И не съм ял още, по-скоро как го каза онази на играта на троновете: Чеша камъните на обелиска :lol:
А, значи пиеш, та щеше да се задавиш ? Хайде почеши камъните, че хората вече взеха и да закусват, докато ти смогнеш да вечеряш.
Той ся няма да смее да иде да яде от страх да не пуснеш селфи през това време![]()
Ами, той каза, че яде на компа вече. Подготвил се е. Уни, реши ли проблема ? Сори, че не помогнахме, ама ние помагаме в други области - понякога дори медицински съвети даваме. Муни обеща да не ме кара да шия пердета, заради уместната консултация.
Въх, ще получи гастрит Унито от толкова незадоволено воайорство. Време е някоя кандидатка за слава да пусне селфи![]()
Той ся няма да смее да иде да яде от страх да не пуснеш селфи през това време![]()
Ами, той каза, че яде на компа вече. Подготвил се е. Уни, реши ли проблема ? Сори, че не помогнахме, ама ние помагаме в други области - понякога дори медицински съвети даваме. Муни обеща да не ме кара да шия пердета, заради уместната консултация.
Да не е лъжа, цял ден не съм ял смо на айрянче карам![]()
Как я карате цял ден на 1 напитка, не знам. Аз ям по доста пъти и все съм гладен![]()
Ей, сега се сетих Аничка защо не стои дълго - ми пази се да не и поискат селфи.:-o Другия път няма да я пускаме да излезе от тук без да покаже.
Как я карате цял ден на 1 напитка, не знам. Аз ям по доста пъти и все съм гладен![]()
Стратег е Анибанито - усетих я аз![]()
Спортувам, млад съм, метаболизмът ми е бързГлисти имаш, а ? Нищо, тук всички си имат домашни любимци, а някои дори си имаме домашни омразници, но добре че стоят кратко.
Спортувам, млад съм, метаболизмът ми е бърз![]()
Нали, дойде, метне бързо нещо супер забавно, за да отклони вниманието и беж...
Ако се опитваш да ми насадиш чувство за вина - тц, не палучатся. На компа можеш и чифтета да мааш и мекици да пържиш, а айрянчето е много по-здравословно.
Цък, няма такива работи:
![]()
Близо до 24
Да се подмазваш с цветя е клише, но ги приемам, щото няма за какво да се подмазваш. Мерси Уни !