Абе и Аудито важи. Мерцедес. Недей така.
Пък аз нямам кола даже и велсипед, ама имам голямо уфчарско куче дет може са язди, оферта лие а :wink:
Мани ти чакам аз на сфетофара с Хаудито сам, домен един с Мерцедес и той сам и до нас спира друг с Голф с мацка. Казах си на шопски баси как се объркАли колите! :lol:
Ако не хапе и не гони колите може и на него да ни повозиш.
Не, Касиопея си падаше по трибуквените коли. Ние сме по-непретенциозни - возим се на БТР, на колело, на каруца... кой каквото предложи
Мани ти чакам аз на сфетофара с Хаудито сам, домен един с Мерцедес и той сам и до нас спира друг с Голф с мацка. Казах си на шопски баси как се объркАли колите! :lol:
Само няма са плашите чий голямо иначе умно изпълнява команди на няколко езика и гестапото може даго язди шото разбира немски ама найси пада по френското проуизношение
При мен се отваря, бе. Не мога да я пусна иначе, чакай да пробвам пак, че после така ще кацнем и на къра на Бластера.
Ми щом знае няколко езика не може ли да го докара и до френски акцент ? Уж умно, па не може да си преправи акцента. Ши лягаме ли, че ми се доспа - така и така не вечеряхме.
Идеално превозно средство за варненските улици. Това ако е Лилето веднага да постилам марулите или там какъвто зеленчук каже четох, че били много възбуждащи на предните страници за тва.
Нанди и за теб бих постелил марули ама Уни ми е приятел и ще се разсърди.
Те тези в Мерцедесите и Аудитата са класни мадами. На светофари само интересни неща. Направо се чудя ако се снима няма ли да е една интересна тема.
Те тези в Мерцедесите и Аудитата са класни мадами. На светофари само интересни неща. Направо се чудя ако се снима няма ли да е една интересна тема.
Идеално превозно средство за варненските улици. Това ако е Лилето веднага да постилам марулите или там какъвто зеленчук каже четох, че били много възбуждащи на предните страници за тва.
Нанди и за теб бих постелил марули ама Уни ми е приятел и ще се разсърди.
Ползвай кавички де, не се срамувай
Много обичам като ги разпознавам от разстояние.
Така една вечер в една уж забранена зона на Витошка някакво джипченце Ауди, ни назад ни напред. А патрулки минават доволно. И нашият шофьор се чуди, какво ще прави? Ще влиза или излиза. Посъветвах го, да не чака развитие скоро, защото сигура е такава "класна" дама. Той не вярва. Подминава след минута, и о! защо не се обзаложих отново! 8)
Какво общо има джипченцето, че онзи е бастун ама нещо не фанах за развитието смисъла.
На френски го догаждам, ма обичам и австралийски:Виж файлът 10347
Aз лягам, па квото дийде...