Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Никой не пита за мене, лоша работа :)

За това трябва да си редовен, та да питаме. Ние решихме, че не сме ти приятни вече и не искаш да си играеш с нас.

Братле, стига с таз работа за днес съм си замразил всичко, че луднах.
Ти де се губиш?

Въх ква фънтазия имаш, а отпреди как си ма приставяш, ей много са базикаш ши си навлажниш дантиелата

Няма, свалих я да не повреждам подаръка на Митету, ей така та виждам отпреди:894809_600_.jpg

Братчет аз си мислух чи са та отвлякли женския отбор по фигурно пързаляне
А виж това е добра мисла :) за съжаление не е тъй и ся ми трябва период на адаптация да превключа на спам моуд.

Ти де се губиш?

Какво друго си замразил, освен мастиката, бе Унка ?:wink:

За това трябва да си редовен, та да питаме. Ние решихме, че не сме ти приятни вече и не искаш да си играеш с нас.

То пък аз кът са обадя и бързате са сърдите и ми казвате здрасти и чао, ши ма накарате да напрая троен аксел и са контузя най много и без мени в тъз тема

То пък аз кът са обадя и бързате са сърдите и ми казвате здрасти и чао, ши ма накарате да напрая троен аксел и са контузя най много и без мени в тъз тема

Тва само Лилету го направи, що говориш в мн.ч. ? И що се фръцкаш баш, кат фигуристка ?

Няма, свалих я да не повреждам подаръка на Митету, ей така та виждам отпреди:Виж файлът 10174

Мма кък можа да изрежеж бластера с фотушоп не та либеше срам, няма чурешки за теби и дегустацея на шрпека няма ти пусна

Ти де се губиш?
Е тва същото дет го каза (бач). Ама и аз изпуших.

Ти па се хубави работи си мислиш за мене.

Мма кък можа да изрежеж бластера с фотушоп не та либеше срам, няма чурешки за теби и дегустацея на шрпека няма ти пусна

Мма, аз така си те представям - откъде реална представа за бластера, не като да пусна едно селфи тука да видим.

Ти па се хубави работи си мислиш за мене.

Ти не разбра ли вече, че съм цар на песимистичния сценарий ? От хората винаги очаквам най-лошото, та да не ме разочароват ако съм оптимист.

Мма, аз така си те представям - откъде реална представа за бластера, не като да пусна едно селфи тука да видим.
Аха прайш са чи не разбираш от описания и искаш натюрмютрта, ма ко се уплашиш и куршум трева ти лейм

Аха прайш са чи не разбираш от описания и искаш натюрмютрта, ма ко се уплашиш и куршум трева ти лейм

Много ш'са уплаша, направо ше трябва някой да ме кунди - аз съм дете по душа, затва се плаша лесно.
Много ли е страшен натюрморта ? Да не плеснеш някоя кошница с грозде, круши и филя ляб, че верно ше се уплаша.

Много ш'са уплаша, направо ше трябва някой да ме кунди - аз съм дете по душа, затва се плаша лесно.
Много ли е страшен натюрморта ? Да не плеснеш някоя кошница с грозде, круши и филя ляб, че верно ше се уплаша.

Ми ни знам ма натюр изглежда по голям, ама ти нал си стръвница един пшпек натюр не вярвам те уплаши, ко трева и с маргарин ши мажем

..Да не плеснеш някоя кошница с грозде, круши и филя ляб, че верно ше се уплаша.
Това не ме вдъхновява особено.
Виж, вариант с домашен хляб, бурканче фъстъчено масло, и някво с кантифюр, би докоснал сърцето ми...

Горе