Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не е гошо на него сме му свикнали - ши развалим темата нали не е за оплакване. Верно де е Уни, някоя първомайка е забърсал? :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не е гошо на него сме му свикнали - ши развалим темата нали не е за оплакване. Верно де е Уни, някоя първомайка е забърсал? :)

Е, глупости, всички сме се оплаквали поне по няколко пъти в темата :) Помагало за сближаването уж :) Уни наистина много съмнителен тази вечер.

От: Предприемачеко разпускане!

Е къкпък неудобно шо така мислиш, според мени красивите жени трява са показват насякъде, туйе истинското изкуство

Ако бяхме красиви - да, ама не стоят така работите :) Малко на мудерно изкуство бием :)

Дано е забърсал, ма да се обади да каже ''жив съм, не ме мислете'', като Гого снощи - иначе няма да спим от притеснение.

Денс, ама леко :lol:
[video=youtube;Q6BaTZoRJPk]https://www.youtube.com/watch?v=Q6BaTZoRJPk[/video]

Денс, ама леко :lol:

Оооо, Гога ! Може ли да не е леко, че на такава ''музика'' не моа се запра?

Дано е забърсал, ма да се обади да каже ''жив съм, не ме мислете'', като Гого снощи - иначе няма да спим от притеснение.

Може да не я умее тази поза като нас изпечените плющачи. :mrgreen:

attachment.php

Прикачени файлове

• 2345.jpg
    2345.jpg
    28.3 KB · Преглеждания: 17
От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Може да не я умее тази поза като нас изпечените плющачи. :mrgreen:

:lol:Викаш, да забива, ама да си коди през тва време, па да драсне и тука, че е жив, а може и селти да пусне - кой му пречи.

:lol:Викаш, да забива, ама да си коди през тва време, па да драсне и тука, че е жив, а може и селти да пусне - кой му пречи.

Чак селти може и да не пуска, че да ходи сега до къра да се снима може да го изяде мечка из тъмнотиите. :)

Тва мързелива работа - 2в1, че накрая ни едното като хората :)

Дааве въобръжение, ами де ши топи четката можеби

Няма, първо малко романтика, после топене на четката. Не може така веднага портрет да се рисува.

Ари, лека нощ на всички :)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Чак селти може и да не пуска, че да ходи сега до къра да се снима може да го изяде мечка из тъмнотиите. :)

А той какъв е бъзлив няма и да тръгне, без мене. почнаха дузпите не дишайте..

Горе