Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

:-o Кога се е омъжила, блага ракия не сме пили :-o
:lol:Аз чак сега видях, че човека е написал ''мЕчета'' :lol: Аааа, тва беше добро ! Освен това, мисля, че троленето по дефиниция е нещо съвсем различно от това, което прави тук г-жа Гагарин, но да приемем, че човека го е казал с добри чувства и не е имал предивд действия в стил: г-н Нортрант.

и аз това се питам :)
сбърках те с анибани защото ти отговаряше повече от нея
ако имам време ще следя да видя дали @лили ще се изяви някъде (добре, айде може и в тази тема)

@лили иска да кажа нещо умно за да ми отговори и тя по същия начин. Мисля, че това е измислено (и по-надолу ще кажа защо е неизпълнимо) условие за да отклони предизвикателството

мисля по този начин, защото вече няколко човека казаха, че съм тъп и може да е вярно :shock: и заради това НЯМА как да каже нещо умно и така лили си намери вратичка :shock:
Първо: Набухал си тук една камара безмислици, ама жив и здрав, за теб количеството компенсира качеството, явно.
Второ:Ако си беше направил труда да видиш какво съм написала, нямаше да ме объркаш с Ани ! Намесих се да я защитя, понеже постоянно се заяждаш с нея, ама едва ли пак ще вденеш какво ти казвам... И наистина ми е много любопитно: Щом мразиш жените и оф-топика - защо се вреш тука, бре младеж ??? Наистина искам да знам !

Що закачате епископ Норти не ми е ясно, той е като морален полицай тука и ако съгрешите ще ви върже с белезници за парното

:-o Кога се е омъжила, блага ракия не сме пили :-o
Хората действат, а не се вайкат, като мен и теб ! Колкото до ракията... ти не гледа ли ? По новините показаха чаршафа - направо на японското знаме приличаше !:lol:

Що закачате епископ Норти не ми е ясно, той е като морален полицай тука и ако съгрешите ще ви върже с белезници за парното
Уауууу, епископ с белезници ! Май Амуня ще излезе прав, верно се оказах фетишист... вече съм фен на ЕПИСКОПА !

Хората действат, а не се вайкат, като мен и теб ! Колкото до ракията... ти не гледа ли ? По новините показаха чаршафа - направо на японското знаме приличаше !:lol:

Еий пак съм изтървал нещо и то дествено пък аз ходя по кучки

Първо: Набухал си тук една камара безмислици, ама жив и здрав, за теб количеството компенсира качеството, явно.
Второ:Ако си беше направил труда да видиш какво съм написала, нямаше да ме объркаш с Ани ! Намесих се да я защитя, понеже постоянно се заяждаш с нея, ама едва ли пак ще вденеш какво ти казвам... И наистина ми е много любопитно: Щом мразиш жените и оф-топика - защо се вреш тука, бре младеж ??? Наистина искам да знам !

Не съм се заяждал и не виждам как си я защитила след като постоянно се оплакваш. Аз не бих искал адвокат като теб :)
Питаш защо се занимават с мен - а аз те питам същото :D

Нито жените мразя, нито оффтопика. Но нивото падна и от време на време намирам нещо което смятам за тъпо и го коментирам коментирам. Не разбирам какво лошо има.
Да не мислиш, че много ми пука за вас и какво мислите?
Не разбирам защо мрънкате, по-добре не пишете. Аз когато пиша тук няма какво да правя/

Алилуя, иначе щеше да ги вържеш с белезници за парното, признай си

Вайкаме се кво да направим :)
Мъж и жена засаждат градината в двора на къщата.
Мъжа: Еййй жено тея краставици , ако пораснат колко моя, яе има да ядем цяла година.
Жената: А тея домати, ак порастнат колко мойте боцки наистина ще ядем цяла година.
Кумшията ги слушал , слушал, и им рекъл.
Пък , ако удари една градушка колко мойте тупордаси, ще ми ядете уя :D

Аз от бг-мама идвам, гусине. Имам солиден тренинг с троленето. И да ви осведомя - затаете дъх, може да е нещо умно - всъщност изразът е "мАче (коте) у дирек".
Тва вече е прекалено. Някой да ма учи на жаргонен български у тоя форум...
И то импорт от бг-мама, представяте ли си?!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Абе викаш ти , викаш, ама дуго си е женката да си я гушнеш , мушнеш. Инак кво всички трябва да станем педали.
Тва вече е прекалено. Някой да ма учи на жаргонен български у тоя форум...
И то импорт от бг-мама, представяте ли си?!

Изкам да и сипа на Пинджурова...

Коя е Пинджурова, що нищо не схващам0, пък само няколко дена ме нямаше

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Преди да и сипиш, ще трябва да го изцеди :lol:
Я кажете нещо готино за гледане. :)
Изкам да и сипа на Пинджурова...

От: От: Предприемачеко разпускане!

Абе викаш ти , викаш, ама дуго си е женката да си я гушнеш , мушнеш. Инак кво всички трябва да станем педали.
Затуй ли тука всичките сте са размекнали и разлигавили? :)
Аз рекох че война нещо става и викам ши трябва да са помага...

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Трябва! Помагай! Какво предлагаш ... като за война?
Хормонални хапчета за ПМС на жените, някакъв джойнт за мъжете или просто ... риболов на открито? :twisted:

Като чуя за хапчета и се обривам, абе стига с тези химии дайте нещо натурално големи цици ама без импланти и химии

Ааааа, ти затуй ли с каската влизаш? Спокойно, ние тук сме миролюбци (и всякакви други любци) - даже вече развяхме белия чаршаф. Примирие сме обявили.

Като чуя за хапчета и се обривам, абе стига с тези химии дайте нещо натурално големи цици ама без импланти и химии

Война е!
Натурално на село.

Ставаше въпрос за помощ. Нещо като въображение и добър мениджмънт :)

Ако имаш проблеми с естествената ерекция ... гледай NG иначе тренирай чувството за хумор и естествените способности за стискане ;)

Трябва! Помагай! Какво предлагаш ... като за война?
Хормонални хапчета за ПМС на жените, някакъв джойнт за мъжете или просто ... риболов на открито? :twisted:
Епа като гледам добре си помагате и така.
Пък и още не съм поставил диагнози.

Само за Гагарин една рецепта (щот имам да й връщам):

Да се отнася с повече уважение към мъжкото достойнство, егаси. Сички ше се комплексират и ше бегат ако тъй ги замеря с остроумие при секи удобен случай. Каква е тая стрелба с големия калибър за "здрасти"? :-o

Горе