Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Интересно :)
Нанди, а на теб от къде ти идва ника?
От деЦкото ли :rolleyes:

Почти, едно благо детенце ми го измисли и от тогава съм така...Него не съм го била, щото слушка.:wink:

Само дето спах, сега съм по-уморен от преди това :lol:
Вчера 3-та бе бластера, ноке-то и Лили, а днес май е 4-ка > уни, бластера, ноке и Каси :wink:

Само дето спах, сега съм по-уморен от преди това :lol:
Вчера 3-та бе бластера, ноке-то и Лили, а днес май е 4-ка > уни, бластера, ноке и Каси :wink:

Грешиш за вчерашната тройка, ама понеже Нокето се сърди, няма да я обявявам. Бластера през деня така или иначе го няма, та и в днешната не го включвам - брей тия симпозиуми, бе ! Днес почти всички липсват и май трийката е групово извращение.:-o

"Да поговорим за нещо по-приятно: за хора, обуща, параходи и крале, защо морето е така необятно и има ли прасето криле..."

Шегувам се... моят мъничък, очарователен онлайн магазин има нужда от посещения.
Може би има нужда от... освежаване на менюто...
Хванала съм една книга: Syndicating Web Sites with RSS Feeds
Все едно е на китайски:) Някой може ли с две думи да ми каже как се прави трафик?
Ама трябва да е добре резюмирано, от сорта:
Икономиката е "дал Кольо, зел Кольо" само дето "Зел Кольо" трябва да е повече...

Та кажете, набързо: какво знаете за трафика?:)

Светла, виж тази тема:

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=49023

Може би трябва да си зададеш въпроса в някоя тема за трафика, че да го видят със сигурност хора, компетентни в тази област.

Благодаря, Лили!
Явно е доста сложно и ще се наложи да потърся нечии услуги. Но в такъв случай по-добре да видя сайта си в по-завършен вариант...

Кво яко време, само за бира ъъъ сладолед в парка :-o

Благодаря, Лили!
Явно е доста сложно и ще се наложи да потърся нечии услуги. Но в такъв случай по-добре да видя сайта си в по-завършен вариант...

Ами или от фейсбук, или от гугъл, или през някакъв друг сайт/блог може да си докараш трафик. Ако примерно, аз не знам какъв ти е афилиейтът, но ако имаш блог на тази тематика и той е интересен, в него ще влизат таргетирани потребители, които може да препращаш към сайта си. Иначе хората и купуват трафик, но аз не съм запозната с тези неща.

Кво яко време, само за бира ъъъ сладолед в парка :-o

А лъки бой за момченце, а тамаГоги ? Ииииии, кво ли ш'ти се падне, а ?:-o

Не мога да дам съвет на Светлето, щото не разбирам, но тук специалисти- бол, така че всичко е наред.

Винаги се помни първото бедро 8)

Хелоу хаппи пипъл [video=youtube;3C8fyCjgTqw]http://www.youtube.com/watch?v=3C8fyCjgTqw[/video] раз пускатели :wink:

Хилоу, благородни овчарю! Как са хайванчетата?

[video=youtube;jpnsQHs9qV0]https://www.youtube.com/watch?v=jpnsQHs9qV0[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Хелоу хаппи пипъл раз пускатели :wink:

Хелоу, Бластер ! Увеличи ли са млеконадоя, чи мий на грижа ..

Горе