Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ейййй това нанди само на митака ракията дава на друг нище :(

Как да не дава, ма ти само за ''блага'' ривеш, а тати я прави със сол, та да има по-дълго време

Значи по хубу мени да бие пък Митака да го спасиш, ей знаех си чи ми имаш зъб и ма дебнеш на къс пас

Как, бе ? Как можЪ да си го помислиш ? Дадох пример с теби, щот си титан - как да покажа иначе колко е силен тати.. Никогиш няма да та дам на тати.

Значи другата е да откажеш поръчката - демек мени.:rolleyes:Тогава боя ти е сигурен. Тия кила на какъв ръст са да ти изчисля подкожната мазнина и метаболизЪма.

Има нема 1.70, метаболизъм много добър....

Има нема 1.70, метаболизъм много добър....

Ставаш ! Земам та- къде да са разпиша..

Как, бе ? Как можЪ да си го помислиш ? Дадох пример с теби, щот си титан - как да покажа иначе колко е силен тати.. Никогиш няма да та дам на тати.

Ии та черпя начи на бар Курал, ко ши пийш

Ставаш ! Земам та- къде да са разпиша..

Ще пратя документите по гълъба, ама то си трябва проба - как ще ма вземеш без да си ма пробвала, ако нещо не ти юдисвам кво прайм?

Ще пратя документите по гълъба, ама то си трябва проба - как ще ма вземеш без да си ма пробвала, ако нещо не ти юдисвам кво прайм?

Не знам, досега все тати се е занимавал с рекламациите... Чакам гълъба - каква порода е, цвят нещу ..да знам кат са углеждам?

Аххахаха dnc, кажи и, че пушиш цигари... и целувката ти ще има вкус на цигари и живееш в стар апартамент в комунистически стил...после пак провери дали е съгласна:)

За теглото не съм са теглил скоро, ама то дисагите големи и да не си добийш грешна престава

Ии та черпя начи на бар Курал, ко ши пийш

Признах си де, жентълмен си ! Няма та давам на тати - ще ти нося ракийка тайно, да н'тъ вижда, че той е 1.97-8 и поне 150кг вече.

Ако гълъба е като твоя с чехлите ше зачЕкаш :lol:

Аххахаха dnc, кажи и, че пушиш цигари... и целувката ти ще има вкус на цигари и живееш в стар апартамент в комунистически стил...после пак провери дали е съгласна:)

Нямаме такива грижи, Светле - най-сладката цигара е след секс. Апартамента няма значение, щото ще живеем при тати.

Не знам, досега все тати се е занимавал с рекламациите... Чакам гълъба - каква порода е, цвят нещу ..да знам кат са углеждам?

Nandi инструктаж за родителя: Тате, като дойдат следващия път да ми искат ръката, не падай на колене и не викай "Спасителю наш!" , а просто се съгласи:)))

Ако гълъба е като твоя с чехлите ше зачЕкаш :lol:

Викаш, сичко се връща, а ? Ще те изрежа момченцеее !:lol:

А, много си едър - аз харесвам деликатни мъжленца като Нокето и Гоги, че да може да ги побийвам.
Ее ся то кът съм едър не значи чи не мой да съм нежен нал тъй, ако търсиш за борба в твойта категория може да не съм ама много лесно са предавам щот имам гъдел

И язе моа ли мина на тайния вариант :rolleyes:
Признах си де, жентълмен си ! Няма та давам на тати - ще ти нося ракийка тайно, да н'тъ вижда, че той е 1.97-8 и поне 150кг вече.

Хахаха, пуша да, сама апартамента дет не е стар! :lol:

Горе