Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Пурко е герой на Тодор Колев от ''господин за един ден'' - аз от тоя филм помня само, че имаше едно малко прасе, дето изяде кочината, толкова беше яшно, но не растеше изобщо.:)

Нанди, а помниш ли прасето в Черна котка бял котарак как изяде трабанта, хаха:)

От: Предприемачеко разпускане!

:lol:
Обърнахте ли внимание на "редактирането" на броя мнения или вероятно изчистването и спирането на "брояча" в оффтопика :clap:

Новия ник мисля, че е бъзик на някой :p чак толкова фрапиращо "неграмотни" в правописа или са чужденци или са някои деца- другото го написах, шега на скучаещи :twisted:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нанди, а помниш ли прасето в Черна котка бял котарак как изяде трабанта, хаха:)

Ми не съм го гледала тоя филм, Светле - срам и резил. Сигурно е било забавно. :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми не съм го гледала тоя филм, Светле - срам и резил. Сигурно е било забавно. :)

Ами филмът е за цигани, а доколкото знам само просветлените хора се радват на цигани:) затова и на всичко останало:)

Ами филмът е за цигани, а доколкото знам само просветлените хора се радват на цигани:) затова и на всичко останало:)

Циганите са много забавни, когато ги гледаш на екран. С риск да прозвуча кофти (щото нямам особена причина) ще кажа, че на живо не са толкова радващи окото, носа и ушите.:lol:

Забрави и психиката + нервната система.
Циганите са много забавни, когато ги гледаш на екран. С риск да прозвуча кофти (щото нямам особена причина) ще кажа, че на живо не са толкова радващи окото, носа и ушите.:lol:

Забрави и психиката + нервната система.

Оооо, Унка ! Притесних се, че ми се сърдиш - не, нали ? Как си душичка ? Видя ли как ни резнаха тва спамерите ? На мен не ми е много мъчно и мисля, че са прави хората така да изчисляват репутацията. Обаче лошо за тях ако реша да си я вдигам - ще ходя да им спамя в темите.:lol:

Тоя изкуфел дедо Дел Боске най-после ми пусна Вия, дали ще паднат пак, кво викаш ти ?

Не, душа няма как да се сърдя на такъв хубав човек като теб, просто малко крив ден.
Оооо, Унка ! Притесних се, че ми се сърдиш - не, нали ? Как си душичка ? Видя ли как ни резнаха тва спамерите ? На мен не ми е много мъчно и мисля, че са прави хората така да изчисляват репутацията. Обаче лошо за тях ако реша да си я вдигам - ще ходя да им спамя в темите.:lol:

Тоя изкуфел дедо Дел Боске най-после ми пусна Вия, дали ще паднат пак, кво викаш ти ?

Не, душа няма как да се сърдя на такъв хубав човек като теб, просто малко крив ден.

Поредния, а ? Тегли му една на деня и да не ти пука ! Няма да се сърдиш, нищо че си овне - вие сте много сръдливи рогати животинки.

п.с.

Ми за тва говорим - и мача друг и гол вкара момчето, браво Давид !

Не сръдливи душко, чувствителни, от там ни идва и силата. Лошото, е , че се храним с това за да сме това което можем да сме, ама аз ще се предавам вече не ща ни, да се боря ни нищо.
Поредния, а ? Тегли му една на деня и да не ти пука ! Няма да се сърдиш, нищо че си овне - вие сте много сръдливи рогати животинки.

п.с.

Ми за тва говорим - и мача друг и гол вкара момчето, браво Давид !

Не сръдливи душко, чувствителни, от там ни идва и силата. Лошото, е , че се храним с това за да сме това което можем да сме, ама аз ще се предавам вече не ща ни, да се боря ни нищо.

Няма да се предаваш, стискаш зъби и продължаваш - горе главата, Унка !
Хайде и аз, като една друга форумна героиня да те утеша с поезия::lol:

Ако владееш се, когато всички,

треперят, а наричат теб страхлив;

Ако на своето сърце едничко

се довериш, но бъдеш предпазлив;

Ако изчакваш, без да се отчайваш;

наклеветен — не сееш клевети;

или намразен — злоба не спотайваш;

но… ни премъдър, ни пресвят си ти;

Ако мечтаеш, без да си мечтател;

ако си умен, без да си умник;

Ако посрещаш Краха — зъл предател —

еднакво със Триумфа — стар циник;

Ако злодеи клетвата ти свята

превърнат в клопка — и го понесеш,

или пък видиш сринати нещата,

градени с кръв — и почнеш нов градеж;

Ако на куп пред себе си заложиш

спечеленото, смело хвърлиш зар,

изгубиш, и започнеш пак, и можеш

да премълчиш за неуспеха стар;

Ако заставиш мозък, нерви, длани-

и изхабени — да ти служат пак,

и крачиш, само с Волята останал,

която им повтаря: „Влезте в крак!“

Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,

в двореца — своя прост човешки смях;

Ако зачиташ всеки, но не лазиш;

ако от враг и свой не те е страх;

Ако запълниш хищната Минута

с шейсет секунди спринт, поне веднъж;

Светът е твой! Молбата ми е чута!

И главно, сине мой — ще бъдеш Мъж!

Благодаря душко, просто това което чух днес няма как да се отеши и с поезия и с нищо. :) Чести съм обиждан и оплюван от определени хора, но днес с цялата си наглост с две думи ми казаха, че съм за триене от форума. :lol:
Ами да, може и да са прави, за триене съм, че всяка сутрин се събуждам с половината форум в скайп, че на почти половината форум съм вършил услуги, давал съм съвети помагал съм със каквото мога. За триене съм такива хора като мен не трябва да ги има....
Няма да се предаваш, стискаш зъби и продължаваш - горе главата, Унка !
Хайде и аз, като една друга форумна героиня да те утеша с поезия::lol:

Ако владееш се, когато всички,

треперят, а наричат теб страхлив;

Ако на своето сърце едничко

се довериш, но бъдеш предпазлив;

Ако изчакваш, без да се отчайваш;

наклеветен — не сееш клевети;

или намразен — злоба не спотайваш;

но… ни премъдър, ни пресвят си ти;

Ако мечтаеш, без да си мечтател;

ако си умен, без да си умник;

Ако посрещаш Краха — зъл предател —

еднакво със Триумфа — стар циник;

Ако злодеи клетвата ти свята

превърнат в клопка — и го понесеш,

или пък видиш сринати нещата,

градени с кръв — и почнеш нов градеж;

Ако на куп пред себе си заложиш

спечеленото, смело хвърлиш зар,

изгубиш, и започнеш пак, и можеш

да премълчиш за неуспеха стар;

Ако заставиш мозък, нерви, длани-

и изхабени — да ти служат пак,

и крачиш, само с Волята останал,

която им повтаря: „Влезте в крак!“

Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,

в двореца — своя прост човешки смях;

Ако зачиташ всеки, но не лазиш;

ако от враг и свой не те е страх;

Ако запълниш хищната Минута

с шейсет секунди спринт, поне веднъж;

Светът е твой! Молбата ми е чута!

И главно, сине мой — ще бъдеш Мъж!

Благодаря душко, просто това което чух днес няма как да се отеши и с поезия и с нищо. :) Чести съм обиждан и оплюван от определени хора, но днес с цялата си наглост с две думи ми казаха, че съм за триене от форума. :lol:
Ами да, може и да са прави, за триене съм, че всяка сутрин се събуждам с половината форум в скайп, че на почти половината форум съм вършил услуги, давал съм съвети помагал съм със каквото мога. За триене съм такива хора като мен не трябва да ги има....

Абе защо обръщаш внимание на всички, дето си чешат езиците/клавиатурата на твой гръб? За нас си ценен и това не е малко. Нали ти е ясно, че не може всички да те обичат, примири се и не си го слагай на душата. Хората са изнервени и озлобени, а доста от тях и комплексирани и търсят на кой да си го изкарат, не им ставай жертва и не общувай с тях. Споко, всяко чудо - до утре, нали знаеш.

Видя ли, и от ората ме страх, то май постоянно трябва да си си до мен да се пазим, че иначе лошо :)
Абе защо обръщаш внимание на всички, дето си чешат езиците/клавиатурата на твой гръб? За нас си ценен и това не е малко. Нали ти е ясно, че не може всички да те обичат, примири се и не си го слагай на душата. Хората са изнервени и озлобени, а доста от тях и комплексирани и търсят на кой да си го изкарат, не им ставай жертва и не общувай с тях. Споко, всяко чудо - до утре, нали знаеш.

Ти па много тънкообиден стана що им обръщаш внимание като ги знаеш какви са и на мен ми рече бърнето, че ми било малоумно мнението и по-добре да не съм пишел. Колкото и нормално да го напишеш ако е против Тиквата е смъртна обида независимо, че учените може са го доказали, че е вярно.

Не ти ли прави впечатление, че няколко индивида на кръст изгониха всички от политиката и никой не пише освен тях там? Да си еват лелята не им пиши. :)

Видя ли, и от ората ме страх, то май постоянно трябва да си си до мен да се пазим, че иначе лошо :)

Само кажи кои са и отивам да им направя главите меки !:twisted: С тва репче, дето ми го даде вече съм ти личен бодигард.:lol:

Гангстер, подушвам, че сме на едно политическо мнение - много ми е приятно !:)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Прави ми братле и реда и ти и ремайнда и още много хора не пишат вече там, но просто ми е криво постоянно да обиждат и после ние кривите.
Както и да е зарежи ги ще слезна да чукна една биричка (само нандито да не ми се скара) :rolleyes:
Ти па много тънкообиден стана що им обръщаш внимание като ги знаеш какви са и на мен ми рече бърнето, че ми било малоумно мнението и по-добре да не съм пишел. Колкото и нормално да го напишеш ако е против Тиквата е смъртна обида независимо, че учените може са го доказали, че е вярно.

Не ти ли прави впечатление, че няколко индивида на кръст изгониха всички от политиката и никой не пише освен тях там? Да си еват лелята не им пиши. :)

Репчето от либов душко, аз от одавна се мъча да ти дам ама системата все отказваше сега ми даде. :) (няма да казвам тоя моя ненормален мозък кво роди)..........................................
Сега пускаш ли ме да цъкна ена биричка, че луднах пред тоя комп. :)
Само кажи кои са и отивам да им направя главите меки !:twisted: С тва репче, дето ми го даде вече съм ти личен бодигард.:lol:

Гангстер, подушвам, че сме на едно политическо мнение - много ми е приятно !:)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Прави ми братле и реда и ти и ремайнда и още много хора не пишат вече там, но просто ми е криво постоянно да обиждат и после ние кривите.
Както и да е зарежи ги ще слезна да чукна една биричка (само нандито да не ми се скара) :rolleyes:

Чукни лошо няма :beer:, аз ще пасувам, че нямам нищо освен минерална вода.

Горе