Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз те усещам на ментално-метафизично ниво, затова те разбирам чудесно. Кво ще кажеш да разгреем така:Виж файлът 10366

Ама Нанди квой туй нящо, туй е за сутрешна медитация а нее за вечерно разпускание, май ма проваш дал фнимавам в картинката

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ми те и доста бледолики мадами се точат на чернокожи мъже, та не се знае кой кого в играта.:wink:

За Аржентина ли сме тая вечер ?
В Аржентина навремето избягаха доста хай профайл личности от Великия Райх... Следователно сме за Аржентина, да.

Ама Нанди квой туй нящо, туй е за сутрешна медитация а нее за вечерно разпускание, май ма проваш дал фнимавам в картинката

Що ? Напи се с мастийка и не можеш да ме балансираш така ли ? Айде ще измислим и нещу вечерно, тогава...

Тва поне ще можеш ли:08314417578c3bc156ef55297921180e.jpg

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

В Аржентина навремето избягаха доста хай профайл личности от Великия Райх... Следователно сме за Аржентина, да.

А и по-добър съперник за райха на финала е е Архентина, нали?:wink: За тях сме, определено.

Що ? Напи се с мастийка и не можеш да ме балансираш така ли ? Айде ще измислим и нещу вечерно, тогава...

Тва поне ще можеш ли:Виж файлът 10367

Етва е добро ма няма си закриав ме очите нал тъй и преди туй дата из-питъм за френското произсношение

Етва е добро ма няма си закриав ме очите нал тъй и преди туй дата из-питъм за френското произсношение

Няма, ще го побългарим и ш'са зяпаме втренчено. Питай ма за произношението, ма да знаеш, че мий много добро.

На вълна гола йога ли сме пак :)

Ми нормално, бластера все на йога го избива ... и на тантра секс - голям мръсник е!:wink:

Да нонесъм мръсник шото пера ридовно, даже може дами векати честникът

Да, ма всяка вечеря с теб отива към гола йога, пък не знам кой е виновен. И аз пера ридовно, значи съм честница.:wink:

Още малко ако се посъблека, ще трябва дибидюс гола да съм.

Ми и ние сме така, щото перем дрехите в момента - идвай на нашта маса направо.

Да не ви попреча на синхрона се притеснявам :)

О, няма опасност, щото нямаме такъв.:lol: Засега само се гледаме в очите и се изпитваме на произношение.

Ми адиде откуга гочакам тва ама ко са напълни крачмата първо мени ши гледати нал тъй

Ми адиде откуга гочакам тва ама ко са напълни крачмата първо мени ши гледати нал тъй

Само тебе ще гледаме, колкото и да е пълна кръчмата - даже няма да се гледаме в огледалото дали са ни добре косите, грима...

А, още не сте пуснали центрофугата, ясно :)

Ми аз още не съм я пуснала, дано и бластера изчака малко, че с тоя синхрон..:rolleyes:

Горе