а айрянчето е много по-здравословно.

Как я карате цял ден на 1 напитка, не знам. Аз ям по доста пъти и все съм гладен :)

Сигурно е от зодията - и аз съм голяма свинкя.

Ей, сега се сетих Аничка защо не стои дълго - ми пази се да не и поискат селфи.:-o Другия път няма да я пускаме да излезе от тук без да покаже.

Стратег е Анибанито - усетих я аз :)

Глисти имаш, а ? Нищо, тук всички си имат домашни любимци, а някои дори си имаме домашни омразници, но добре че стоят кратко.

Стратег е Анибанито - усетих я аз :)

Нали, дойде, метне бързо нещо супер забавно, за да отклони вниманието и беж...

Глисти имаш, а ? Нищо, тук всички си имат домашни любимци, а някои дори си имаме домашни омразници, но добре че стоят кратко.
Спортувам, млад съм, метаболизмът ми е бърз :)

Спортувам, млад съм, метаболизмът ми е бърз :)

На колко си? :)

Нали, дойде, метне бързо нещо супер забавно, за да отклони вниманието и беж...

Да, само ни прияде с комшийските кифтета и изчезна.

Цък, няма такива работи:

attachment.php

Ако се опитваш да ми насадиш чувство за вина - тц, не палучатся. На компа можеш и чифтета да мааш и мекици да пържиш, а айрянчето е много по-здравословно.

Прикачени файлове

• smiley-face-wallpaper-014.jpg
    smiley-face-wallpaper-014.jpg
    64.9 KB · Преглеждания: 15

Цък, няма такива работи:

attachment.php

Да се подмазваш с цветя е клише, но ги приемам, щото няма за какво да се подмазваш. Мерси Уни !

Клише ама щото са виртуални. :p
Пък и аз съм си дрът дядо вече кво да измисля друго :)
Ама радвам се, че ги прие. Имаше и сланчогледи ама много охлепани трябваше да си играя няколко часа на фотошопа да ги чистя :)
Да се подмазваш с цветя е клише, но ги приемам, щото няма за какво да се подмазваш. Мерси Уни !

Горе