Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

'Жена' е твърде обширно понятие. В някои ситуации може да ти се прище да се изтъркулиш под леглото и да спиш там :) Освен ако въпросната жена е твърде солидна и така опъва пружината, че няма достатъчно място отдолу :)

Ноке, къде е Лилето ? И по-важно - на ред ли е всичко с косата днес ?

Лилето ти не го знам де е. Работи сигурно. Косата супях да я позакрепя след грубото отношение и опитите за екстракция на скъпоценен и труднозаменим материал последните дни, ама влагата и дъждовете май не й влияят добре и мисля да ходя до коафьорката да се изкаже и да ми препоръча някаква пудра...

От: От: Предприемачеко разпускане!

Лилето ти не го знам де е. Работи сигурно. Косата супях да я позакрепя след грубото отношение и опитите за екстракция на скъпоценен и труднозаменим материал последните дни, ама влагата и дъждовете май не й влияят добре и мисля да ходя до коафьорката да се изкаже и да ми препоръча някаква пудра...

Няма пудра за коса - тва да не ти е перуката на Луи 13-ти ? Лак за коса му е майката Extra hold !

Страх страх, не някои , ами целия си бях настръхнал, ама то такава буря, че нямам думи.
Душа и сега пак се задава, дали да не се мушкаме пак (под завивките имам предвид някой да не си помисли нещо) :-o
Бе то и тебе май те беше страх, щото само се притискаше и ти бяха настръхнали някои части - признай си, не се прави на мъж.:wink:

Абе те и те са се крили от бурята ама хайде..... :rolleyes:

Страх страх, не някои , ами целия си бях настръхнал, ама то такава буря, че нямам думи.
Душа и сега пак се задава, дали да не се мушкаме пак (под завивките имам предвид някой да не си помисли нещо) :-o

И по сред бял ден ли бре, страхливецо ? Чакай сега да видим, че Митето си е в къщи и дали няма той да ме утешава... Ако откаже, ще дойда.

И по сред бял ден ли бре, страхливецо ? Чакай сега да видим, че Митето си е в къщи и дали няма той да ме утешава... Ако откаже, ще дойда.

Сега няма да ходиш никъде - сипи една рикия :) след малко като заспа може...

Сега няма да ходиш никъде - сипи една рикия :) след малко като заспа може...

Добре де, щом не мъ пускаш.. То зависи дали ще ида, след тва - ако се погрижиш да ми мине страха...:rolleyes:

Ето, мило :shopska.jpg

'Жена' е твърде обширно понятие. В някои ситуации може да ти се прище да се изтъркулиш под леглото и да спиш там :) Освен ако въпросната жена е твърде солидна и така опъва пружината, че няма достатъчно място отдолу :)

Май не си попадал под обхвата на яростта на солидна женка. Усещането за мощ е като от оръдие за масово поразяване, концентрирано върху една-едничка мършава цел. Ще ти се види тесен и гардеробът.

Май не си попадал под обвата на яростта на солидна женка. Усещането за мощ е като от оръдие за масово поразяване, концентрирано върху една-едничка мършава цел. Ще ти се види тесен и гардеробът.

Добър ден, моля ви се ! Как сте днес, освен агресивно настроена към дребосъци ?

Добре де, щом не мъ пускаш.. То зависи дали ще ида, след тва - ако се погрижиш да ми мине страха...:rolleyes:

Ето, мило :Виж файлът 10223

Благодаря скъпа! Оценявам жеста - наздраве

Благодаря скъпа! Оценявам жеста - наздраве

Ма, моля ти се - живея, за да те радвам...от страница 200 още.

Ами, добре сме днес :) Вие как сте? Ха, добър ден :)

Както се казваше в една мантра- днес сме по-добре от вчера, а утре по-добре от днес.

Ще махнете ли скоро епилиращите лентички или ефекта е не да се махне мустака, а само да се скрие под тях ?

Както се казваше в една мантра- днес сме по-добре от вчера, а утре по-добре от днес.

Ще махнете ли скоро епилиращите лентички или ефекта е не да се махне мустака, а само да се скрие под тях ?

Харесва ми, че си оптимистка днес :) По-скоро второто търся като ефект, така че лентичките оставят засега :)

Бял, не бял кво да се прави страх лозе пази :rolleyes:

Харесва ми, че си оптимистка днес :) По-скоро второто търся като ефект, така че лентичките оставят засега :)

Да, и на мен ми харесва така, но може да се изкарат допълнителни средства, като се включиш в кампанията Got Milk по същия начин - тая идея снощи Бластера ми я даде.

Бял, не бял кво да се прави страх лозе пази :rolleyes:

Ееее, много си бъзлив верно - добре ще дойда. Митко май заспа..:wink:

Май не си попадал под обхвата на яростта на солидна женка. Усещането за мощ е като от оръдие за масово поразяване, концентрирано върху една-едничка мършава цел. Ще ти се види тесен и гардеробът.
Ами всъщност не съм, в интерес на истината :) но идеята за гардероба ми се вижда доста привлекателна, ако трябва да съм честен :rolleyes: стига въпросната женка да е достатъчно слаба че да се побере вътре.

Ами всъщност не съм, в интерес на истината :) но идеята за гардероба ми се вижда доста привлекателна, ако трябва да съм честен :rolleyes: стига въпросната женка да е достатъчно слаба че да се побере вътре.

Тамън бях яхнала метлата, ама ако намекваш за интимни преживявания между двама ни в гардероба, може и да изляза от режима на ярост.

Горе