Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

супер, сега станах нетърпелив :clap: - идеееемм

Ти май ще се окажеш повече гладен, отколкото жаден, съдейки по внезапно бликналия ентусиазъм при споменаване на мезето..
Ще те нахраним, добри хора сме. От нашия дом никой не си е тръгвал гладен - виж набит да, но пък сит и напит.:lol:

Ти май ще се окажеш повече гладен, отколкото жаден, съдейки по внезапно бликналия ентусиазъм при споменаване на мезето..
Ще те нахраним, добри хора сме. От нашия дом никой не си е тръгвал гладен - виж набит да, но пък сит и напит.:lol:

Не веднъж съм споменавал, че се бием като светкавица от дърво - зависи и колко ще ми скачат естествено, ама викам първо да пиинем и хапнем, па ако не се разберем нека ма бият да го е...а, не първо бой, па посля яла и яж....

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не веднъж съм споменавал, че се бием като светкавица от дърво - зависи и колко ще ми скачат естествено, ама викам първо да пиинем и хапнем, па ако не се разберем нека ма бият да го е...а, не първо бой, па посля яла и яж....

Е, глупости сега. Никога не посрещаме гостите с бой - първо ги храним и поим, хора сме все пак !

Колкото до бройката побойници - 1 ! Ама мощен и луд за петима :lol:

Бонасера[video=youtube;Yz2658gzOuM]https://www.youtube.com/watch?v=Yz2658gzOuM[/video]разпускатили ,, шигътна ена кола стикила

Бонасераразпускатили ,, шигътна ена кола стикила

Бонасера, сеньор Бластерини. Що на количка така ?
Гътни, аз па ще ходя да се къпя..

Бонасера, сеньор Бластерини. Що на количка така ?
Гътни, аз па ще ходя да се къпя..

Оо Нанди кък е притебе духа ли ного неска, или по панталони жонглира с капите на чингеттата

Оо Нанди кък е притебе духа ли ного неска, или по панталони жонглира с капите на чингеттата

Да, и днеска духаше много, ама нямаше полицайчета наоколо, за съжаление та не жонглирах.

Ти как си ? Нощни паши, ала бала ?

Дай ми ги, пък дано да ми уйдисат :)

Те са самофокусиращи + астигматизъм - за стимулация на G-точката, ще ти харесат и няма да искаш да ми ги върнеш после..

Аха прайш са чи ни ма разбираш и искаш ощи кумплименти, страшна си ,,, разкупчай поне горното копчи чи то и биз туй ши са скъса :wink:

Горе