Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не е с цел реклама, а щото мразя да оставям висящи въпроси - аз си ги къстосвам грациозно, а от йогата мога даже два пъти да си ги обвия около прасеца - нарича се асана ''орел'' - прави се и с ръцете едновременно !
Реклама не реклама, издигна ми се в очите с 2 пункта!

Аз не обичам да си ги кръстосвам моите - хем нямам съмнителни израстъци, които да прескрипя. Най-много някоя целулитена клетка да затисна.
... А Гагарин пробутва остроумие вместо крака.

Не е с цел реклама, а щото мразя да оставям висящи въпроси - аз си ги къстосвам грациозно, а от йогата мога даже два пъти да си ги обвия около прасеца - нарича се асана ''орел'' - прави се и с ръцете едновременно !

Абе щото не съм запознат дали има нещо общо с "йогата" ама тези мускули между краката на жените как се тренират. Фанах едно предаване с Кобилкина ама накрая и не разбрах, ако за това трябва тренер мъж ще се преквалифицирам на момента да го ева

Ей в тая поза искам да видя Ред и Бластера и ги освобождаваме от ангажимент за дарението !
eagle.jpg

Абе щото не съм запознат дали има нещо общо с "йогата" ама тези мускули между краката на жените как се тренират. Фанах едно предаване с Кобилкина ама накрая и не разбрах, ако за това трябва тренер мъж ще се преквалифицирам на момента да го ева

Кои мускули ? Тия от вътрешната част на бедрата или вагиналните ? За вторите има упражнения на Кегел, ама казват, че и азиатските топчета много помагат за стягане...

Ей в тая поза искам да видя Ред и Бластера и ги освобождаваме от ангажимент за дарението !
Виж файлът 9920

Хахах, ше земат да се прескрипят, после жената на редрум нас ще изкара виновни, че сме инвалидирали мъжа й :D

Тук, между другото, само се хвалят някви колко са високи и красиви - Амун, редрум, касипейка. Няма ли някой с по-скромни дадености да се изкаже, че съвсем се комплексирах.

Кои мускули ? Тия от вътрешната част на бедрата или вагиналните ? За вторите има упражнения на Кегел, ама казват, че и азиатските топчета много помагат за стягане...

Значи пак нямате нужда от маж така ли и да ви стана тренер трябва да ви уча как се използуват тези топченца, отказвам се

Значи пак нямате нужда от маж така ли и да ви стана тренер трябва да ви уча как се използуват тези топченца, отказвам се
Е пааа, ти с тая мускулатура само ще ни отпуснеш и после верно ще трябва пари и за топчета да сбираме..

Тук, между другото, само се хвалят някви колко са високи и красиви - Амун, редрум, касипейка. Няма ли някой с по-скромни дадености да се изкаже, че съвсем се комплексирах.
То по самоописание всички са красота и съвършенство, ама да не ти пука - леопардовото костумчЕ много те отваряше.

Нали, чак ми е жал да го продам, ама се налага :(
И на мен за чехлите, ама нема начин - единствения дарител избегА !

То по самоописание всички са красота и съвършенство, ама да не ти пука - леопардовото костумчЕ много те отваряше.

Абе хем искате лаф моабет и същото време се оплаквате, ако и в секса сте тъй няма се начешете

И на мен за чехлите, ама нема начин - единствения дарител избегА !

Аааа, или е отишъл да печели пари, за да има повече за дарението, или се стресна от нашето желание за близост. Да се надяваме, че е първото :D

Аааа, или е отишъл да печели пари, за да има повече за дарението, или се стресна от нашето желание за близост. Да се надяваме, че е първото :D
Абе не му е чиста работата, щото:
1.ставаше дума само за един лев !
2.звучеше доста смел, а така да се изплаши..
Дано не го е блъснала кола, за друга причина не се сещам.

Що се пишете за хора дето не са онлайн, гледам и на мене сте писали като ме няма, а като съм тука мълчите като ...

Що се пишете за хора дето не са онлайн, гледам и на мене сте писали като ме няма, а като съм тука мълчите като ...

"На" тебе сме писали, когато те е нямало? Който ти е писал, той да ти каже защо. Сега си тук и ти пишем, когато и ние сме тук.

Упс за мене имах предвид, не на мене, ама и вие не признавате грешки и четете буквално, трябва се редактирам да не стават неясноти, пък то уж пиша свободно в офтопика, да го ева. Чувствам се като пред учителката по български, към която имах някви тинейджърски симпатии

Отговаряме ти, не е като да мълчим, но пък и ти нещо след почивката много се сопкаш.

Зимам си забележка и чакам заповеди отгоре на гардероба, Иии няма да сляза щот съм мъж

Просто чувстваме липсата на хората и когато някой забегне се притесняваме за него и се чудим къде е. А тва че сме те одумвали, докато те няма, значи че мислим за теб постоянно... най-вече за заветните 22см !:wink:

Горе