Да де, ама дай и ти някое първо, че така малко неудобно.
Не е гошо на него сме му свикнали - ши развалим темата нали не е за оплакване. Верно де е Уни, някоя първомайка е забърсал?
Е къкпък неудобно шо така мислиш, според мени красивите жени трява са показват насякъде, туйе истинското изкуство
Не е гошо на него сме му свикнали - ши развалим темата нали не е за оплакване. Верно де е Уни, някоя първомайка е забърсал?
Денс, ама леко :lol:
Ако бяхме красиви - да, ама не стоят така работите Малко на мудерно изкуство бием
Дано е забърсал, ма да се обади да каже ''жив съм, не ме мислете'', като Гого снощи - иначе няма да спим от притеснение.
Начи аз кът художник ми трява селти ил ескис да мога да ти намажа портрета с четката можеби
Може да не я умее тази поза като нас изпечените плющачи. :mrgreen:
Добрият художник работи и само с въображение, без селти
:lol:Викаш, да забива, ама да си коди през тва време, па да драсне и тука, че е жив, а може и селти да пусне - кой му пречи.
Може да не я умее тази поза като нас изпечените плющачи. :mrgreen:
:lol:Викаш, да забива, ама да си коди през тва време, па да драсне и тука, че е жив, а може и селти да пусне - кой му пречи.
Дааве въобръжение, ами де ши топи четката можеби
Чак селти може и да не пуска, че да ходи сега до къра да се снима може да го изяде мечка из тъмнотиите.
Тази снимка ако я видя още един път в нета, ще си извадя едното око.