Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Бластер, на мен може и нещо по-разкрепостено тогава
Тогаз ши попълня албума
Тогаз ши попълня албума
Айде, ще отлитам - разберете се кой с кой какви роднински връзки имате да не се объркате нещо.
Айде, ще отлитам - разберете се кой с кой какви роднински връзки имате да не се объркате нещо.
Кой, тоя с родата ли ? Ма тогава селфито ще е благоприлично. Дай да ти видя родословното дърво, та да знаем дали сме ил ни сме роднини.
Може може ама нищо не съм видел
Ся да не ми пратиш без бански от плажа на три годинки, не съ излагай разбрахме са снощи че сме кошмии а не рода
Е, как - леопардовото костумче го видя
Да ама аз гол шпиц показах пък ти навлечена в костумче, трява да наваксаш
Аз последно разбрах, че сме роднини и живеем в къща близнак... Пак китайската клавиатура е объркАла нещата.
Да клавиатурно недоразумение ама всичко е под контрол щот аз не живея в къща близнак а в шатра
Да, бе, виж колко съм разголена и еротична: http://olx.bg/varna/forum/topic/?t=74761&page=9
Ох, Лиле - тая снимка, кат я видя и аха да мина на другия бряг. Видя ли селфито на Ани днес ? И тя беше много съблазнителна.
Видях го на Анито селфито - но забелязах, че до нея има някакъв чиляк с гипсирана ръка. Да не би при предишно селфи да се е опитал да я подпре или да я вдигне?
Мерси за комплимента, знаех си, че съм хубава
Значи овцете в гаража, а ти в шатра ? Поне изяснихме, че нямаме допирни точки... В шатрата имаш ли кадъни ?