Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

От уйскито да тургам ли ил бозалкохолен да го шейкна само с два кукоса и един банан

Шейкни и нещо слабоалкохолно вътре айде, че то па иначе като в сладкарница, ма да не е уиски, че не обичам. Малиии, чурешките на кокоси ли станаха - да не те е ритал някой по дискотеките ?:-o

Шейкни и нещо слабоалкохолно вътре айде, че то па иначе като в сладкарница, ма да не е уиски, че не обичам. Малиии, чурешките на кокоси ли станаха - да не те е ритал някой по дискотеките ?:-o

Ми то сичкой спорид сезона, и затуй от големите жеги придлагами кокоси вечи в моя бар, ко да сипя викаш слобоалкоолно чи аз съм по силните питието и слабите ни ги разбирам

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми то сичкой спорид сезона, и затуй от големите жеги придлагами кокоси вечи в моя бар, ко да сипя викаш слобоалкоолно чи аз съм по силните питието и слабите ни ги разбирам

Ми нещо ей такова ми се иска:3743b2510a18f534f0177ed565905d85.jpg Може да вложиш малко джин или водка, ама много малко - повече банани и кокос.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми нещо ей такова ми се иска:Виж файлът 10305 Може да вложиш малко джин или водка, ама много малко - повече банани и кокос.

Хубу ши капна малко рашан водка преди да го друсна чадърче да сложа ли а ти кво си ми приготвила за мизе да ръфам, ного са забави

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Хубу ши капна малко рашан водка преди да го друсна чадърче да сложа ли а ти кво си ми приготвила за мизе да ръфам, ного са забави

Забавих се, че ми се бъгна сайта, мамка му... Лъжа, бе - ходих за мезе, щото знаех, че ще поискаш.. Какво е ''рашан'' ? Ако няма дъждобран може и чадърче, сложи.

Ето, ръфай:http://www.tandem.bg/files/images/articles/big/91b96627d8c78b407775707069d3410c.jpeg

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Забавих се, че ми се бъгна сайта, мамка му... Лъжа, бе - ходих за мезе, щото знаех, че ще поискаш.. Какво е ''рашан'' ? Ако няма дъждобран може и чадърче, сложи.

Ето, ръфай:http://www.tandem.bg/files/images/articles/big/91b96627d8c78b407775707069d3410c.jpeg

Рашан е макидонска водка праизведена в Русия,, ма туй мизе май пак пушено зе да ми омразва,,, аве къдей Лилиту

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Рашан е макидонска водка праизведена в Русия,, ма туй мизе май пак пушено зе да ми омразва,,, аве къдей Лилиту

Оуу, рашън - леле, колко съм зле.. Лилето я няма цял ден-дано е добре. Нещо май не ще да си играе с нас напоследък:(

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Оуу, рашън - леле, колко съм зле.. Лилето я няма цял ден-дано е добре. Нещо май не ще да си играе с нас напоследък:(

Щоо нал беши игрива, шо са цупи кажи и даидва чи съм научил нови стъпки в лашданса и данизтърве загрявката с рашан водка

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Щоо нал беши игрива, шо са цупи кажи и даидва чи съм научил нови стъпки в лашданса и данизтърве загрявката с рашан водка

Освен да и звънна по телефона, щото в сайта хептен не е взлизала.. Беше игрива, ма кво и стана ?

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Освен да и звънна по телефона, щото в сайта хептен не е взлизала.. Беше игрива, ма кво и стана ?

Ако не отговаря отиди до тях, да неби някой незаклан заек дая приклещил и да не мой да викне с.о.с.

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако не отговаря отиди до тях, да неби някой незаклан заек дая приклещил и да не мой да викне с.о.с.

Отивам, обаче със заек не ми се бие. Май ще ида с полиция да видя какво става..

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Отивам, обаче със заек не ми се бие. Май ще ида с полиция да видя какво става..

Ти верно си ного бъзлива за макидонско дивойчи пък уж сакаш са борим и да ми простираш гащити

Завърнах се :|

Ей уби ме техниката тая вечер. Последно половин час без ток и мача не видях - как е резултата, че тия по тв-то блещят глупости ? Ноке, къде е Лилето ?

От: От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти верно си ного бъзлива за макидонско дивойчи пък уж сакаш са борим и да ми простираш гащити

Аз съм от бъзливите македончета, ама ако имам гръб съм много смела, да знаеш. Зад мене ли си да ходим да видим заека, дето е приклещил Лилето ?

Последно редактирано:

Практикува се, но ми писва от тоз монитор и малко да се разсея :)
Е къде ходиш да я гониш тая биричка - битов алкохолизъм не се ли практикува по вашия край? :)

Горе