Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кога сига ти да ни отиде пак да пушиш аз кога ши ям

Ми аз пуших върху чушките, та да са пушени.. Айде и тука да ти ги сервирам, че нали не се обръщаш назадbig_0865388a241f37db8e4d45b22608d2b6.jpg

Ама аз исках пушино мисце за мизенце,, се чушки са ти в главъта ; къдей Лилиту чи ти ши ма умориш с вигитарянство

Не знам, днес сутринта тропна едно стихотворение и изчезна, може да пише стихосбирка,,

Не знам, днес сутринта тропна едно стихотворение и изчезна, може да пише стихосбирка,,
Вий ма напийте без мизе чи да видите и аз кви рими мога да ридя ил да сминям заведенийто можи и на швецка маса да оотида а,,, стига си го пушила туй мисце давай алангле

Вий ма напийте без мизе чи да видите и аз кви рими мога да ридя ил да сминям заведенийто можи и на швецка маса да оотида а,,, стига си го пушила туй мисце давай алангле

Уфффф, много ма дразниш вече, айде от мен да мине, ма мислех още една цигарка да дръпна отгоре..

Madjarov_fileta-varenopusheni.jpg

Атъй ши са наместим на масата ама идиния крак са клати путложи нещу чи да ни уцапами чаршафа дет си го сложила месту покривка и пускай мача чи тъз вечер ши гърмя френско шампаско :wink:

Атъй ши са наместим на масата ама идиния крак са клати путложи нещу чи да ни уцапами чаршафа дет си го сложила месту покривка и пускай мача чи тъз вечер ши гърмя френско шампаско :wink:

Май ще хапнем швейцарски шоколад, ама ай да видим... Кой крак точно се клати, че да преценя как да реагирам хе хе хе..

Викаш да не клатя шампанското тъйли, ми тез мърмоти не ми са видат толко страшни, айде можи и Х чи хем шанпейн ши има и шоколодче

Викаш да не клатя шампанското тъйли, ми тез мърмоти не ми са видат толко страшни, айде можи и Х чи хем шанпейн ши има и шоколодче

А, що - може да го пораклатиш малко, колкото да гръмне и да ме уплаши малко:-o

Видя ли кво станА с талянците ? Нищо не се знае вече, аз лично повече обичам шоколад, ма за мача не ми пука кой ше бие.

Гагарин, пак ме изненадваш :oops: и не ми оставяш друг шанс освен да капитулирам за сетен път.

А и още съм като треснат с тиган по главата от прочетеното.... Като се съвзема май ще трябва да търся огледало да видя дали и прическата не е пострадала.

А представи си как може да те изненадам, ако се окажем в един и същ пространствено-времеви континуум :) Ще забравиш за прическа и за всичко :)

А, що - може да го пораклатиш малко, колкото да гръмне и да ме уплаши малко:-o

Видя ли кво станА с талянците ? Нищо не се знае вече, аз лично повече обичам шоколад, ма за мача не ми пука кой ше бие.
Аз няма ма ти ни са ублягай много на масата чи са клати, и пак ти ши си виновна,,, ма няма са плашиш нал знайш чи бая против стрес; пък талянците те ни са виновни

За сведение на Митето: 2:0 за франсетата в рамките на има няма 2 минути. Дано си за тях, че да не се дразниш излишно, пирате мой:rolleyes:

А представи си как може да те изненадам, ако се окажем в един и същ пространствено-времеви континуум :) Ще забравиш за прическа и за всичко :)

Оо Лили секси аватар си сложила, с кво уцапа горната усна с млекце ил айрънче :wink:

Аз няма ма ти ни са ублягай много на масата чи са клати, и пак ти ши си виновна,,, ма няма са плашиш нал знайш чи бая против стрес; пък талянците те ни са виновни

Няма са ублягам много, ма мое ли са поотъркам поне ? Ако стане беля и са уплаша ш'баиш и ше лееш куршум..

Стресирах се само като се замислих за тая възможност. А може и тикове да получа ако трябва да се озъртам за тебе и да очаквам изненади. Да не говорим че стресът влияе отрицателно на растежа на косъма...

Ако ме изтощиш от емоции може да почна да спа скрит у някой гардероб от 1 момент нататъка.

Днес талянците ли играят?

Ха, здравейте :)

Талянците падаха вече, сега гледаме франсетата и швейцарците - за кой сме, че аз съм неутрална, като швейцария през втората световна..
Нещо ново поетично да ни разнежиш ?

Оо Лили секси аватар си сложила, с кво уцапа горната усна с млекце ил айрънче :wink:

Благодаря ти, знаех си, че си ценител :) Не се сетих всъщност, че ще е по-безболезнено да пия млекце или айрянче, вместо да махам мустака :(

Талянците падаха вече, сега гледаме франсетата и швейцарците - за кой сме, че аз съм неутрална, като швейцария през втората световна..
Нещо ново поетично да ни разнежиш ?
За Швейцария.
В Алпите хората имат по-хубави коси (заради климата) отколкото в Прованс.

Горе