Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А ние пък кога сме страдали от излишна скромност, че сега да почваме :)

Търся идеи за нова офтопична тема за обсъждане :) Нали обещаха да дават репутации за битови теми :D Някакви предложения? :)

Как да изчистим загоряла тенджера?

Няма да сме скромни, разбира се - то ние ако не се похвалим, кой друг...:rolleyes:

Как да изчистим загоряла тенджера?

Няма да сме скромни, разбира се - то ние ако не се похвалим, кой друг...:rolleyes:

Добра идея! Ще изчакам все пак, ако случайно ми хрумне и нещо друго :)

Битова тема може бъде и: как да правим секс пред вентилатор, без да си докараме пневмония? Ама не знам за колко полезна ще я приемат тук сериозните предприемачи ? Може да вкараш някой код, та да им пасне.:wink:

Момичета спокойно, малко сме позабегнали, кой по работа, кой по други причини, но ще се върнем - един съвет: секса продава, пък и движи теми като тази напред със загорели тенджери няма да стигнем и 10 страници, вижте може нова тема със заглавие: Как един предприемач да задържи жената до себе си - това е тема с потенцял, много от нас работят усърдно и понякога забравяме жените си или пък изобщо нямаме жени, така че цени съвети чакаме от вас! :)

Момичета спокойно, малко сме позабегнали, кой по работа, кой по други причини, но ще се върнем - един съвет: секса продава, пък и движи теми като тази напред със загорели тенджери няма да стигнем и 10 страници, вижте може нова тема със заглавие: Как един предприемач да задържи жената до себе си - това е тема с потенцял, много от нас работят усърдно и понякога забравяме жените си или пък изобщо нямаме жени, така че цени съвети чакаме от вас! :)

Ми ето един що-годе ценен съвет: Ако имаш желание - нямаш нужда от съвети !

Добре дошъл Мите, радвам се че се завърна от плаване сред русалките.

Мите, раздвоена съм между твоето предложение и това за загорялата тенджера. За секса пред вентилатор съм с твърде деликатна имунна система и ще се поболея. Ама пък по въпроса със загорелите тенджери сигурно съм по-компетентна - сума ти тенджери съм загоряла все пак :D За задържането на жената предполагам, че индивидуалният подход е най-удачен. Двама души или си пасват и има химия между тях, или е някаква изнасилена сметкаджийска история.

Мите, раздвоена съм между твоето предложение и това за загорялата тенджера. За секса пред вентилатор съм с твърде деликатна имунна система и ще се поболея. Ама пък по въпроса със загорелите тенджери сигурно съм по-компетентна - сума ти тенджери съм загоряла все пак :D За задържането на жената предполагам, че индивидуалният подход е най-удачен. Двама души или си пасват и има химия между тях, или е някаква изнасилена сметкаджийска история.

То че е индивидуално сте прави, ама един предприемач се изкъртил от работа и вземе та забрави едни цветя да купи - ето за такива работи говорим, понякога се улисваме и сме повлечени в коловоза и Ви забравяме, пък на жените това им прави впечатление.

То че е индивидуално сте прави, ама един предприемач се изкъртил от работа и вземе та забрави едни цветя да купи - ето за такива работи говорим, понякога се улисваме и сме повлечени в коловоза и Ви забравяме, пък на жените това им прави впечатление.

Жените не са умрели за китки - тва са клишета от романтичните комедии. Една мила дума и внимание компенсират много по-добре от три стръка трендафил..

Уф, и аз не съм почитателка на цветята, иначе предполагам, че е голяма драма, ако някой забрави да подари някой и друг бурен по специален повод на любителките на цветята.

Оффф, да ви изям изказа - три стръка трендафил, бурен - ше умра :)

Поне за вас двете вече знам, с ръцете в джоба на първа среща :)

Че кой носи цветя на първа среща изобщо ?
Май не съм ходила на среща с подходящите хора... Можеш да носиш вестник ''Стършел'' ако искаш - важно е как ще се държиш на тая среща, а не армаганите, които ще носиш.

Че кой носи цветя на първа среща изобщо ?
Май не съм ходила на среща с подходящите хора... Можеш да носиш вестник ''Стършел'' ако искаш - важно е как ще се държиш на тая среща, а не армаганите, които ще носиш.

Малеее или съм одъртел или съм се повредил

А, и да ти кажа, не трябва да викаш на първата среща "първа среща", че хората се стресират много - прекалени очаквания и т.н. Може да кажеш кафе, вечеря или нещо друго подходящо. Остава и цветя да помъкнеш, съвсем ше се разбяга кандидатката за сърцето ти :)

В смисъл ??? В твоите представи е по-важно какво носиш в ръце, а не как се държиш ? Значи на някой са му тотално объркани представите - може и да са мойте.

Мите, аз не виждам защо се кахъриш какво ще занесеш на първа среща с любимата жена. Тенекията с мед никак не беше лоша идея - даже ще си със съвсем пълни ръце, може и да се припотиш даже, докато отидеш на срещата.

Мите, аз не виждам защо се кахъриш какво ще занесеш на първа среща с любимата жена. Тенекията с мед никак не беше лоша идея - даже ще си със съвсем пълни ръце, може и да се припотиш даже, докато отидеш на срещата.

Може и дамаджана с вино... все е по-добре от китки. :) Мали, кво сме феминистки, чак е стресиращо..:lol:

Може и дамаджана с вино... все е по-добре от китки. :) Мали, кво сме феминистки, чак е стресиращо..:lol:

Може и да нарами един свински бут на рамо, ако кандидатката за предприемаческото сърце не е вегетарианка :-o

Може и да нарами един свински бут на рамо, ако кандидатката за предприемаческото сърце не е вегетарианка :-o

А, ако е може с кило домати да иде - все е армаган.:lol:

А, ако е може с кило домати да иде - все е армаган.:lol:

А за почитателите на по-еротичните армагани предлагам да подарят няколко мускалчета розово масло на любимата, като Бай Ганьо :D

А за почитателите на по-еротичните армагани предлагам да подарят няколко мускалчета розово масло на любимата, като Бай Ганьо :D

Е, може и в по-модерен вариант да са мускалчетата - нещо на Дона Карън, Келвин Клайн..:wink:

Горе