Предприемачеко разпускане!

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ами точно, че трудно ще разберат защо плачеш :) Притеснително е някак :)
Не ми е ревала жена, но бих се сдухал. По-добре е да се случи след секс, че по време - ще повлияе на кръвообращението на мъжа. :) Това е сериозен проблем. Ако се случи, тогава и двамата може да си поплачат в комбинация.

От: Предприемачеко разпускане!

Добро утро как сте :D

събуждайте се малко!

Кафе, само бойко пие по това време, язе съм на биричка :D
Добро да е, нещо липсва народа - може да са на кафе!

Добро да е, нещо липсва народа - може да са на кафе!

По-вероятно на софра вече.. В някои части на страната сигурно вече си бият жените..:-o

Кафе, само бойко пие по това време, язе съм на биричка :D

Унка, наспа ли се душко ? Извинявай, че така се измъкнах по терлици сутринта, ама след толкова гушкане снощи реших да не те будя...:rolleyes:

Унка, наспа ли се душко ? Извинявай, че така се измъкнах по терлици сутринта, ама след толкова гушкане снощи реших да не те будя...:rolleyes:

Скъпа къде скиташ по нощите - аз хода да работя, ти по забавления - юруш на маслините, а?

Скъпа къде скиташ по нощите - аз хода да работя, ти по забавления - юруш на маслините, а?

Само се гушкахме. :rolleyes: Ти като си прекалено зает с работа и няма кой да ме утешава в кривите дни, а и Уни имаше нужда - аз най-вече, заради него, не че нещо...

Наспах се душко даже одих на един френд да помагам тука за едни мебели. :)
Обаче, въобще не съм те осетил кога си станала :rolleyes:

Така , така нищо не сме правили, аз даже не съм поглеждал под чаршафа :rolleyes:
Само се гушкахме. :rolleyes: Ти като си прекалено зает с работа и няма кой да ме утешава в кривите дни, а и Уни имаше нужда - аз най-вече, заради него, не че нещо...

Наздраве братле. :beer:
Ама без бой не казвам, като ма бият забравям :p
Аха, ще си кажете вие - Уни наздраве

Да бе да, то да ми легне жена в леглото па да видиш ти само прегръщане.... тва трябва да си евнух, ма хайде да се не гоним, че като се гоним, може и да се хванем....

Ето, и уни казва, че нищо не сме правили. :rolleyes:

Ше се окаже, че Уни е по-благороден от тебе, Мите. Ти само за глупости мислиш..:wink:

Да бе да, то да ми легне жена в леглото па да видиш ти само прегръщане.... тва трябва да си евнух, ма хайде да се не гоним, че като се гоним, може и да се хванем....
'Жена' е твърде обширно понятие. В някои ситуации може да ти се прище да се изтъркулиш под леглото и да спиш там :) Освен ако въпросната жена е твърде солидна и така опъва пружината, че няма достатъчно място отдолу :)

'Жена' е твърде обширно понятие. В някои ситуации може да ти се прище да се изтъркулиш под леглото и да спиш там :) Освен ако въпросната жена е твърде солидна и така опъва пружината, че няма достатъчно място отдолу :)

Ааааааа, не - Ноке, тя щом ми е в леглото е максимум колкото мене - извънгабаритен товар не возя :)

Мхм, само щото те беше страх от бурята за това, иначе аз не съм такъв човек, ама хиччччч. :rolleyes:
Ето, и уни казва, че нищо не сме правили. :rolleyes:

Ше се окаже, че Уни е по-благороден от тебе, Мите. Ти само за глупости мислиш..:wink:

Ааааааа, не - Ноке, тя щом ми е в леглото е максимум колкото мене - извънгабаритен товар не возя :)

:D:D:D По-точно нямаше как да се отговори !:lol:

Мхм, само щото те беше страх от бурята за това, иначе аз не съм такъв човек, ама хиччччч. :rolleyes:

Бе то и тебе май те беше страх, щото само се притискаше и ти бяха настръхнали някои части - признай си, не се прави на мъж.:wink:

Горе