Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А, добре, ще влизам в темата, докато събера пари за една тенекия с мед и после ви казвам "чао"!

Не, ще влизаш в темата, докато завъдиш собствени кошери и напълниш една тенекия с мед - твое производство.:) Протокола изисква меда да е домашен.:wink:

Не, ще влизаш в темата, докато завъдиш собствени кошери и напълниш една тенекия с мед - твое производство.:) Протокола изисква меда да е домашен.:wink:

Не може ли да закупя една тенекия екологично чист мед от Вискяр? Сигурно ще е по-хубав от моя? :wink:

Нандинце душко, наиш ли що се радвам за финала аз?

Щото ората ще спрът да гледат мачовете и трафика ще скочи :lol:

Не може ли да закупя една тенекия екологично чист мед от Вискяр? Сигурно ще е по-хубав от моя? :wink:

Не ! Може само ако идеш да му помагаш лично с пчелите, докато добиете реколта за една тенекия.:wink: Непреклонна съм.

Нандинце душко, наиш ли що се радвам за финала аз?

Щото ората ще спрът да гледат мачовете и трафика ще скочи :lol:

Мислиш ? Па те ще фанат по морето после.. до септемри не чакай трафик, душко.

Аааааа, недей така с лошото, аз трафик, ще докарам много, имам да му връщам много на гошко :D
Мислиш ? Па те ще фанат по морето после.. до септемри не чакай трафик, душко.

Аааааа, недей така с лошото, аз трафик, ще докарам много, имам да му връщам много на гошко :D

Тва връщане на Гошо е като да те удари ток - кофти е, че не можеш да му го върнеш.:lol:

ААААААААА, ще го лумна както германия удари бразилия, да го е яд и да му държи влага дълго време :lol:
Тва връщане на Гошо е като да те удари ток - кофти е, че не можеш да му го върнеш.:lol:

ААААААААА, ще го лумна както германия удари бразилия, да го е яд и да му държи влага дълго време :lol:

Аууу, направо виждам смъртта на Гошо. Утре, като цъкна да търся нещо ще ми отвори търсачка ''уни уеб''.:D
Душе, ще гледаме дузпи май, а аз дрема, като пръч под габър вече.

Лека нож от мене. Гладна останах, мачове има. Отивам поне за бръчките да се погрижа...

Лека нож от мене. Гладна останах, мачове има. Отивам поне за бръчките да се погрижа...

Лека нож и вилица и от нас.:wink: Дано не сънуваш пастички и торти...

Гооооол ! Германия е новия шампион, да се надяваме така да свърши мача.:D

Их, днес ми е едно хейтърско настроението, па няма с кого да се скара човек в тази тема. Касиопея чака да си легна и тогава почва. Пък аз не мога да стоя до късно - суетна съм и гледам да си лягам рано, за да се предпазя от бръчки :)

Сладко е, че си признаваш. Странно е, че очевидно дори и да "не чакам" не искам непремено да се скарам с теб. И с какво ли "почвам"? Нито споменавам никът ти, нито по казусите, които те вълнуват. Очевидно ти се интересуваш и намираш теми за хейтване. Но се радвам, че те вдъхновявам. От бръчки би се предпазила с качествени кремчета, а не с ранното лягане и ... слънчеви очила, да не си бърчиш лицето. Ама то е и до ген.
За целулита ви не мога да помогна, защото никога не ми се е налагало да се лекувам от него. Питайте специалисти.

Сладко е, че си признаваш. Странно е, че очевидно дори и да "не чакам" не искам непремено да се скарам с теб. И с какво ли "почвам"? Нито споменавам никът ти, нито по казусите, които те вълнуват. Очевидно ти се интересуваш и намираш теми за хейтване. Но се радвам, че те вдъхновявам. От бръчки би се предпазила с качествени кремчета, а не с ранното лягане и ... слънчеви очила, да не си бърчиш лицето. Ама то е и до ген.
За целулита ви не мога да помогна, защото никога не ми се е налагало да се лекувам от него. Питайте специалисти.

Их, я препоръчай някой крем против бръчки. Аз не бях ползвала, ама си купих преди време, щото нали, ако се сбръчкам, няма да ме харесват мъжети. Обаче много мазен и май само за пети става. Затова карам с Нивеа софт засега.

Аз, мога да ви препоръчам на всички, но се добива само по определен начин :-o :lol:
Их, я препоръчай някой крем против бръчки. Аз не бях ползвала, ама си купих преди време, щото нали, ако се сбръчкам, няма да ме харесват мъжети. Обаче много мазен и май само за пети става. Затова карам с Нивеа софт засега.

Аз мога да споря до утре, до колко кремовете могат да заместват здравословния начин на живот и най-вече нощния сън, ама - кой както намери за добре, така да живее.:)

Аз, мога да ви препоръчам на всички, но се добива само по определен начин :-o :lol:

Тц - тва се спича гадно, щипе и аз лично се изривам от него.:)
Наспа ли се душе? Пак проспа мача, а взехме купата. :D

Горе