Не се спряхте! :shock:
Good morning friends-boys and girls
Good morning, dear ! Кафенце, закусчица ?
Aaaaa, probably in the next few hours
Живи ли сте? :clap:
Ние да, а вие? Много ми липсвахте и двамата с Гого, заедно ли бяхте ?
Еми за теглото може да съм излъгал + - 10кила, ама то е щото не съм са теглил скоро ама типък нишо не си споделила
Да, той се направи на топка, а аз го тупах в стената и по земята :lol::lol:
Гого да не ми се обиди сега :beer:
Не мислех да конкретизирам реални мерки и теглилки, но се чуствам гузна, че малкото ми тяло е причинило незаслужен магнетизъм на голямото ти тяло, затова ще споделя: анатомичните ми дадености, които си зървал, към момента на заснемането са били част от около 65-килограмов организъм.
п.п. Здравейте, спамъри
Здарасти, г-це Прекрасна !
Ако ще даваш инфо на Бластера в цифри се спри само на талия-ханш-бюст, другото е относително и не дава ясна представа.:wink:
Здрасти :-o
Цифрите за ТХБ са внушителни, надявам се, че това дава достатъчно ясна представа
Нема , нема по-любаво девойче от македонче
Тва от снощи ли си го пееш ?:lol: Как е Унка ?
За 48, часа съм с 4-5 часа сън, пея си го и сега си го слушкам. Снощи даже по някое време "прекрасните ми комшии" викнали полиция, та питали в магазина от среща кой пускал музики. :lol:
Да са живи и здрави, днес ще видят след 4 как работи 300 вата 5+1, че да не слизам да вадя големите от мазето :lol:
А, тва е кофти Унка. Аз, като човек, който много държи на нощната тишина съм против тия изцепки. Сложи си слушалки и си слушай и остави хората да спят.
А, тва е кофти Унка. Аз, като човек, който много държи на нощната тишина съм против тия изцепки. Сложи си слушалки и си слушай и остави хората да спят.