Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Скъпа, почти се уплаших - викам си то пък бива и зодии и чудо!

Викаш, чак дотолкова да се познаваме, че да няма с какво да се изненадаме.. ? :wink: Винаги има с какво.

Ето с какво се занимавах едно време преди да ме грабне програмирането :D

Оригинал:

attachment.php

Незавършен виртуален тунинг :) не мога да си намеря финалния вариант.

rx7-virtuale-tuning1.2.jpg

Прикачени файлове

• rx7cwfd.jpg
    rx7cwfd.jpg
    108.6 KB · Преглеждания: 23

Викаш, чак дотолкова да се познаваме, че да няма с какво да се изненадаме.. ? :wink: Винаги има с какво.

Остави се и то само от няколко дена писане във форум - направо се притесних. :-o О сигурен съм че има.....

Тва е поздрав за момчетата дето чакат селфи, много яко, даже ме кефи:

[video=youtube;pokNRoaUpXI]https://www.youtube.com/watch?v=pokNRoaUpXI[/video]

Ето с какво се занимавах едно време преди да ме грабне програмирането :D

Само не разбрах, това на комп ли си го правил или на живо - отливки на брони и тн.

Остави се и то само от няколко дена писане във форум - направо се притесних. :-o О сигурен съм че има.....
Айде още един параноик, след Ноке-то...:rolleyes: Просто забелязвам детайлите, щото съм буквояд, като ме нарече гореспоменатият господин.

Тва е поздрав за момчетата дето чакат селфи, много яко, даже ме кефи:
Поздравявайте се, поздравявайте се - пък после що сте нащрек...

Айде още един параноик, след Ноке-то...:rolleyes: Просто забелязвам детайлите, щото съм буквояд, като ме нарече гореспоменатият господин.

Поздравявайте се, поздравявайте се - пък после що сте нащрек...

Не съм параноик пък..... притисних съ само малко:wink:

Еми не ти ли хареса клипа и на теб, не е лош

На фотошопя :)
Иначе бачках в фирма за производство на спойлери :)
Само не разбрах, това на комп ли си го правил или на живо - отливки на брони и тн.

Не съм параноик пък..... притисних съ само малко:wink:

Еми не ти ли хареса клипа и на теб, не е лош

Много ми хареса клипа - най-обичам разни женки да си тресат задниците пред лицето ми, вече и аз съм на щрек !8)
Тва, че си се шашнал е от зодията - нали винаги допускаме най-шокиращите сценарии... Обаче пък ме подсеща, че мога да те шашкам, блъфирайки чат-пат - май си разкрих тъмните кроежи...

Много ми хареса клипа - най-обичам разни женки да си тресат задниците пред лицето ми, вече и аз съм на щрек !8)
Тва, че си се шашнал е от зодията - нали винаги допускаме най-шокиращите сценарии... Обаче пък ме подсеща, че мога да те шашкам, блъфирайки чат-пат - май си разкрих тъмните кроежи...

Най-ми харесаха две неща:

1. Вече си щръкнала.....
2. Това със сценариите - наистина са най-абсурдните - винаги

Най-ми харесаха две неща:

1. Вече си щръкнала.....
2. Това със сценариите - наистина са най-абсурдните - винаги

От три казани - две ти харесаха, не е зле. Само тъмните кроежи не ти харесаха, но това е нормално.. Радвам се Мите.:rolleyes:

Нандито като пусне селфито, отивам да си поръчвам моя вариант ма маздюхата и жа одя да я взема на расодка с нея :D

Какво е "маздюха"?

Мазда :) 10 символа

Ако е кабрио ще е хубаво. Возенето в кабрио при такова готино време е много ... неустоимо :)

Нандито като пусне селфито, отивам да си поръчвам моя вариант ма маздюхата и жа одя да я взема на расодка с нея :D

Верно ли бе ? зАкълни се !:lol: Пу, язък пощите днес не работят... ще чакаш до пон'делник.

Нямам рам за фотошоп сега иначе и кабрио версия мога да и направя .
И версия с джам на таваня :lol:
Ако е кабрио ще е хубаво. Возенето в кабрио при такова готино време е много ... неустоимо :)

Заклах се 10 символа :lol:
Верно ли бе ? зАкълни се !:lol: Пу, язък пощите днес не работят... ще чакаш до пон'делник.

Чувала съм, че ритуалът "Наздраве" с удрянето на чашите датира от Средните Векове. По онова време отровителството било широко разпространено. Затова сътрапезаниците си демонстирали доверие като при удара на металните чаши, се прелива течност от едната в другата. Така си сигурен, че човекът с когото седиш на масата няма да те отрови и му пожелаваш "Да си жив," или "Наздраве."

Заклах се 10 символа :lol:

Ееее, не бързай със сепукото. Изчакай да получиш селфито в пон'делник, та да имаш стимул.
Айде, отивам да оборудвам фризьорски салони, че после ме чакат кола-маските.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Чувала съм, че ритуалът "Наздраве" с удрянето на чашите датира от Средните Векове. По онова време отровителството било широко разпространено. Затова сътрапезаниците си демонстирали доверие като при удара на металните чаши, се прелива течност от едната в другата. Така си сигурен, че човекът с когото седиш на масата няма да те отрови и му пожелаваш "Да си жив," или "Наздраве."

Хм, много интересна информация, не я знаех. Добре дошла, Светла - имаме нужда от свежа женска плът в темата. Познавам една Светла Василева в реалността, като Василева не е истинската и фамилия. Случайно да сте Новкова по мъж ?

Горе